Nadziejka Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Maryniu spokojnosci wszelkiej zdrowenka wszelkiego Tobie Z dziekowaniem stokrosci ze wszystkie wszystkie lapunki ktore odzyja ,w bezpiecznym cieplym , milosci pelnym domku Twoim Duzutki skarbunio i Kubunio dwa skarbenki przytulam do serca choc z dalekosci Wzruszenia ogromne i w duszy az gra z tej wdziecznosci dla Was za ratunek za poswiecenia Jak dobrze ze Cezario odnaleziony Quote
mari23 Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 20 godzin temu, Nadziejka napisał: Maryniu spokojnosci wszelkiej zdrowenka wszelkiego Tobie Z dziekowaniem stokrosci ze wszystkie wszystkie lapunki ktore odzyja ,w bezpiecznym cieplym , milosci pelnym domku Twoim Duzutki skarbunio i Kubunio dwa skarbenki przytulam do serca choc z dalekosci Wzruszenia ogromne i w duszy az gra z tej wdziecznosci dla Was za ratunek za poswiecenia Jak dobrze ze Cezario odnaleziony Cezario odsypia wędrówkę :) Dużutki - Feniks odsypia kroplówkę, było załamanie, nagłe pogorszenie, ale sytuacja opanowana, choć do dobrego stanu to mu jeszcze daleko. Malutki czyli Kubuś całkiem nieźle, choć też na antybiotyku. Jest też wynik badania histopatologicznego jąderek Tulisia - "barwny" opis dziwnych zmian i anomalii, ale nie ma komórek nowotworowych!!!!! :) :) 3 Quote
limonka80 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Tak się cieszę że Cezar się znalazł. Przypomina mi nieżyjącego już Freda moich rodziców, taki dobry, poczciwy misio. Dobrze że już w domu :-)) Quote
maarit Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 To ja w końcu uzupełnię. Fenix teraz... A było tak... i gorzej :( 1 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Sciskam tulam z calego serca wszystkie lapunki modle za Was caluni czas Quote
mgog Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Moja sunia, która odeszła miesiąc temu, zostawiła mnie z mnóstwem leków nasercowych w tym bardzo dobry Vet-medin jeżeli będą potrzebne to wyślę. 1 Quote
mari23 Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 11 godzin temu, mgog napisał: Moja sunia, która odeszła miesiąc temu, zostawiła mnie z mnóstwem leków nasercowych w tym bardzo dobry Vet-medin jeżeli będą potrzebne to wyślę. Dziękuję :) zapytam jutro wetkę, czy już Kubusiowi podawać. Kubuś ma niedomykalność zastawki, są słyszalne szmery, ale całkiem jeszcze dobrze się czuje, kaszle tylko po wysiłku. Strasznie jestem dzisiaj zmęczona i obolała (kręgosłup po wczorajszym noszeniu Feniksa), zyczę Wam dobrej nocy :) <3 1 Quote
Tola Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 5 godzin temu, maarit napisał: Nie mogę się napatrzeć, ale zmiana! Quote
Tola Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Dnia 8.03.2021 o 19:50, maarit napisał: Kubuś uroczy:) Quote
Nadziejka Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Dobrej spokojnej nocy iskiereczkom lapeczkom zaczarowane sny niechaj spelnia mari kochana nasza Quote
maarit Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Tuliś o sobie przypomina. Są jego wyniki hist-pat. Zacytuję: "opis barwny, ale nowotworu nie ma". To najważniejsze! 4 Quote
maarit Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 A.... Jeszcze Cezar. Dobrze że się odnalazł. Gdzie by miał tak dobrze? 3 Quote
Recommended Posts