Klaudia :-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dziękuje,widziałam właśnie na zdjęciach Coly(Salt'N'Pepa Alderann) Quote
Iwa-R Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hawana napisał(a):nam na wystawie katalog wcięło (??) A nam ktoś smycz zapier*#$%* :angryy: Quote
sylrwia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 narisowa napisał(a):a wie ktoś może który gordon dostał BOB? TODDY Klan Basów – BOB Quote
Asiaczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Iwa-R napisał(a):A nam ktoś smycz zapier*#$%* :angryy: A mnie, szczęśliwie, jakoś na tej Wystawie nic nie zginęło... Pzdr. Quote
narisowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sylrwia napisał(a):TODDY Klan Basów – BOB dzięki, tak podejrzewałam Quote
sylrwia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 narisowa napisał(a):dzięki, tak podejrzewałam Pani sędzina jeśli miała wybór to rase dawała psu, moze nie lubi suczek:evil_lol: Quote
Diamant Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wiem że już sporo mineło od wystawy - ale mam takie małe pytanko - czy może ktoś ufociła AST-y?? Niestety aparat "zjadł" prawie wszystkie zdjęcia :angryy: :angryy: Mam tylko 2 :placz: :placz: Może komuś na finałach dał się sfotografować mój GIN ?? Pozdrawiam i z góry dziękuje.......... Quote
zpr Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Diamant napisał(a):Wiem że już sporo mineło od wystawy - ale mam takie małe pytanko - czy może ktoś ufociła AST-y?? Niestety aparat "zjadł" prawie wszystkie zdjęcia :angryy: :angryy: Mam tylko 2 :placz: :placz: Może komuś na finałach dał się sfotografować mój GIN ?? Pozdrawiam i z góry dziękuje.......... Ja mam :eviltong: moge wysłac na priv ;) Quote
sylrwia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hit sezonu:evil_lol: 4 lutego wysłałam zapytanie czy bedzie choc ramowy plan sedziowania i dzis dostałam odpowiedz, ze sie postaraja:megagrin: Moze jakies sieciowe burze powoduja takei opoznienia:roll: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Rzeczywiscie HIT!!! Ale... niedbalstwa lub niekompetencji... Pzdr. Quote
Zeliika Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='sylrwia']Hit sezonu:evil_lol: 4 lutego wysłałam zapytanie czy bedzie choc ramowy plan sedziowania i dzis dostałam odpowiedz, ze sie postaraja:megagrin: Moze jakies sieciowe burze powoduja takei opoznienia:roll: Moze myslami sa juz przy wystawie Prestige? :) Milo, ze w ogole odpisali. Najbardziej nie lubie, jak oddzial w ogole ignoruje zapytania i nie odpowiada na maile lub pisma. Quote
sylrwia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zeliika napisał(a):Moze myslami sa juz przy wystawie Prestige? :) Milo, ze w ogole odpisali. Najbardziej nie lubie, jak oddzial w ogole ignoruje zapytania i nie odpowiada na maile lub pisma. Niemozliwe pomylenie dat gdyz napisalam, Lutowa Wystawa Chamionów:roll: Quote
Diamant Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 zpr napisał(a):Ja mam :eviltong: moge wysłac na priv ;) Oj bardzo poprosze na maila [email protected] wielkie dzięki :lol: :lol: Ja teraz lece szykować się na wystawke do Wilna:lol: :lol: Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje. Quote
Magda gleny Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja byłam w lesznie i zdobyłam cwc najlepszy pies w rasie i zwyc. rasy Quote
Zeliika Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Magda gleny napisał(a):ja byłam w lesznie i zdobyłam cwc najlepszy pies w rasie i zwyc. rasy brawo :) (dziesiec znakow) Quote
Recommended Posts