magenka1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 zapiszę wątek popieram takie akcje z cały sercem po wypłacie grosik podeślę Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dziękuję i zapraszamy na wątek. Może ktoś jeszcze wesprze Fila? Fil, jesli bedzie miał bude i jedzonko, to może w przyszłą niedziele do nas przyjechać. Quote
Magiaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Buda ma wymiary: długość 74cm szerokość 65cm wysokość 54cm średnica wejścia 29cm Pomieszkiwał w niej mieszaniec ONka, tylko mniejszy, 20kg. Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 To myśle, że pasowałaby. Tylko jak ją przewieźć? Mamy mały samochód. Quote
ocelot Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 To ja Filowi w niedziele szepne na łóżko, że jest stado cioteczek i nie dadzą mu zginąć:) Quote
Livka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Witam - przyszłam za ocelot ;) Skąd dokąd trzeba przewieźć budę ? Quote
Magiaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Jaaga']To myśle, że pasowałaby. Tylko jak ją przewieźć? Mamy mały samochód.[/QUOTE] Mogę ją jutro wieczorem (ok 21:00) przywieźć do Katowic (będę na Muchowcu). Ona wchodzi do bagażnika, jak się złoży tylne siedzenia. Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dałabys może rade przywieźć ja na Dąbrówkę Małą? Nam nie składa się całkiem siedzenie. Mozna tylko trochę oparcie przechylić. Andrzej zmierzy bagażnik i rano dam znać, czy dam radę przetransportować ją. Quote
Magiaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jaaga, nie mam pojęcia, gdzie jest Dąbrówka Mała ;) Zostawię Ci na pw numer telefonu i się dogadamy, jak mi dobrze wytłumaczysz, to może trafię? :) Quote
ocelot Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='jusstyna85']Oby pasowała... Nie macie więcej fotek?[/QUOTE] Fila? zaraz poszukam. Quote
ocelot Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Takie [IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1164901.jpg[/IMG] Quote
Jaaga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ocelot, czy on jest wielkości Damy, bo na oko tak wygląda? Otrzymałam wpłaty od: RD-TECH Robert D. 22,61 zł anetaks4 40 zł Ślicznie dziękuję. Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jeżeli ciotki licytujące się zgodzą, to chciałabym zysk z bazarku sukienkowego przeznaczyć na Fila: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210302-Już-nie-trzy-sukienki-a-cztery-na-operację-oka-Duni-do-10-lipca-do-20.00-lub-KT[/URL]. Nie ma tego dużo, ale zawsze to jakaś kwota ;-) Zapytam na bazarku i potwierdzę. Quote
Jaaga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Byłoby super, bo budę będzie miał od Magiaa na teraz, taka nieocieplaną. Gdyby został dłużej, to jednak potrzebowałby podwójną, ocieplaną. Quote
Jo37 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Finansowo niestety nie pomogę na razie ale zapisuję sobie chłopaka. Quote
Jaaga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Rozsyłajcie proszę wątek. Filowi przydałyby się choć 5 zł. deklaracje stałe. Co miesiąc trzeba uzbierać na karmę. Rasowcom jest łatwiej, bo mają zapewnioną pomoc miłosników danej rasy, a takie kundelki zostają później bez wsparcia. Quote
savahna Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Jaaga'][B] Rasowcom[/B] jest łatwiej, bo mają zapewnioną pomoc miłosników danej rasy, a takie kundelki zostają później bez wsparcia.[/QUOTE] No a nie można go pod onka albo wilczaka podciagnąć.....:razz: Quote
jusstyna85 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jaaga napisał(a):Trzecia wpłata: danava 80 zł Dziekuję bardzo. Rozsyłajcie proszę wątek. Filowi przydałyby się choć 5 zł. deklaracje stałe. Co miesiąc trzeba uzbierać na karmę. Rasowcom jest łatwiej, bo mają zapewnioną pomoc miłosników danej rasy, a takie kundelki zostają później bez wsparcia. te 80 zł,to nie na Fila,tylko Sare.... Quote
ocelot Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Kurcze, kurcze Fil tak blisko szczęścia... Quote
Jaaga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jusstyna85 napisał(a):te 80 zł,to nie na Fila,tylko Sare.... Juz wykasowuję w takim razie. Dlatego nie lubię zbierać na więcej psów. Justyna, dopisz to w takim razie do rozliczeń Sary. Quote
jusstyna85 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jaaga napisał(a):Juz wykasowuję w takim razie. Dlatego nie lubię zbierać na więcej psów. Justyna, dopisz to w takim razie do rozliczeń Sary. Pisała o tym Danavas wczoraj na wątku Sary :) zaznaczone w rozliczeniach od wczoraj. Kto jeszcze wesprze Fila na nowej drodze życia? Quote
Jaaga Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Justyna, już mi się te wszystkie wątki mieszają. Myślałam, że na Sarę to na Twoje konto byłyby wpłaty, dlatego jakoś Fil mi się zakodował. Ciągle wysyłam rachunki, faktury, mam zwroty na konto. Teraz mam już konto Ocelot, to jeśli ktoś będzie chciał wpłacić na Fila, to będę podawać. Magiaa przywiozła budę, za co pięknie dziekuję. jednak, Fil do niej na pewno nie wejdzie, bo to niska buda. Taka na mniejszo/średniego psa, np. wyrośniętego jamnika. Jesli jest podonej wielkości, co Dama, to musiałby kłaść się, żeby do niej wejść. Otrzymałam wpłatę od marakota 10 zł. Bardzo proszę o wsparcie dla Fila. Quote
Recommended Posts