Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B]Flaszi[/B] - na wystawę czy porogaliczki...? pzdr. Quote
flashka-g Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Flaszi[/B] - na wystawę czy porogaliczki...? pzdr.[/quote] no na wystawe:evil_lol: ale jak tylko bedzie czas i cos ostanie ojjj to po rogaliczki rowniez:cool3: ;) Quote
Iwa-R Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asiaczku... to Ty może numerki wydawaj..... będzie sekretariat miał konkurencję :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pomyślę! Dobrze zorganizować wydawanie numerków i rzeczywiście ... będzie konkurencja dla Sekretariatu Wystawy! Pzdr. Quote
Godelaine Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Słuchajcie, czy ktoś z Was, kto wysyłał mailem, dostał potwierdzenie odebrania zgłoszenia? Quote
tybetan Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Godelaine']Słuchajcie, czy ktoś z Was, kto wysyłał mailem, dostał potwierdzenie odebrania zgłoszenia?[/quote]Ja zgłaszałam mailem - czekam na jakikolwiek odzew- NIC- wysłałam więc faxem i gdy udało mi się dodzwonic do Związku pewna Pani potwierdziła mi że ma moje zgłoszenie -ALE DO DZIS NIE OTRZYMAŁAM NIC POCZTĄ- więc znowu czekam. Quote
Elitesse Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 potwierdzen chyba jeszcze nie rozsylali :roll: Quote
Ania_Carmen Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja wysyłałam mailem i dostałam tylko automatyczne potwierdzenie przeczytania wiadomości. Quote
Neiven Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Ania_Carmen']Ja wysyłałam mailem i dostałam tylko automatyczne potwierdzenie przeczytania wiadomości.[/quote] ja tak samo, mam nadzieje, ze moj pies zostal przyjety bo kase wplacilam duzo przed 1 terminem... Quote
sylwia i boksery Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja też nie dostałam oficjalnego potwierdzenia-tylko na maila info zwrotne,że ktoś przeczytał zgłoszenia. Widocznie jeszcze nie czas na potwierdzenia :p Quote
Godelaine Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll: Quote
flashka-g Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Godeline widze ze sie wybierasz:) moze znowu sie spotkamy:) Quote
Ja&Roniuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Godelaine']Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:[/quote] Niestety nasz O/Leszno funkcjonuje jak dla mnie fatalnie. Wprawdzie nie mam psiurka z rodowodem ale nieraz próbowałam meilem uzyskać od nich jakiekolwiek info np. dotyczące szkoleń i nic. Zero odzewu, a nawet telefon jakoś dziwnie często niedziała w godzinach urzędowania. :roll: Quote
Godelaine Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='flashka-g']Godeline widze ze sie wybierasz:) moze znowu sie spotkamy:)[/quote] Z przyjemnością :) Wiesz, mała w końcu ma przyzwoite futro, więc trzeba korzystać z okazji :) Quote
sylwia i boksery Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Godelaine']Sylwia - mi nie chodzi o oficjalne potwierdzenie. Ale byłoby milo dostac chocby jednozdaniowa notkę, że zgłoszenie do nich dotarło. To wiele wysiłku nie kosztuje... A ile nerwów zaoszczędza :roll:[/quote] Wiem,też czekałam na malutki znak,że mi prztjęli psy;)-ale niestety nic. Ano zobaczymy-bo dodzwonić się nie dałam rady. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A ja się dodzwoniłam. Ale fakt, nastawiłam w telefonie opcję "redial" i ... czekałam ok. 20 minut, aby uzyskać połączenie... Pzdr. Quote
flashka-g Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Godelaine']Z przyjemnością :) Wiesz, mała w końcu ma przyzwoite futro, więc trzeba korzystać z okazji :)[/quote] Ja bede miala raczej duzooo czasu bo wystawiam tylko jedna suczke, a jade w sumie sobie poogladac;) Quote
sylwia i boksery Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzisiaj do mnie przyszedł z Leszna.......druczek zgłoszeniowy na Wystawę Championów :) Normalnie wymiękłam :wink: Quote
tybetan Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='sylwia i boksery']Dzisiaj do mnie przyszedł z Leszna.......druczek zgłoszeniowy na Wystawę Championów :) Normalnie wymiękłam :wink:[/quote] JA TEZ DOSTAŁAM I BYŁAM BARDZO ZASKOCZONA CO JA MAM Z TYM ZROBIC KIEDY WŁAŚNIE CZEKAM NA POTWIERDZENIE ZGŁOSZENIA- na szczeście mam potwierdzenie telefoniczne wię chyba wszystko OK. Quote
Gosia & c.o. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czy ktoś wyjeżdża z Katowic lub okolic i miałby 1 wolne miejsce dla osoby bez psa?? Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje :) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Słuchajcie, ważna informacja: [B][SIZE=4][COLOR=Navy]Mamy wolne 2 miejsca dla osób ze średnimi psami na wystawe Championów do Leszna. Chętnych proszę o kontakt.[/COLOR][/SIZE][/B] Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a czy ktos dostal juz potwierdzenie ?? Quote
rodzice Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dostałam dzisiaj mam 48 nr zgloszenia . Quote
Recommended Posts