necianeta89 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='fochu']śliczne fotki jak zawsze :D[/QUOTE] a tam przesadzasz :P Chłopak mi zrobił dzisiaj niespodziankę. Zostali w domu sami od 16 do teraz. Wchodzę do salonu a tam morze sików. Myślę, że jak Kornel popuścił to i mój Czoko poprawił. Bo to takie cwaniaki, że sikają w tych samych miejscach żeby swój "zapaszek" był jako wyższy ;) Quote
inga.mm Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pozdrawiam Korela i grożę mu palcem za załatwianie poważnych spraw na dywanie Quote
necianeta89 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dostałam bojowe zadanie. Zrobić kornelowi foto jak pływa w basenie. Jak to zrobić jak on nie odstępuje mnie nawet o krok? Quote
Lili8522 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='necianeta89']Dostałam bojowe zadanie. Zrobić kornelowi foto jak pływa w basenie. Jak to zrobić jak on nie odstępuje mnie nawet o krok?[/QUOTE] Pływać razem z nim :evil_lol: Quote
ataK Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='necianeta89'] Myślę, że jak Kornel popuścił to i mój Czoko poprawił. [/QUOTE] Mój syn po przeczytaniu tego stanowczo stwierdził, że mam do Ciebie napisać, że on sobie wyprasza i że nie popuszcza :nono: Gwoli wyjaśnienia - dziecię moje ma na imię Kornel :evil_lol: Quote
inga.mm Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Udało mi się dziś namówic modem, żeby chociaż w święto nie wygłupiał się. Pozdrawiam Kornela i Kornela. I tego popuszczającego, i tego, który nie popuszcza Quote
necianeta89 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Kochana ciociu Ingo, jesteś już do domu? ;) Bo paczuszka z mojego bazarku czeka na wysłanie ;) Quote
ataK Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='inga.mm']Udało mi się dziś namówic modem, żeby chociaż w święto nie wygłupiał się. Pozdrawiam Kornela i Kornela. I tego popuszczającego, i tego, który nie popuszcza[/QUOTE] Dziękuję, przekażę jutro, bo już śpi ;) Pozdrawiamy z Kornelem Kornela... Quote
inga.mm Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='necianeta89']Kochana ciociu Ingo, jesteś już do domu? ;) Bo paczuszka z mojego bazarku czeka na wysłanie ;)[/QUOTE] NIe jestem, ale modem dziś ożył, więc szaleję. Quote
necianeta89 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dziękujemy, Kornel również pozdrawia Kornela i wszystkie inne ciocie. A jak przystało na Korneli, śpią ;) Mój chrapie ;) Quote
marmosia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='necianeta89'] Mój chrapie ;)[/QUOTE] Jak każdy bigiel :) I bąki puszcza jeszcze :) Quote
inga.mm Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='marmosia']Jak każdy bigiel :) I bąki puszcza jeszcze :)[/QUOTE] o mateńko! Nie dość, że akustyka, to jeszcze aromat.... Quote
necianeta89 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ja jestem przyzwyczajona do chrapania ;) Bo mój spaniel chrapie jeszcze głośniej niż Kornel. Ale z niego jest taki cwaniak, że jak obydwa wcisną mi się do łóżka i zasną, Kornel zacznie chrapać, to mój spaniel jeszcze głośniej. i tak się "przekrzykują" w chrapaniu ;) kto da więcej... ;) Oraz muszę stwierdzić, że jednak mam za małe łóżko. Bo jak śpię i Kornel się sciśnie i mój spaniel, to Kornelowi niepodoba się to, że ma mało miejsca ;) więc albo chce spać dosłownie na mnie ale opiera się o oparcie i posuwa mnie łapami do przodu by sobie zrobić więcej miejsca:D Quote
sonek666 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Właśnie wysłałam dla Kornelka 62zł z tego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-KONIEC-ROZLICZAMY-%29-%29-%29[/url] :):):) Quote
marmosia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='necianeta89']Ja jestem przyzwyczajona do chrapania ;) Bo mój spaniel chrapie jeszcze głośniej niż Kornel. Ale z niego jest taki cwaniak, że jak obydwa wcisną mi się do łóżka i zasną, Kornel zacznie chrapać, to mój spaniel jeszcze głośniej. i tak się "przekrzykują" w chrapaniu ;) kto da więcej... ;) Oraz muszę stwierdzić, że jednak mam za małe łóżko. Bo jak śpię i Kornel się sciśnie i mój spaniel, to Kornelowi niepodoba się to, że ma mało miejsca ;) więc albo chce spać dosłownie na mnie ale opiera się o oparcie i posuwa mnie łapami do przodu by sobie zrobić więcej miejsca:D[/QUOTE] Znamy ten ból, znamy, dlatego zakupiliśmy niestandardową wersaleczkę o szerokości 160 cm. Pan w salonie mało z wrażenia nie padł, bo mój chłop z takim przejęciem opowiadał, że potrzebujemy szerokiego łoża, bo... I tu nastąpiło dramatyczne zawieszenie głosu, a pan jakby chciał dokończyć - dziecko, a my- nieee, psa :) Mało nas wzrokiem nie zabił, ale mu nie wypadało, bo renomowany salon był :) :) :) Quote
necianeta89 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='marmosia']Znamy ten ból, znamy, dlatego zakupiliśmy niestandardową wersaleczkę o szerokości 160 cm. Pan w salonie mało z wrażenia nie padł, bo mój chłop z takim przejęciem opowiadał, że potrzebujemy szerokiego łoża, bo... I tu nastąpiło dramatyczne zawieszenie głosu, a pan jakby chciał dokończyć - dziecko, a my- nieee, psa :) Mało nas wzrokiem nie zabił, ale mu nie wypadało, bo renomowany salon był :) :) :)[/QUOTE] hahaha :D ja ogólnie mam zawsze dla siebie i mojego małego spaniela - bo on to taka miniaturka i zawsze każdy miał pełno miejsca a teraz wpadł Kornel i zajął 3/4 łóżka i mnie potem plecy bolą z krzywego leżenia :P a ta cholera za nic w świecie spać na podłodze, na kocyku nie będzie:D [quote name='sonek666']Właśnie wysłałam dla Kornelka 62zł z tego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-KONIEC-ROZLICZAMY-%29-%29-%29[/url] :):):)[/QUOTE] Dziękujemy, przekaże Beatce , żeby potwierdziła na bazarku :) Quote
inga.mm Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 zapraszam do mojej kolejnej biedy [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212629-Maciejka-kolejna-bieda-w-sieropsi%C5%84cu-Ingi.mm-potrzebuje-cudownego-domu."]Maciejka - kolejna bieda w sieropsińcu Ingi.mm - potrzebuje cudownego domu.[/URL] [/B]oraz do [B][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210047-zapraszam-do-mojego-siero-ko-ci%C5%84ca-po%C5%9Bmiertne-%C5%BCycie-Vita-i-inne-zwierzaki-Ingi.mm/page2"][SIZE=2][B][COLOR=seagreen]sierokocińca i sieropsińca Ingi.mm [/COLOR][/B][/SIZE][/URL][/B][/B] Quote
necianeta89 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='sonek666']Właśnie wysłałam dla Kornelka 62zł z tego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-KONIEC-ROZLICZAMY-%29-%29-%29[/url] :):):)[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/211477-koniec-rozliczmy!-Kolczyki-KSI%C4%84%C5%BBKI!-Dla-Kornela!-Do-31.07.2011-Godz.-23.00[/url] Ja wpłaciłam 177, 75 zł dla Kornela z bazarku. Beatko jak będziesz miała czas potwierdz i zrób rozliczenie :) Quote
ZZPON Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='necianeta89']Nie wiem, może a poszło chyba wtedy o to, "kto pierwszy u mnie" bo oni są obaj zazdrośni o mnie. Ah Ci faceci ;)[/QUOTE] To się nazywa dominacja u samców. Ja osobiście mam 2 samce i robili to samo. Wszystkie ściany miałam obsikane w domu i klocki na podłodze. Oczywiście gazeta szła w ruch, ale to niewiele pomagało. Skończyło się sikanie w domu jak ułożyli sobie kto jest górą. Jeden zdominował drugiego, słabszy się podporządkował i teraz jest ok. Quote
necianeta89 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='ZZPON']To się nazywa dominacja u samców. Ja osobiście mam 2 samce i robili to samo. Wszystkie ściany miałam obsikane w domu i klocki na podłodze. Oczywiście gazeta szła w ruch, ale to niewiele pomagało. Skończyło się sikanie w domu jak ułożyli sobie kto jest górą. Jeden zdominował drugiego, słabszy się podporządkował i teraz jest ok.[/QUOTE] U mnie już też jest spokój. Panowie się dogadują :) A Kornel właśnie wrócił, nie ma już jaj jak i ząbków ;) Z racji, że go nie było królik buszował po łóżku, to teraz Kornel zacięcie wącha całe łóżko :) Quote
inga.mm Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 dlaczego nie ma ząbków? Były problemy? Nie zauważyłam po drodze informacji. Pewnie ślepa jestem. Necia zapraszam do Maleńczuka, bo mu temat zrobiłam Quote
necianeta89 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='inga.mm']dlaczego nie ma ząbków? Były problemy? Nie zauważyłam po drodze informacji. Pewnie ślepa jestem. Necia zapraszam do Maleńczuka, bo mu temat zrobiłam[/QUOTE] Chłopakowi nie wypadły mleczaki i miał podwójne kły ;) Więc trzeba było wyrwać ;) Quote
Recommended Posts