Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję i zapraszamy na wątek.

Może ktoś jeszcze wesprze Fila?

Fil, jesli bedzie miał bude i jedzonko, to może w przyszłą niedziele do nas przyjechać.

Posted

Buda ma wymiary:
długość 74cm
szerokość 65cm
wysokość 54cm
średnica wejścia 29cm
Pomieszkiwał w niej mieszaniec ONka, tylko mniejszy, 20kg.

Posted

[quote name='Jaaga']To myśle, że pasowałaby. Tylko jak ją przewieźć? Mamy mały samochód.[/QUOTE]
Mogę ją jutro wieczorem (ok 21:00) przywieźć do Katowic (będę na Muchowcu). Ona wchodzi do bagażnika, jak się złoży tylne siedzenia.

Posted

Dałabys może rade przywieźć ja na Dąbrówkę Małą? Nam nie składa się całkiem siedzenie. Mozna tylko trochę oparcie przechylić. Andrzej zmierzy bagażnik i rano dam znać, czy dam radę przetransportować ją.

Posted

Jaaga, nie mam pojęcia, gdzie jest Dąbrówka Mała ;)
Zostawię Ci na pw numer telefonu i się dogadamy, jak mi dobrze wytłumaczysz, to może trafię? :)

Posted

Ocelot, czy on jest wielkości Damy, bo na oko tak wygląda?

Otrzymałam wpłaty od:
RD-TECH Robert D. 22,61 zł
anetaks4 40 zł

Ślicznie dziękuję.

Posted

Jeżeli ciotki licytujące się zgodzą, to chciałabym zysk z bazarku sukienkowego przeznaczyć na Fila:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210302-Już-nie-trzy-sukienki-a-cztery-na-operację-oka-Duni-do-10-lipca-do-20.00-lub-KT[/URL].
Nie ma tego dużo, ale zawsze to jakaś kwota ;-)
Zapytam na bazarku i potwierdzę.

Posted

Byłoby super, bo budę będzie miał od Magiaa na teraz, taka nieocieplaną. Gdyby został dłużej, to jednak potrzebowałby podwójną, ocieplaną.

Posted

Rozsyłajcie proszę wątek. Filowi przydałyby się choć 5 zł. deklaracje stałe. Co miesiąc trzeba uzbierać na karmę. Rasowcom jest łatwiej, bo mają zapewnioną pomoc miłosników danej rasy, a takie kundelki zostają później bez wsparcia.

Posted

[quote name='Jaaga'][B] Rasowcom[/B] jest łatwiej, bo mają zapewnioną pomoc miłosników danej rasy, a takie kundelki zostają później bez wsparcia.[/QUOTE]
No a nie można go pod onka albo wilczaka podciagnąć.....:razz:

Posted

Jaaga napisał(a):
Trzecia wpłata:
danava 80 zł
Dziekuję bardzo.

Rozsyłajcie proszę wątek. Filowi przydałyby się choć 5 zł. deklaracje stałe. Co miesiąc trzeba uzbierać na karmę. Rasowcom jest łatwiej, bo mają zapewnioną pomoc miłosników danej rasy, a takie kundelki zostają później bez wsparcia.

te 80 zł,to nie na Fila,tylko Sare....

Posted

jusstyna85 napisał(a):
te 80 zł,to nie na Fila,tylko Sare....

Juz wykasowuję w takim razie. Dlatego nie lubię zbierać na więcej psów.

Justyna, dopisz to w takim razie do rozliczeń Sary.

Posted

Jaaga napisał(a):
Juz wykasowuję w takim razie. Dlatego nie lubię zbierać na więcej psów.

Justyna, dopisz to w takim razie do rozliczeń Sary.

Pisała o tym Danavas wczoraj na wątku Sary :) zaznaczone w rozliczeniach od wczoraj.

Kto jeszcze wesprze Fila na nowej drodze życia?

Posted

Justyna, już mi się te wszystkie wątki mieszają. Myślałam, że na Sarę to na Twoje konto byłyby wpłaty, dlatego jakoś Fil mi się zakodował. Ciągle wysyłam rachunki, faktury, mam zwroty na konto.
Teraz mam już konto Ocelot, to jeśli ktoś będzie chciał wpłacić na Fila, to będę podawać.

Magiaa przywiozła budę, za co pięknie dziekuję. jednak, Fil do niej na pewno nie wejdzie, bo to niska buda. Taka na mniejszo/średniego psa, np. wyrośniętego jamnika. Jesli jest podonej wielkości, co Dama, to musiałby kłaść się, żeby do niej wejść.

Otrzymałam wpłatę od marakota 10 zł.

Bardzo proszę o wsparcie dla Fila.