Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fochu']śliczne fotki jak zawsze :D[/QUOTE]

a tam przesadzasz :P

Chłopak mi zrobił dzisiaj niespodziankę.
Zostali w domu sami od 16 do teraz.
Wchodzę do salonu a tam morze sików.
Myślę, że jak Kornel popuścił to i mój Czoko poprawił.
Bo to takie cwaniaki, że sikają w tych samych miejscach żeby swój "zapaszek" był jako wyższy ;)

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='necianeta89']Dostałam bojowe zadanie. Zrobić kornelowi foto jak pływa w basenie. Jak to zrobić jak on nie odstępuje mnie nawet o krok?[/QUOTE]

Pływać razem z nim :evil_lol:

Posted

[quote name='necianeta89']
Myślę, że jak Kornel popuścił to i mój Czoko poprawił.
[/QUOTE]

Mój syn po przeczytaniu tego stanowczo stwierdził, że mam do Ciebie napisać, że on sobie wyprasza i że nie popuszcza :nono: Gwoli wyjaśnienia - dziecię moje ma na imię Kornel :evil_lol:

Posted

Udało mi się dziś namówic modem, żeby chociaż w święto nie wygłupiał się.
Pozdrawiam Kornela i Kornela.
I tego popuszczającego, i tego, który nie popuszcza

Posted

[quote name='inga.mm']Udało mi się dziś namówic modem, żeby chociaż w święto nie wygłupiał się.
Pozdrawiam Kornela i Kornela.
I tego popuszczającego, i tego, który nie popuszcza[/QUOTE]

Dziękuję, przekażę jutro, bo już śpi ;) Pozdrawiamy z Kornelem Kornela...

Posted

[quote name='necianeta89']Kochana ciociu Ingo, jesteś już do domu? ;) Bo paczuszka z mojego bazarku czeka na wysłanie ;)[/QUOTE]
NIe jestem, ale modem dziś ożył, więc szaleję.

Posted

Ja jestem przyzwyczajona do chrapania ;)
Bo mój spaniel chrapie jeszcze głośniej niż Kornel.
Ale z niego jest taki cwaniak, że jak obydwa wcisną mi się do łóżka i zasną,
Kornel zacznie chrapać, to mój spaniel jeszcze głośniej.
i tak się "przekrzykują" w chrapaniu ;)
kto da więcej... ;)
Oraz muszę stwierdzić, że jednak mam za małe łóżko.
Bo jak śpię i Kornel się sciśnie i mój spaniel,
to Kornelowi niepodoba się to, że ma mało miejsca ;)
więc albo chce spać dosłownie na mnie
ale opiera się o oparcie i posuwa mnie łapami do przodu by sobie zrobić więcej miejsca:D

Posted

[quote name='necianeta89']Ja jestem przyzwyczajona do chrapania ;)
Bo mój spaniel chrapie jeszcze głośniej niż Kornel.
Ale z niego jest taki cwaniak, że jak obydwa wcisną mi się do łóżka i zasną,
Kornel zacznie chrapać, to mój spaniel jeszcze głośniej.
i tak się "przekrzykują" w chrapaniu ;)
kto da więcej... ;)
Oraz muszę stwierdzić, że jednak mam za małe łóżko.
Bo jak śpię i Kornel się sciśnie i mój spaniel,
to Kornelowi niepodoba się to, że ma mało miejsca ;)
więc albo chce spać dosłownie na mnie
ale opiera się o oparcie i posuwa mnie łapami do przodu by sobie zrobić więcej miejsca:D[/QUOTE]
Znamy ten ból, znamy, dlatego zakupiliśmy niestandardową wersaleczkę o szerokości 160 cm. Pan w salonie mało z wrażenia nie padł, bo mój chłop z takim przejęciem opowiadał, że potrzebujemy szerokiego łoża, bo... I tu nastąpiło dramatyczne zawieszenie głosu, a pan jakby chciał dokończyć - dziecko, a my- nieee, psa :) Mało nas wzrokiem nie zabił, ale mu nie wypadało, bo renomowany salon był :) :) :)

Posted

[quote name='marmosia']Znamy ten ból, znamy, dlatego zakupiliśmy niestandardową wersaleczkę o szerokości 160 cm. Pan w salonie mało z wrażenia nie padł, bo mój chłop z takim przejęciem opowiadał, że potrzebujemy szerokiego łoża, bo... I tu nastąpiło dramatyczne zawieszenie głosu, a pan jakby chciał dokończyć - dziecko, a my- nieee, psa :) Mało nas wzrokiem nie zabił, ale mu nie wypadało, bo renomowany salon był :) :) :)[/QUOTE]

hahaha :D ja ogólnie mam zawsze dla siebie i mojego małego spaniela - bo on to taka miniaturka i zawsze każdy miał pełno miejsca a teraz wpadł Kornel i zajął 3/4 łóżka i mnie potem plecy bolą z krzywego leżenia :P a ta cholera za nic w świecie spać na podłodze, na kocyku nie będzie:D

[quote name='sonek666']Właśnie wysłałam dla Kornelka 62zł z tego bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-KONIEC-ROZLICZAMY-%29-%29-%29[/url]
:):):)[/QUOTE]

Dziękujemy, przekaże Beatce , żeby potwierdziła na bazarku :)

Posted

zapraszam do mojej kolejnej biedy
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212629-Maciejka-kolejna-bieda-w-sieropsi%C5%84cu-Ingi.mm-potrzebuje-cudownego-domu."]Maciejka - kolejna bieda w sieropsińcu Ingi.mm - potrzebuje cudownego domu.[/URL]

[/B]oraz do [B][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210047-zapraszam-do-mojego-siero-ko-ci%C5%84ca-po%C5%9Bmiertne-%C5%BCycie-Vita-i-inne-zwierzaki-Ingi.mm/page2"][SIZE=2][B][COLOR=seagreen]sierokocińca i sieropsińca Ingi.mm [/COLOR][/B][/SIZE][/URL][/B][/B]

Posted

[quote name='sonek666']Właśnie wysłałam dla Kornelka 62zł z tego bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211688-Dla-Basta-i-Kornela-KONIEC-ROZLICZAMY-%29-%29-%29[/url]
:):):)[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211477-koniec-rozliczmy!-Kolczyki-KSI%C4%84%C5%BBKI!-Dla-Kornela!-Do-31.07.2011-Godz.-23.00[/url]
Ja wpłaciłam 177, 75 zł dla Kornela z bazarku.

Beatko jak będziesz miała czas potwierdz i zrób rozliczenie :)

Posted

[quote name='necianeta89']Nie wiem, może a poszło chyba wtedy o to, "kto pierwszy u mnie" bo oni są obaj zazdrośni o mnie. Ah Ci faceci ;)[/QUOTE]

To się nazywa dominacja u samców. Ja osobiście mam 2 samce i robili to samo. Wszystkie ściany miałam obsikane w domu i klocki na podłodze. Oczywiście gazeta szła w ruch, ale to niewiele pomagało. Skończyło się sikanie w domu jak ułożyli sobie kto jest górą. Jeden zdominował drugiego, słabszy się podporządkował i teraz jest ok.

Posted

[quote name='ZZPON']To się nazywa dominacja u samców. Ja osobiście mam 2 samce i robili to samo. Wszystkie ściany miałam obsikane w domu i klocki na podłodze. Oczywiście gazeta szła w ruch, ale to niewiele pomagało. Skończyło się sikanie w domu jak ułożyli sobie kto jest górą. Jeden zdominował drugiego, słabszy się podporządkował i teraz jest ok.[/QUOTE]

U mnie już też jest spokój. Panowie się dogadują :)
A Kornel właśnie wrócił, nie ma już jaj jak i ząbków ;)
Z racji, że go nie było królik buszował po łóżku, to teraz Kornel zacięcie wącha całe łóżko :)

Posted

[quote name='inga.mm']dlaczego nie ma ząbków?
Były problemy? Nie zauważyłam po drodze informacji.
Pewnie ślepa jestem.
Necia zapraszam do Maleńczuka, bo mu temat zrobiłam[/QUOTE]

Chłopakowi nie wypadły mleczaki i miał podwójne kły ;)
Więc trzeba było wyrwać ;)