Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maila od jakiegoś pana w sprawie adopcji psa średniego lub dużego, do 5 lat do stróżowana, miałby mieszkać w budzie i pilnować domku prywatnego. Poleciłam mu Barego i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Może tym razem się Baremu uda? :kciuki:

Żeby ktoś nie zapomniał jak Baruszek wygląda :D

Posted

[quote name='gosia2313']Hmmm.... Pan napisał, że jeśli bary jest po przejściach (pogryzienie) to ma uszkodzoną psychikę :angryy:

i powiedz tu komuś prawdę :roll:[/QUOTE]
ja też jestem po przejściach i zapewne mam uszkodzoną psychikę, szczególnie silne przejścia i uszkodzenia fundują mi tacy jak cytowany pan.

• 2 weeks later...
Posted

Pojawiła się kolejna szansa na dom dla Barego.
Dom z duży ogrodem na Śląsku, w okolicach Sosnowca, Siewierza i takich tam :)
Pani wzięła kiedyś od nas ze schroniska spaniela, ale psiak mieszka u mamy, wiec Bary byłby sam.
Będzie się kontaktowała z p. Markiem z hotelu i da znać czy dalej jest chętna dać Baremu dom czy jednak nie.
W domu jest jakiś kot, więc nie wiadomo co powie p. Marek, jaki Bary ma stosunek do kotów, lub czy może można jakoś kota oddzielić, żeby się z Barym nie spotykał.

Posted

A już myślałam, że nikt nie zajrzy :D

Aneta była. Państwo mają duży dom z jeszcze większym ogrodem. Mają kota, ale kot chodzi swoimi ścieżkami, poza tym p. Marek mówił, że koty Baremu nie przeszkadzają. Pani miała wcześniej jamnika z zapędami niszczycielskimi, więc to, że Bary może na początku coś zniszczyć jej nie przeraża.
Rozmawiała już z p. Markiem i wie co i jak.
Chyba 25 pojedzie do Bogatyni z Emilką :D (Ewa powinna do Ciebie pisać/dzwonić w tej sprawie) i Piotrkiem, zobaczy Barego na żywo, porozmawia jeszcze z p. Markiem i jak wszystko będzie OK, to zabierze Barego do domu :)

Posted

Czorcik napisał(a):
o rety Gosia kamień z serca jak by do domu poszedł

No też liczę na to, że wszystko pójdzie OK i nie wydarzy się nic niespodziewanego. Bary zalega już w hotelikach od czerwca tamtego roku :(

Posted

gosia2313 napisał(a):
No też liczę na to, że wszystko pójdzie OK i nie wydarzy się nic niespodziewanego. Bary zalega już w hotelikach od czerwca tamtego roku :(

kawał czasu :(
mam nadzieję , ze nie odwali jakiegoś popisowego numeru

Posted

No, oby nie !
Państwo wydają się na prawdę w porządku i z tego co wiem, mają już doświadczenie w pracy z psami, mieli kiedyś 3 dobki, jakiegoś jamnika. No i to co Baremu potrzebne - mają duuży ogród.

Posted

Kochani, ponieważ u Barego wieje optymizmem, więc pozwalam sobie zaprosić Was na moje bazarki z podpisu, żeby u mnie powiało chociaż optymizmem finansowym

V
V
V
V