Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Godelaine napisał(a):
Słuchajcie, czy ktoś z Was, kto wysyłał mailem, dostał potwierdzenie odebrania zgłoszenia?
Ja zgłaszałam mailem - czekam na jakikolwiek odzew- NIC- wysłałam więc faxem i gdy udało mi się dodzwonic do Związku pewna Pani potwierdziła mi że ma moje zgłoszenie -ALE DO DZIS NIE OTRZYMAŁAM NIC POCZTĄ- więc znowu czekam.

Posted

Ania_Carmen napisał(a):
Ja wysyłałam mailem i dostałam tylko automatyczne potwierdzenie przeczytania wiadomości.

ja tak samo, mam nadzieje, ze moj pies zostal przyjety bo kase wplacilam duzo przed 1 terminem...

Posted

Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:

Posted

Godelaine napisał(a):
Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:

Niestety nasz O/Leszno funkcjonuje jak dla mnie fatalnie. Wprawdzie nie mam psiurka z rodowodem ale nieraz próbowałam meilem uzyskać od nich jakiekolwiek info np. dotyczące szkoleń i nic. Zero odzewu, a nawet telefon jakoś dziwnie często niedziała w godzinach urzędowania. :roll:

Posted

flashka-g napisał(a):
Godeline widze ze sie wybierasz:) moze znowu sie spotkamy:)

Z przyjemnością :)
Wiesz, mała w końcu ma przyzwoite futro, więc trzeba korzystać z okazji :)

Posted

Godelaine napisał(a):

Wiem,też czekałam na malutki znak,że mi prztjęli psy;)-ale niestety nic.
Ano zobaczymy-bo dodzwonić się nie dałam rady.

Posted

Godelaine napisał(a):
Z przyjemnością :)
Wiesz, mała w końcu ma przyzwoite futro, więc trzeba korzystać z okazji :)

Ja bede miala raczej duzooo czasu bo wystawiam tylko jedna suczke, a jade w sumie sobie poogladac;)

Posted

sylwia i boksery napisał(a):
Dzisiaj do mnie przyszedł z Leszna.......druczek zgłoszeniowy na Wystawę Championów :)
Normalnie wymiękłam :wink:
JA TEZ DOSTAŁAM I BYŁAM BARDZO ZASKOCZONA CO JA MAM Z TYM ZROBIC KIEDY WŁAŚNIE CZEKAM NA POTWIERDZENIE ZGŁOSZENIA- na szczeście mam potwierdzenie telefoniczne wię chyba wszystko OK.