Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli masz jednego psa nie zgłoszonego, ale masz innego zgłoszonego to nie ma problemu, bo ja też już tak wchodziłam kilka razy. Albo ktoś może ci pomóc dając swoje zgłoszenie.

Posted

Ja mam swojego zgłoszonego i moja znajoma tez ma swojego zgłoszonego ale jest jeszcze jedna ruda bestia nie zgłoszona i jesli bedzie miala mozliwosc zostania w domu to zostanie a jesli nie to bedzie musiala jechac.:roll:

Posted

Słuchajcie, te numerki, które widnieją w prawym górnym rogu, to numer zgłoszenia, a nie numer startowy!
Numerki startowe pewnie odbierzemy przed sędziowaniem w Sekretariacie lub na ringu...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ewuniu, kuruj Dakarka!!! Musimy się spotkać! Przeciez rogaliczki na Ciebie będa czekały...:oops:
Pzdr.

Kuruje :) Bardzo byloby milo sie spotkac :loveu:

Posted

flashka-g napisał(a):
Troche skromna ta wystawa w obsadzeniu w klasach.. no ale w sumie sie jakos nie dziwie;] z reszta zawsze tak bylo..

u mnie od kilku lat nie zdaza sie zeby jakis pies byl sam w klasie :)

Posted

u nas w airedale tez nie pamietam by pies byl sam.Nie mniej rozumiem skromne obsadzenie klas..z ta wystawa jest cos ..dziwnego...wlasciwie ze wzgledu na formule i inne czynniki jest troszke hmmm... stronnicza???
Jakos zawsze wynik mniej lub wiecej mozna przewidziec.
Mimo to bawi mnie ta oprawa i blichtr.Dlatego jade.

Posted

Aluzja napisał(a):
u nas w airedale tez nie pamietam by pies byl sam.Nie mniej rozumiem skromne obsadzenie klas..z ta wystawa jest cos ..dziwnego...wlasciwie ze wzgledu na formule i inne czynniki jest troszke hmmm... stronnicza???
Jakos zawsze wynik mniej lub wiecej mozna przewidziec.
Mimo to bawi mnie ta oprawa i blichtr.Dlatego jade.

no wlasnie kazdy mowi ze to nie jestem normalna wystawa.. no bo nie jest.. ale jakos duzo osob chetnie sie na nia wybiera.. chocby poogladac:)

Posted

sylrwia napisał(a):
:roll: Chyba pies zjadł mi potwierdzenie zgłoszenia:cool1:

az takie smaczne było??

jezeli jestes na liście wystawców- jestes tego pewna to mysle ze nie bedzie problemu- powiesz po prostu ze potwierdzenie zaginelo.

Posted

flashka-g napisał(a):
az takie smaczne było??

jezeli jestes na liście wystawców- jestes tego pewna to mysle ze nie bedzie problemu- powiesz po prostu ze potwierdzenie zaginelo.

Nie wiem czy było smaczne. Prawdopodobnie kot otworzył dzis drzwi do pokoju, bo po powrocie do domu na moim łóżku wylegiwał sie pies. A kartki jakoś dziwnie zlaleźć nie moge. A wczoraj jeszcze była.:cool1:

Posted

moze piesio nie chce jechac?????:lol:
Ja mam potwierdzenie,zaplacilam,w stawce mam 3 suczki i.....wlasnie sie opowiedziano ze z Rosji po szczeniorke przyjezdzaja wiec pewnie nie bede mogla przyjechac-zalezy o ktorej beda po mloda,ale przeciez do Rosji kawal drogi i nie bede im kazala czekac na siebie-w srode maja dac znac o ktorej beda dokladnie wiec nasze wystawienie sie stoi pod znakiem zapytania