Elitesse Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 sylwria w zeszlym roku moi znajomi wprowadzili nie zgloszona sznaucerke srednia - ale jednego psa mieli zgloszonego :roll: Quote
sylrwia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzieki :) nie wiem czy będzie to konieczne ale na wszelki wypadek warto wiedzieć:roll: Quote
Macia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jeśli masz jednego psa nie zgłoszonego, ale masz innego zgłoszonego to nie ma problemu, bo ja też już tak wchodziłam kilka razy. Albo ktoś może ci pomóc dając swoje zgłoszenie. Quote
sylrwia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja mam swojego zgłoszonego i moja znajoma tez ma swojego zgłoszonego ale jest jeszcze jedna ruda bestia nie zgłoszona i jesli bedzie miala mozliwosc zostania w domu to zostanie a jesli nie to bedzie musiala jechac.:roll: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Słuchajcie, te numerki, które widnieją w prawym górnym rogu, to numer zgłoszenia, a nie numer startowy! Numerki startowe pewnie odbierzemy przed sędziowaniem w Sekretariacie lub na ringu... Pzdr. Quote
Zeliika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja dostalam wczoraj. Ale nie wiem, czy pojedziemy :( Dakar scial sobie w zeszlym tygodniu pol opuszka na spacerze i poki co nadal kuleje. Quote
Elitesse Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 wiecie cio ? normalnie SZOK !!! leszno podalo plan sedziowania !!! :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ewuniu, kuruj Dakarka!!! Musimy się spotkać! Przeciez rogaliczki na Ciebie będa czekały...:oops: Pzdr. Quote
Zeliika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Ewuniu, kuruj Dakarka!!! Musimy się spotkać! Przeciez rogaliczki na Ciebie będa czekały...:oops: Pzdr. Kuruje :) Bardzo byloby milo sie spotkac :loveu: Quote
sylwia i boksery Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 W piątek doszły 2 potwierdzenia-ufff,już się troszkę bałam :razz: Quote
flashka-g Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dobrze ze jest plan sedziwoania... bynajmniej stres mniejszy ze psy mi sie pokryja czasowo na ringach:) Quote
rodzice Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A my jesteśmy same w sukach . Huraaaaaaaaa Quote
Elitesse Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 rodzice napisał(a):A my jesteśmy same w sukach . Huraaaaaaaaa u mnie 3 suki Quote
rodzice Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 To też niewiele . Ja mam mlodą suczkę a w rasach dlugowlosych jesli jest porownanie przeważnie wygrywa pies o " dorosłym " już wlosie . Quote
tulasy Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A my w sukach znowu sami ( i znowu podwójnie ). Ale są jeszcze 3 psy. Michał Quote
flashka-g Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Troche skromna ta wystawa w obsadzeniu w klasach.. no ale w sumie sie jakos nie dziwie;] z reszta zawsze tak bylo.. Quote
Elitesse Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 flashka-g napisał(a):Troche skromna ta wystawa w obsadzeniu w klasach.. no ale w sumie sie jakos nie dziwie;] z reszta zawsze tak bylo.. u mnie od kilku lat nie zdaza sie zeby jakis pies byl sam w klasie :) Quote
Aluzja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 u nas w airedale tez nie pamietam by pies byl sam.Nie mniej rozumiem skromne obsadzenie klas..z ta wystawa jest cos ..dziwnego...wlasciwie ze wzgledu na formule i inne czynniki jest troszke hmmm... stronnicza??? Jakos zawsze wynik mniej lub wiecej mozna przewidziec. Mimo to bawi mnie ta oprawa i blichtr.Dlatego jade. Quote
flashka-g Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aluzja napisał(a):u nas w airedale tez nie pamietam by pies byl sam.Nie mniej rozumiem skromne obsadzenie klas..z ta wystawa jest cos ..dziwnego...wlasciwie ze wzgledu na formule i inne czynniki jest troszke hmmm... stronnicza??? Jakos zawsze wynik mniej lub wiecej mozna przewidziec. Mimo to bawi mnie ta oprawa i blichtr.Dlatego jade. no wlasnie kazdy mowi ze to nie jestem normalna wystawa.. no bo nie jest.. ale jakos duzo osob chetnie sie na nia wybiera.. chocby poogladac:) Quote
sylrwia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :roll: Chyba pies zjadł mi potwierdzenie zgłoszenia:cool1: Quote
flashka-g Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 sylrwia napisał(a)::roll: Chyba pies zjadł mi potwierdzenie zgłoszenia:cool1: az takie smaczne było?? jezeli jestes na liście wystawców- jestes tego pewna to mysle ze nie bedzie problemu- powiesz po prostu ze potwierdzenie zaginelo. Quote
sylrwia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 flashka-g napisał(a):az takie smaczne było?? jezeli jestes na liście wystawców- jestes tego pewna to mysle ze nie bedzie problemu- powiesz po prostu ze potwierdzenie zaginelo. Nie wiem czy było smaczne. Prawdopodobnie kot otworzył dzis drzwi do pokoju, bo po powrocie do domu na moim łóżku wylegiwał sie pies. A kartki jakoś dziwnie zlaleźć nie moge. A wczoraj jeszcze była.:cool1: Quote
daga10011 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 moze piesio nie chce jechac?????:lol: Ja mam potwierdzenie,zaplacilam,w stawce mam 3 suczki i.....wlasnie sie opowiedziano ze z Rosji po szczeniorke przyjezdzaja wiec pewnie nie bede mogla przyjechac-zalezy o ktorej beda po mloda,ale przeciez do Rosji kawal drogi i nie bede im kazala czekac na siebie-w srode maja dac znac o ktorej beda dokladnie wiec nasze wystawienie sie stoi pod znakiem zapytania Quote
Recommended Posts