Bgra Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ja tu obgryzam pazury...a nigdy tego nie robię:oops: Quote
Lili8522 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Jeszcze Kochane nic nie wiadomo:roll::-(... młody pewnie teraz się wybudza... czekam na sms kiedy już można go odebrać :roll: Quote
Lili8522 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 No dopiero wróciliśmy............ Basti jest mega dobity :-( jak nie nasz pies :-( Quote
magdyska25 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ooo małolat pożegnał się z jajkami! Będzie dobrze, odpocznie i jak nowo narodzony (dostaliście do domu tabletki przeciwbólowe w razie czego?). Quote
Lili8522 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='magdyska25']ooo małolat pożegnał się z jajkami! Będzie dobrze, odpocznie i jak nowo narodzony (dostaliście do domu tabletki przeciwbólowe w razie czego?).[/QUOTE] Takk dostaliśmy zestaw tabletek na następne dwa dni ;) Goldusi na razie nie można sterylizować bo ma strasznie wysoki cholleterol iiiiiii ehhhh Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Będzie dobrze...:) No i dziwisz się, że nie Wasz pies, chłopa męskości pozbawili to przybity ;) hihi Jutro już będzie lepiej zobaczysz, a za tydzień nie będzie pamiętać ;) Quote
Bgra Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 za parę dni będzie jak nowy,rana się zagoi,zapomni,że miał jajeczka te leki p/bólowe masz podawać wg schematu czy tylko w razie bólu? kusiolujemy:loveu: Quote
Lili8522 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Będzie dobrze... :) No i dziwisz się, że nie Wasz pies, chłopa męskości pozbawili to przybity ;) hihi Jutro już będzie lepiej zobaczysz, a za tydzień nie będzie pamiętać ;)[/QUOTE] Widząc jego poranny wzrok zupełnie nie wiem co znaczy 'jutro będzie lepiej' :eviltong: [quote name='Bgra']za parę dni będzie jak nowy,rana się zagoi,zapomni,że miał jajeczka te leki p/bólowe masz podawać wg schematu czy tylko w razie bólu? kusiolujemy:loveu:[/QUOTE] za pare dni już będzie lepiej - wierze w to :) A p\bóle mam po prostu podać, bez schematu tylko na antybiotyk mam instrukcje :) Quote
Lili8522 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Krzywda :diabloti: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/525/dscn1717f.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img525/8841/dscn1717f.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Bgra Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 chłop jak chłop musi się poużalać,minę ma zbolałą:-(dostanie coś pysznego to i na chwilę o bólu zapomni trzymajcie się cieplutko:loveu: Quote
Lili8522 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie wygląda tak źle ;)[/QUOTE] Pewnie że nie :D [quote name='Bgra']chłop jak chłop musi się poużalać,minę ma zbolałą:-(dostanie coś pysznego to i na chwilę o bólu zapomni trzymajcie się cieplutko:loveu:[/QUOTE] hi hi tak tak :D dostał ciasteczko wątróbkowe to od razu się lepiej zrobiło :D teraz chodzi bez kołnierza i humor jak ta lala w ogóle się pozostałościami po jajkach nie interesuje :evil_lol: bardziej go martwi łyse miejsce po wenflonie :diabloti: Quote
Ptysiak Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Dobry wieczór :) Wpadamy z rewizytą ;) Piękny był Xedosik :) [*] Śliczne masz te futerka :loveu: Quote
phase Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Oj biedny Bastuś. :placz: [url]http://imageshack.us/a/img525/8841/dscn1717f.jpg[/url] Pozdrawiamy cieplutko. :) Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dobry wieczór :) Również cieplutko pozdrawiamy :) i buziaczki w nochalki dla futerek :loveu: Quote
Lili8522 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :) Wpadamy z rewizytą ;) Piękny był Xedosik :) [*] Śliczne masz te futerka :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :) Również cieplutko pozdrawiamy :) i buziaczki w nochalki dla futerek :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy za rewizytę :multi: i za miłe słowa :loveu: Widzisz Ciocia do innych galerii wpadam a na swoją nie mam czasu ;) Zaraz wycałuje wszystkie nochalki :D [quote name='phase']Oj biedny Bastuś. :placz: [URL]http://imageshack.us/a/img525/8841/dscn1717f.jpg[/URL] Pozdrawiamy cieplutko. :)[/QUOTE] Cześć Aguś :) duuużo ciepełka się przyda teraz :cool3: oj tam nie taki biedny... dzisiaj jest taki niedobry że..... :mad: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 No właśnie widzę, że zaniedbujesz Swoją galerię :mad::evil_lol: Wycałuj :loveu: i nowe zdjęcia porób ;) Quote
phase Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Lili8522'] Cześć Aguś :) duuużo ciepełka się przyda teraz :cool3: oj tam nie taki biedny... dzisiaj jest taki niedobry że..... :mad:[/QUOTE] U mnie dzisiaj mróz. :shake: A jak tam chłopaka waga? Quote
Lili8522 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Ptysiak']No właśnie widzę, że zaniedbujesz Swoją galerię :mad::evil_lol: Wycałuj :loveu: i nowe zdjęcia porób ;)[/QUOTE] Niuniki wycałowane chodź Baster jest na mnie obrażony jak baba za to że mu nie sciągam kołnierza... ale wczoraj byliśmy u weta bo rana była taka sobie i wet mówił że rana wylizana (nie chce mi sie w to wierzyć) no i ma chłopak 'karę' mam nadzieję że mu przejdzie :lol: Za to transportuje w kołnierzu śnieg do domu :crazyeye: [quote name='phase']U mnie dzisiaj mróz. :shake: A jak tam chłopaka waga?[/QUOTE] U mnie też.............. naubierałam się dzisiaj tak grubo że kkurtka mi się nie dopina ale i tak mi zimno :roll::diabloti: a to październik jeszcze :crazyeye: a waga dobrze, wczoraj mu nowych szelek nie mogliśmy dopiąć bo dawno nie były używane... czyli że? Tyje :cool3: Quote
haliza Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Wpadamy z rewizytą jak nas przyjmiecie [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/smich_radost/1/1.gif[/IMG] Quote
phase Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Lili8522'] U mnie też.............. naubierałam się dzisiaj tak grubo że kkurtka mi się nie dopina ale i tak mi zimno :roll::diabloti: a waga dobrze, wczoraj mu nowych szelek nie mogliśmy dopiąć bo dawno nie były używane... czyli że? Tyje :cool3:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: U mnie rękawiczki to mus! No to pochwalcie się szelkami. :) No to dobrze, że waga podskakuje do góry. :) Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dzień dobry:) Chłopak nadal obrażony? :evil_lol: Transportu śniegu nie zazdroszczę :roll: Mój przynosi na łapkach i ogonie i mam potop a co dopiero jakby tak w kołnierzu :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='haliza']Wpadamy z rewizytą jak nas przyjmiecie [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/smich_radost/1/1.gif[/IMG][/QUOTE] Witamy Serdecznie :multi: bardzo się cieszymy że do Nas również wpadłaś i oczywiście zapraszamy częściej, będzie Nam bardzo miło :loveu: [quote name='phase']:evil_lol::evil_lol: U mnie rękawiczki to mus! No to pochwalcie się szelkami. :) No to dobrze, że waga podskakuje do góry. :)[/QUOTE] Rękawiczki... właśnie... czas zakupić :roll::diabloti: będziemy się chwalić jak znajdziemy chwilę na wstawienie zdjęć :evil_lol: mam z dzisiaj trochę domowych fotek może jutro uda mi się wkleić :) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry:) Chłopak nadal obrażony? :evil_lol: Transportu śniegu nie zazdroszczę :roll: Mój przynosi na łapkach i ogonie i mam potop a co dopiero jakby tak w kołnierzu :evil_lol:[/QUOTE] Witanko :loveu: Chłopak obrażony... dzisiaj spędzał głównie czas bez kołnierze bo byliśmy biegać... później goście... później spacer... a teraz kołnierz i kara :diabloti: jjutro się będę chwalić w jakim stanie jest jego kołnierz :D poezja :shake: byle do poniedziałku :diabloti: Quote
Ptysiak Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Jeszcze tylko trzy dni i poniedziałek :) Czyli już nie będzie musiał nosić kołnierza? Dobrej nocy :) Quote
Recommended Posts