Shanny.. Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='ralph']bo ja mam taki dziwny sposob zaczepiania :D hahaha i abstrakcyjne poczucie humoru ktore nie kazdemu pasuje zwlaszcza podczas stresu... chcialam rozladowac napiecie i spowodowac ze sie usmiechniecie a odebralyscie mnie chyba w pierwszej chwili jak kolejna marude ktora chce psa poglaskac... a my juz bylismy 'po cywilnemu' , psy kimaly grzecznie w aucie, wiec w sumie ciezko mnie bylo mozna poznac :) a tu na sluzbie z przerazonym wysokoscia stolu bubkiem http://img452.imageshack.us/img452/4736/1dm7666io3.jpg nastepnym razem bede wiedziala:lol: fakt ze histeria przy ringu honorowym byla... wtedy powinnam byla juz byc w domu od ok. 2 godzin, ale mnie wkrecono w konkurencje finalowe ps. o co chodzilo z tym polwlochem? i dostane te fotki? :lol: PPS fajny ten twoj piesio. jak wam poszlo? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='ralph'] co do trzepania uszami... wystawiane psy ktore pokazujesz nie trzepia uszami - tzn trzepia uszami ale nie uszy sa powodem trzepania tylko ringowka ktora celowo zacina sie pod szyja psa tuz za uszami co daje u psa odruch trzepania uszami. na pewno bedzie tak robil pies gladkowlosy - wiem po moim bokserze - bo ringowka badz lancuszek zacina mu troszke skory w oczko ringowki/lancuszka. ale na pewno te psy nie mialy gronkowca :) no moze nie na pewno... :) Jeżeli pies ma uszy większe od głowy, to przy takim ruchu trzepie uszami :evil_lol: O rrrrany, też mam długoucha i mój długouch też trzepie głową/uszami i wcale nie znaczy to, że jest chory! To już zdjęć nie można nawet skomentować, bo mnie o niecne myśli posądzają :eviltong: A tego co nazywasz "przycinaniem troszkę skóry" to ja serdecznie nie znoszę, to nie fair wobec psa. Paula to chyba gończy serbski? Ale na 100% nie powiem. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Diamant Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='modliszka84']powiedzie prosze co to za rasa? to zdjecie było gdzies w poczatkowych stronach wątku... To jest American Staffordshire Terrrier - suczka o przeslicznym imieniu FORBIDDEN LOVE z Doliny Jezierzycy - wystawiana była w kl.szczeniaków i dotarła do pierwszej siódemki :multi: http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/239477.jpg Pozdrawiam. Quote
bajadera Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Podaję link pod którym można obejrzeć zdjęcia z wystawy, głównie z ringu honorowego i Eukanuba Vip Party . Inne zresztą też. Mnóstwo jest tam tego. www.photoroberto.de Quote
setka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [LEFT]No normalnie jesteście suupper;) . Dzięki za ten ogrom fotek:multi: . Może ktoś ma jeszcze paskudne mordki mastino:razz: ??[/LEFT] Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Sobota :) Bokser Broholmer Ca de Bou? Dla KaRy - kelpie startujący w obiedience Dogi Wyżeł słowacki szorstkowłosy Doberman :loveu: I pokaz mody - stroje wykonane z opakowań po karmie :roll: CDN Quote
setka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Sobota, sobota:Cool!: Może i będzie mastino:lol: Quote
KaRa_ Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Dla KaRy - kelpie startujący w obiedience Boski:loveu: :loveu: :loveu: ja chce miec kiedys takie cudo... Quote
ralph Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Shanny.. napisał(a):nastepnym razem bede wiedziala:lol: fakt ze histeria przy ringu honorowym byla... wtedy powinnam byla juz byc w domu od ok. 2 godzin, ale mnie wkrecono w konkurencje finalowe ps. o co chodzilo z tym polwlochem? i dostane te fotki? :lol: PPS fajny ten twoj piesio. jak wam poszlo? chcialam rozprezyc wasza histerie ale najwyrazniej bylyscie tak spiete ze zamiast was rozbroic tylko was zirytowalam. moglam przyjsc z buba... :) hihihi :) kolezanka myslala ze jestes z rzeszowa i ze to ten jedynaczek po wloskim kryciu. ale jak widac chyba zonk :) jezu ale mam pecha do was :D fotki dostaniesz tylko podaj mi e-mail w normalnej wersji plis czyli ...@... :) bo ja przez DGM chyba nie umiem. bunio do kitu. doskonala bezlokatowo. ma ladny opis. na nic specjalnego sie nie nastawialam bo bf bylo 240 a ocenia sie je hurtem dzielac je tylko plciami i klasami ale wszystkie kolory naraz - nie tak jak w bokserach zolte i pregusy osobno i potem porownania. troche samokrytycyzmu :) chewbace do pecin nie dorastamy :) Quote
kathie Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Diamant']To jest American Staffordshire Terrrier - suczka o przeslicznym imieniu FORBIDDEN LOVE z Doliny Jezierzycy - wystawiana była w kl.szczeniaków i dotarła do pierwszej siódemki :multi: http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/239477.jpg Pozdrawiam. prześliczna jest! choć muszę przyznać, że to zupełnie nie moje "klimaty" ;) to ta sunia naprawdę wpadała w oko - stąd ta fotka z wystawy:) Quote
ralph Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Jeżeli pies ma uszy większe od głowy, to przy takim ruchu trzepie uszami :evil_lol: O rrrrany, też mam długoucha i mój długouch też trzepie głową/uszami i wcale nie znaczy to, że jest chory! To już zdjęć nie można nawet skomentować, bo mnie o niecne myśli posądzają :eviltong: A tego co nazywasz "przycinaniem troszkę skóry" to ja serdecznie nie znoszę, to nie fair wobec psa. Paula to chyba gończy serbski? Ale na 100% nie powiem. Pozdrawiam Marysia i Una marysiu, ty mnie chyba w ogole nie zrozumialas i nie wiem dlaczego negatywnie odebralas :( to co napisalam to moje wlasne przemyslenia po obejrzeniu kilku filmow z wystaw z usa i analizie ich metody wystawiania psow- nawet mastify angielskie wystawiaja jak zabaweczki pluszowe na cienkiej ringowce. napisalam to jako ciekawostke dla tych ktorzy wiedza mniej o handlingu niz ci tu zgromadzeni ktorzy swoje badz cudze psy wystawiaja i sa w tym biegli. no chyba tego gronkowca nie odebralas osobiscie????? Quote
ralph Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 marysiu, a jakis 'ladniejszych' bokserow nie widzialas moze w 8ce? :):):) wiecie ze DAKOTE tego boksera kt tak mi zaparl dech w piersiach chcialo ukrasc jakis 2 kolesi? jeden otwieral klatke a drugi stal na czatach pod drzwiami. cale szczescie mama kolezanki zareagowala w pore. sama bym tego DAKOTE przygarnela z mila checia :D Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ralph przepraszam, jestem dziś wybitnie nie w sosie :oops: Boksery mam trzy - jednego pokazałam, drugi jest nieciekawy, a trzeci stanął na pudle puppy bodajże, ale go nie pokażę, bo jest cięty. Ułła - próbowali ukraść psa?? :crazyeye: :crazyeye: Oj, dorwać takich... :mad: :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Ludiana Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 kilka fotek sznaucerów miniaturowych Suki klasa szczeniąt: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jeszcze kilka fotek :) Dogomaniaczka Ka-Vanga ze swoją sunią :p Wybór Best Puppy Dog Hovawart Wybór Best Junior maleństwo :lol: Bernardyn Leonberger Owczarek środkowoazjatycki Na dziś koniec :) Pozdrawiam Marysia Quote
ralph Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']ralph przepraszam, jestem dziś wybitnie nie w sosie :oops: Boksery mam trzy - jednego pokazałam, drugi jest nieciekawy, a trzeci stanął na pudle puppy bodajże, ale go nie pokażę, bo jest cięty. Ułła - próbowali ukraść psa?? :crazyeye: :crazyeye: Oj, dorwać takich... :mad: :mad: Pozdrawiam Marysia i Una sekundeczka bo teraz to chyba ja czegos nie rozumiem. co to znaczy nie pokazesz bo jest ciety????? a moj to jaki jest??? Quote
cockermanka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Marysia i gończy - świetne fotki...już nie mogę doczekac się następnych...:-) Quote
ralph Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 jezeli to jakas twoja osobista zasada (ktorej ja akurat w ogole nie zrozumiem - kumam nie kopiowac, ale nie pokazac zdjecia skopiowanego?) to co robi w twoich zbiorach ten srodkowoazjatycki? przeciez one sie nie rodza bez uszu tak jak bf bez ogonow. stracil te uszy w tak samo 'niehumanitarny' sposob co bokser. marysia, nie fisiuj! ciebie nikt o te uszy nie posadzi :) Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 pulsari napisał(a):Tak było ich sporo, ale razem z innymi inspektorami z Wrocławia i Warszawy przeganialismy to chalatajstwo :) ...... podpisana zostala w niedziele ( w ostatni dzien wystawy ) umowa miedzy Straza dla Zwierzat a Zwiazkiem K. prosza nas abysmy byli juz na kazdej wystawie.......... bedziemy postrachem dla pseudo hodowcow :) :klacz: fantastycznie!!!!! Quote
Doginka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='anetta']Przebrnelam od mojej ostatniej wizytu tutaj :mdleje: Nie powiem ile mi to zajelo :siara: Zdjecia REWELACYJNE!!:iloveyou: Dzieki wszystkim za foty :thumbs: Jakby ktos mial za malo zdjec to jeszcze tu sa :evil_lol: http://foto.jeere.com/dogshow23/ Zamurowało mnie:crazyeye: poprostu rewelacyjne fotki;) Jestem pełna podziwu:-o Quote
Em-ka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Wybór Best Junior maleństwo :lol: Pozdrawiam Marysia Marysiu: "maleństwo" właściciel czy piesek?? :lol: :evil_lol: Przepiękne zdjecia w Twoim wykonaniu! :multi: Quote
betty_labrador Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] To NIE JEST gończy polski a to nie jest slovacki kopov? Quote
Shanny.. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='ralph']chcialam rozprezyc wasza histerie ale najwyrazniej bylyscie tak spiete ze zamiast was rozbroic tylko was zirytowalam. moglam przyjsc z buba... :) hihihi :) kolezanka myslala ze jestes z rzeszowa i ze to ten jedynaczek po wloskim kryciu. ale jak widac chyba zonk :) jezu ale mam pecha do was :D fotki dostaniesz tylko podaj mi e-mail w normalnej wersji plis czyli ...@... :) bo ja przez DGM chyba nie umiem. bunio do kitu. doskonala bezlokatowo. ma ladny opis. na nic specjalnego sie nie nastawialam bo bf bylo 240 a ocenia sie je hurtem dzielac je tylko plciami i klasami ale wszystkie kolory naraz - nie tak jak w bokserach zolte i pregusy osobno i potem porownania. troche samokrytycyzmu :) chewbace do pecin nie dorastamy :) Hihi, nie, ja jestem z Wrocławia, a linia mojego psa jest bardziej belgijska niż włoska :lol: Pytam, bo sędziował nas Włoch i może coś nie załapałam:lol: Chyba moja PW nie doszla, wiec napisze tu: [email protected] Mój Rubin tez dosk bezlokatowo, ale chociaz plan minimum zrealizowany:lol: Quote
Irviers Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Ludiana']kilka fotek sznaucerów miniaturowych Suki klasa szczeniąt: Ludiana niestety zadne fotki sie nie wkleiły :placz: Musisz wysłac fotki na serwer http://img142.imageshack.us/ i potem adres wkleic na forum :) Bardzo miło było Cie poznac :) Quote
bigos Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ale piękność:loveu::loveu::loveu: Marysiu zdjęcia jak zwykle piękne:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts