Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Flaszi[/B] - na wystawę czy porogaliczki...?
pzdr.[/quote]

no na wystawe:evil_lol: ale jak tylko bedzie czas i cos ostanie ojjj to po rogaliczki rowniez:cool3: ;)

Posted

[quote name='Godelaine']Słuchajcie, czy ktoś z Was, kto wysyłał mailem, dostał potwierdzenie odebrania zgłoszenia?[/quote]Ja zgłaszałam mailem - czekam na jakikolwiek odzew- NIC- wysłałam więc faxem i gdy udało mi się dodzwonic do Związku pewna Pani potwierdziła mi że ma moje zgłoszenie -ALE DO DZIS NIE OTRZYMAŁAM NIC POCZTĄ- więc znowu czekam.

Posted

[quote name='Ania_Carmen']Ja wysyłałam mailem i dostałam tylko automatyczne potwierdzenie przeczytania wiadomości.[/quote]
ja tak samo, mam nadzieje, ze moj pies zostal przyjety bo kase wplacilam duzo przed 1 terminem...

Posted

Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:

Posted

[quote name='Godelaine']Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:[/quote]

Niestety nasz O/Leszno funkcjonuje jak dla mnie fatalnie. Wprawdzie nie mam psiurka z rodowodem ale nieraz próbowałam meilem uzyskać od nich jakiekolwiek info np. dotyczące szkoleń i nic. Zero odzewu, a nawet telefon jakoś dziwnie często niedziała w godzinach urzędowania. :roll:

Posted

[quote name='flashka-g']Godeline widze ze sie wybierasz:) moze znowu sie spotkamy:)[/quote]

Z przyjemnością :)
Wiesz, mała w końcu ma przyzwoite futro, więc trzeba korzystać z okazji :)

Posted

[quote name='Godelaine']Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:[/quote]
Wiem,też czekałam na malutki znak,że mi prztjęli psy;)-ale niestety nic.
Ano zobaczymy-bo dodzwonić się nie dałam rady.

Posted

[quote name='Godelaine']Z przyjemnością :)
Wiesz, mała w końcu ma przyzwoite futro, więc trzeba korzystać z okazji :)[/quote]

Ja bede miala raczej duzooo czasu bo wystawiam tylko jedna suczke, a jade w sumie sobie poogladac;)

Posted

[quote name='sylwia i boksery']Dzisiaj do mnie przyszedł z Leszna.......druczek zgłoszeniowy na Wystawę Championów :)
Normalnie wymiękłam :wink:[/quote] JA TEZ DOSTAŁAM I BYŁAM BARDZO ZASKOCZONA CO JA MAM Z TYM ZROBIC KIEDY WŁAŚNIE CZEKAM NA POTWIERDZENIE ZGŁOSZENIA- na szczeście mam potwierdzenie telefoniczne wię chyba wszystko OK.

Posted

Słuchajcie, ważna informacja:

[B][SIZE=4][COLOR=Navy]Mamy wolne 2 miejsca dla osób ze średnimi psami na wystawe Championów do Leszna. Chętnych proszę o kontakt.[/COLOR][/SIZE][/B]
Pzdr.