Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzucam wszystkie zdjęcia Fila jakie mam, a jest ich mało bardzo.

Tu szczęśliwy na spacerze

Tu zza kratami zamyślony...

I z Bartkiem

Tak patrzę i patrzę, on choroba całkiem drobny jest.

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba on, bo tak samo obleziony z sierści.
Ocelot, mam jutro zamówić budę? Dziś mam znowu jazdę. Wrócił z adopcji Opieniek w bardzo cięzkim stanie. Jest teraz w klinice, czekam na kolejną już diagnozę.

Posted

Jaaga napisał(a):
Chyba on, bo tak samo obleziony z sierści.
Ocelot, mam jutro zamówić budę? Dziś mam znowu jazdę. Wrócił z adopcji Opieniek w bardzo cięzkim stanie. Jest teraz w klinice, czekam na kolejną już diagnozę.

Zamawiaj, jesli tylko Opieniek nie przeszkodzi w jego przyjeździe.
Niech sie trzyma chłopak dzielnie.

Posted

Opieniek niestety ma bardzo ostrożne rokowania. Został w szpitaliku. To łózkowy pies, więc i tak miałabym go u siebie w sypialni pod kontrolą, a Fil mieszkałby w ogrodzie. Jesli zdecydowałam się na Fila, to wezmę. Już czekam az Andrzej go przywiezie.

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarki

Zabawki i nie tylko dla psików z dworca (grozi im śmierć na torach )
http://www.dogomania.pl/threads/211274-Dzieciowe-zabawki-dla-psik%C3%B3w-z-dworca-do-30.07-do-godziny-20-00?p=17266527#post17266527

I

Książki , poradniki , kurs angielskiego dla Ciapka i Alty (oba od lat na łańcuchach , Ciapuś potrzebuje kasy na wizytę wet , ma chorą skórę )
http://www.dogomania.pl/threads/211266-Ksi%C4%85%C5%BCki-poradniki-gry-i-kurs-angielskieg-ESKK-dla-Alty-i-Ciapka-do-20.07-22-00-!

Oraz

Kawa i herbata dla zagłodzonej suni CC
http://www.dogomania.pl/threads/210957-Kawa-i-herbata-dla-Kory-i-Fionki-do-17.07-do-godziny-22-00

Posted

Wczesnym rankiem umarł Opieniek. Andrzej nie pojechał na wystawę. Mam jeszcze chorego szczeniaczka i musi z nim jechać do lekarza.
Nie mam więc jak odebrać Fila.

Czy jest może jakaś mozliwość transportu? Gdyby ktoś mógł go podwieźć w pół drogi, to byłoby nam łatwiej i wtedy odebralibyśmy go bez problemu.

Posted

Jaaga napisał(a):
Wczesnym rankiem umarł Opieniek. Andrzej nie pojechał na wystawę. Mam jeszcze chorego szczeniaczka i musi z nim jechać do lekarza.
Nie mam więc jak odebrać Fila.

Czy jest może jakaś mozliwość transportu? Gdyby ktoś mógł go podwieźć w pół drogi, to byłoby nam łatwiej i wtedy odebralibyśmy go bez problemu.

jaaga bardzo mi przykro, bardzo.

Dzisiaj transportu nie zorganizuję, ale do połowy drogi zapewne mi się uda w najbliższych dniach, pewnie za zwrotem kosztów, ale ma coś tam Fil juz uzbierane.
Ale się zaraz spytam.

Posted

Jaago miło bylo Was poznać:):):)Jestem pod wrażeniem ciepła jakie od was bije:)
mam nadzieję, że Fil zachowywać się będzie bezproblemowo.

Za transport do Częstochowy w obie strony zapłaciłam 99 zł.
I tu chciałabym podziękować mojej koleżance z pracy, która na dogomanię nie wchodzi, ale po tel. z prośbą błyskawicznie się zebrała i Fil mógł jeszcze dzisiaj tak jak było w planie znaleźć się U Jaagi.

Posted

Ocelot, nam równiez bylo miło, że się w końcu poznaliśmy, bo przy Damie nie było okazji.

Fil już szczęśliwy ze swoim babińcem. Mam jednak oko do psów. Jest idealny. Poza wyglądem porównywalny do naszej Sary. Była całkiem taka, jak on. Tak samo ją wybrałam z jednego zdjęcia. Mam nadzieję tylko, że Fil będzie dłużej szczęśliwie żył, niż ona.

Po drodze wybralismy się jeszcze z nim do lasu, bo żal go było nie wypuscić po takim czasie zamknięcia w schronie.

Ocelot, napisz mi co psy jedzą w schronisku? Dostał suche z puszką szczeniaczkowa na smak, ale zjadł tylko pół porcji i wylizał puszkę. może był na gotowanym? Za to kurczaczki i frytki z MC Donalda bardzo mu smakowały.

Zdjęcia kiepskie, za to pies zadowolony.