Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Zdarzenie jak ze slapstickowej komedii, co?:lol:
Podobnie jakbys ściany nie widziała...
pzdr.[/quote]

No wiesz jak masz ściany czarne i stanie Ci czarny dog to nic dziwnego :evil_lol: :evil_lol:
Pare razy zdarzyło mi się widzieć scenę, gdzie ludzie oglądali psy i po nagłej zmianie kierunku, gdzie myśleli że nikogo nie ma, wpadali na doga :evil_lol:

Posted

A ja bym to wytłumaczyła inaczej, z ogromny plusem dla dogów: dogi postrzegane są jako łagodne olbrzymy i to chyba ekstra bo wydaje mi się, że jednak rzadziej ludzie wpadają na rotka lub kaukaza :loveu:

Posted

A ja mam pytanie ile czasu zajmuje dojechanie do Leszna z Warszawy?
My się wystawiamy dopiero po 13-tej ,więc nie musimy jechać bardzo rano ,ale nie chcielibyśmy się spóżnić:p

Posted

[quote name='Asiaczek']Wszystko zależy od pogody. Z W-wy do Leszna jest ok. 400 km. Jadąc "setką" dojeżdżacie w 4 godziny. Ale tak licząc "normalnie" trzeba mieć w zapasie 6, a nawet 7 godzin...
Pzdr.[/quote]

Mam nadzieję ,że w niedzielę zima nas nie zaskoczy:evil_lol: i droga będzie dobra.
Zastanawiam się tylko czy lepiej jechać autostradą na Poznań,czy lepiej przez Łódż.[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon5.gif[/IMG]

Ale tak czy inaczej do zobaczenia w Lesznie

pozdr Anka

Posted

ile Warszawiaków jedzie;))
ja waszym miejscu to bym sie zrzucila na wynajecie autobusu i zrobila wspolny wypad;)

ja jade tak zeby byc 8- 8.30 na miejscu na spokojnie... bo potem sie denerwuje z wszystkim nie zdarze;)

Posted

[quote name='Asiaczek']My z Donya jedziemy busem. I nikt wiecej nie chciał busa....
Pzdr.[/quote]
Ja chciała ale Wy inna droge wybraliście;)
Za to do Leszna jade juz jutro :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']No tak.
Jak już będziesz w Lesznie to załatw dobrą pogodę.:lol: Uważajcie na drodze!
Pzdr.[/quote]
My w podróżowaniu korzystamy z dobrodziejstw PKP:evil_lol: Pogoda musi byc dobra bo jesteśmy umówieni na sobotnie wegierskie szaleństwa:p

Posted

[quote name='Godelaine']Dzięki :) Chyba się przespacerujemy. Dobra okazja, żeby sucz odreagował kilkugodzinną jazdę pociągiem i rozładował nadmiar energii :)[/quote]

wychozdac z dworca idziesz caly czas prosto, wchodzisz tak jakby na gore na ulice ktora idzie nad torami i tam skrecasz w lewo i idziesz caaaaly czas prosto az na miejsce wystawy :) hala jest po prawej stronie ulicy