Jump to content
Dogomania

Zostaje gdzie jej dobrze:-) Karwia, mała GŁUCHA sunia ponad m-c żyła na ulicy. za TM

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mamy takie spacery przyjaźni , no i na ostatni spacer przyszło tak wielu ludzi że zabrakło piesków, Karwia chciała czy nie też musiała iść
o losie jaki był foch :roll: no ale dziarsko drepteła, natomiast wracała sprintem :cool3: a jak już sobie wpadłyśmy w objęcia była wyluzowana i pewna siebie.
Myślę że mocno się zdenerwowała że poszła sama, z nieznaną osobą i nie wiedziała co i gdzie, pierdołka moja , wszędzie byleby z mami :cool3:

Posted

[quote name='olenka_f']mamy takie spacery przyjaźni , no i na ostatni spacer przyszło tak wielu ludzi że zabrakło piesków, Karwia chciała czy nie też musiała iść
o losie jaki był foch :roll: no ale dziarsko drepteła, natomiast wracała sprintem :cool3: a jak już sobie wpadłyśmy w objęcia była wyluzowana i pewna siebie.
Myślę że mocno się zdenerwowała że poszła sama, z nieznaną osobą i nie wiedziała co i gdzie, pierdołka moja , wszędzie byleby z mami :cool3:[/QUOTE]
Kochana Malutka - dość długo była już sama, zdana tylko na siebie.... Teraz Ty jesteś całym Jej światem:):):)

Posted

[quote name='olenka_f']mamy takie spacery przyjaźni , no i na ostatni spacer przyszło tak wielu ludzi że zabrakło piesków, Karwia chciała czy nie też musiała iść
Myślę że mocno się zdenerwowała że poszła sama, z nieznaną osobą i nie wiedziała co i gdzie, pierdołka moja , wszędzie byleby z mami :cool3:[/QUOTE]

no, trudno sie maleńkiej dziwić, pewnie bała się, że Cię straci
a te spacery..... zabrakło piesków? hmmmm....... szkoda, że to tak daleko ;)

Posted

O kurcze, zmusili psa do wyjścia na spacer z obcym człowiekiem........:-)
Ale stresa jej zafundowali, ależ musiała się ucieszyć jak zawrócili z powrotem:-)

Posted

no tak jej miejscówka to półka pod moim biurkiem, jak obchód to razem ,jak praca biurowa to razem, jak sprzątamy to też razem a tu spacer z ludziem sama, skandal :)

Posted

olenka, widziałam ogłoszenie karwii na tablica.pl
macie piękne psy! zakochałam się swego czasu w pchełce - jest jeszcze w schronie....? nie widziałam jej ogłoszeń ostatnio......
terierkowata jasia też jest przesłodka!

czy Wy też macie ostatnio problemy ze wstawianiem ogłoszeń na tablica.pl....? Odkąd wprowadzili te "wielkie zmiany" portal działa do d...!

Posted

ma ogłoszenia i nawet było bardzo poważne zapytanie ale jakoś jej nie dałam, myślę że te ogłoszenia trzeba zdjąć, tylko czy ja jej krzywdy tym nie zrobię, miałaby dom taki prawdziwy a tak to chyba mój egoizm :(

Posted

[quote name='olenka_f']ma ogłoszenia i nawet było bardzo poważne zapytanie ale jakoś jej nie dałam, myślę że te ogłoszenia trzeba zdjąć, tylko czy ja jej krzywdy tym nie zrobię, miałaby dom taki prawdziwy a tak to chyba mój egoizm :([/QUOTE]
To nie egoizm, to miłość.Nie słyszałam nigdy o spacerach przyjaźni, ale bardzo fajnie, to brzmi.Pewnie jeszcze lepiej, wygląda.

Posted

Na pewno egoizm, też bym jej nie oddała wiedząc, że tylko u mnie ma najlepiej.
A jak jeszcze pomyślisz, że może dziabnąć z powodu stresu i żalu i niezadowolenia ze zmiany zamieszkania to nie ma egoizmu tylko zdrowy rozsądek.

Posted

Karwi dziś wyszłacewka moczowa, lekarz wsadził ale niestety znów wyszła
podczas badania okazało się że cała ściana jest wysypana licznymi guzami, złymi guzami
to wypadanie cewki jest od hormonów,
jutro o 15 jest pierwsza operacja, niestety ryzyko jest olbrzymie ale nie mam wyjścia
następne niestety to to że za jakiś czas trzeba Karwię sterylizować, żeby ta pierwsza operacja miała sens musimy zapanować nad hormonami

Posted

To bardzo smutna wiadomość,biedna maleńka.
Rozumiem,że bez operacji nic się nie da zrobić.
Czy chociaż dobry wet będzie ją operował?

TRzymam kciuki za sunieczkę,bardzo mocno,z całych sił.

Posted

Karwunia ma już "swoje lata" i każda narkoza, a zwłaszcza w tym wieku to niestety wielkie ryzyko.....
Rozumiem, że nie ma możliwości zrobienia sterylki i cewki w jednej narkozie?
Pytałaś o to Weta Oleńko?

Posted

O matko, Karwusia z cewką, dziś zabieg???
Jak ona go przeżyła?
Przeżyła??
Nie słyszałam o wypadaniu cewki, o wypadaniu pochwy, tak, ale nie o cewce.