Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']Gosiu kochana, tym tekstem wczorajszym to mnie zabiłaś po prostu... niech mu na zdrowie pójdzie no nie no....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja do tej pory nie wierze w to co napisałaś :D:D:D:D:D:D:D

[/quote]

Ja chce wiedziec o co chodzi bo jak nie to :sadCyber: :obrazic: :flaming:

Posted

[quote name='eria']

jaaaaakiee nuuuudy.......:evil_lol:[/quote]

hehe ona wiecznie znudzona jest:evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']jasne:cool3: i tak bede tu zaglądać, nie pozbędziesz sie mnie tak łatwo:diabloti:[/quote]

niemam zamiaru sie nikogo pozbywac:p

[quote name='Cerber']Gosiu kochana, tym tekstem wczorajszym to mnie zabiłaś po prostu... niech mu na zdrowie pójdzie no nie no....:lol: :lol: ja do tej pory nie wierze w to co napisałaś

Fociszki boskie...:loveu: nawet ja i Cerber sie na kilku zakrecilismy :D fotka Niunka w moich obieciach... cuuuudo...:loveu: [/quote]

nio mam jeszcze kilka cerberkowych foteczek, wstawie jak tylko fotosik wroci do formy

[quote name='kamila-dog']Ja chce wiedziec o co chodzi bo jak nie to :sadCyber: :obrazic: :flaming:[/quote]

hehe
chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie":evil_lol:

[quote name='Ola&Kora']A jak nowi koci lokatorzy zareagowali na Furię, Prezia i Niuńka? :cool3:[/quote]

nie wiem bo ja sama tych kotow niewidzialam praktycznie:p tyle co wyszly z transporterkow zanim zdazyly sie gdzies schowac:evil_lol: na kubusia2 sie natknelam w lazience tylko

Posted

heheheheh Gośka nie no, rozwalasz mnie no....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nadal sie pozbierac nie moge...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote=furciaczek;]hehe
chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie":evil_lol:

nie wiem bo ja sama tych kotow niewidzialam praktycznie:p tyle co wyszly z transporterkow zanim zdazyly sie gdzies schowac:evil_lol: na kubusia2 sie natknelam w lazience tylko[/quote]

O matko!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Jesteście niesamowite!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin: O ja piernicze!!!!! Gosia, tekst the best!!!!!! :grin::grin::grin::grin:

A co do kotów.... to pewnie dlatego masz tak mało fotek... :eviltong: A ty sie tłumaczyłaś że ich straszyć nie chcesz.... :cool3: A tu wyszło szydło z worka - ty ich po prostu znaleźć nie możesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej Gosiaczek, ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć dobrejnocki, a zaległości obiecuję nadrobić jutro.:p Oj widzę że wesoło było!:evil_lol: :lol:

Posted

Cześć, Gosiu:)
Najlepsze życzenia noworoczne dla Ciebie i zwierzątek!

A więc odpowiadając na pyt. z wątku o złości:
policja powiedziała, że psy mają chodzić w kagańcu na smyczy, sąsiedzi dostali upomnienie i nic, guzik. Jak byłam pogryziona i mam zaświad. ze szpitala, to dostali mandat, ale kredytowy, odwołali się (!!!!) %^*##^*&^#%$^*&^$

I sprawę założyłam, ale przez policję, więc chyba w sądzie grodzkim - strasznie długo się czeka.
więc te śmiecie %^*$%*% żeby się odegrać co i rusz dzwonią po policję - a to że niby hałasujemy w nocy, a to, że ja niby... wystaję pod ich ogrodzeniem z Lachsem i draznię ich sukę (?????), takie głupoty wyssane z palca, ale policja nie sprawdza przecież, czy to prawda - no bo jak, zresztą ich to nie obchodzi, ich obowiązkiem jest przyjąć zgłoszenie, więc to robią.

Szkoda tylko, że jak my zgłaszamy, to nie robią nic - przyjdą, posłuchają, spiszą, ewentualnie powiedzą sąsiadom, żeby wychodzili z psami w kagańcach i d*pa. Przez 2-3 jest względny spokój, potem znowu zaczyna się szczucie.

A z tym niby zakłocaniem ciszy nocnej to jedna wielka farsa, bo ja nawet wieży nie mam a głośniki od komputera badziewne - więc nie wiem, jakim sposobem miałabym hałasować - może stawiam stopy za głośno albo z hukiem odgarniam włosy z czoła:D:D:D:D:D:D:D:D?

Eeech, szkoda gadać, to jest temat-rzeka, naprawdę.

A policja jest po prostu do niczego, wk...wia mnie to, bo na własnym podwórku spokoju nie mam, a te ścierwa śmieją nam się w twarz bezczelnie:/
Tylko że ja mam psa z rejestru "ras agresywnych", chodzi w kagańcu, na smyczy (po własnym podwórku) - bo oni pi***olą, że to ja ich niby szczuję (ta, ciekawe jak - ślepym, starem psem z chorym sercem, który boi się ludzi!!!), więc policja nie wierzy, że nie szczuję, bo twierdzą, że "taki pies to jest niebezpieczny" :/

Posted

furciaczku prześlij mi na maila malawaszka[małpa]gmail.com ze dwa zdjęcia Puzonika i opis - krótki acz treściwy ;) z namiarami na siebie - wyślę go do Mojego Psa - może tą drogą znajdzie domek :kciuki:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe

[/quote]

O rany boskie :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='Cerber']heheheheh Gośka nie no, rozwalasz mnie no....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nadal sie pozbierac nie moge...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Wcale ci sie nie dziwie :eviltong:

Dobranoc dziewczynki.Ja dzis sobie wzielam laptopika do lozka wiec pewnie jeszcze troszke posiedze :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Gosia :) Ja właśnie wstałam, zabieram Tinę na spacer a potem może jakąś kawkę wypijemy? Z Miśkiem do lekarza [B]udało mi[/B] się zapisać na 11.20.. Żenada, dziecko z gorączką ma siedzieć i czekać do tej godziny bo numerków wcześniej nie ma... Pochlastam się chyba niedługo. No nic, uciekam a potem kawka:)

Posted

[quote name='Cerber']heheheheh Gośka nie no, rozwalasz mnie no....:evil_lol: :evil_lol: ja nadal sie pozbierac nie moge...:evil_lol: [/quote]

szczerze mowiac to ja tez:eviltong:

[quote name='Ola&Kora']O matko!!! Jesteście niesamowite!!!!! :grin: O ja piernicze!!!!! Gosia, tekst the best!!!!!! :grin:

A co do kotów.... to pewnie dlatego masz tak mało fotek... :eviltong: A ty sie tłumaczyłaś że ich straszyć nie chcesz.... :cool3: A tu wyszło szydło z worka - ty ich po prostu znaleźć nie możesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

w kwestii kotow to kubus dwa wczoraj przylazl mi do wyrka:p

[quote name='AśkaK']Hej Gosiaczek, ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć dobrejnocki, a zaległości obiecuję nadrobić jutro.:p Oj widzę że wesoło było!:evil_lol: :lol:[/quote]

ciesze sie ze juz jestes:multi:

[quote name='Cerber']z Gosią było zajebiście, codziennie gadamy calymi dniami na gg i jest naprawde swietnie, non stop smiejemy :)[/quote]

i nawet sie niepoklucilysmy na pewien wyjatkowo drazliwy temat:cool3:

Posted

[quote name='Dobermania']Cześć, Gosiu:)
Najlepsze życzenia noworoczne dla Ciebie i zwierzątek!

A więc odpowiadając na pyt. z wątku o złości:
policja powiedziała, że psy mają chodzić w kagańcu na smyczy, sąsiedzi dostali upomnienie i nic, guzik. Jak byłam pogryziona i mam zaświad. ze szpitala, to dostali mandat, ale kredytowy, odwołali się (!!!!) %^*##^*&^#%$^*&^$

I sprawę założyłam, ale przez policję, więc chyba w sądzie grodzkim - strasznie długo się czeka.
więc te śmiecie %^*$%*% żeby się odegrać co i rusz dzwonią po policję - a to że niby hałasujemy w nocy, a to, że ja niby... wystaję pod ich ogrodzeniem z Lachsem i draznię ich sukę (?????), takie głupoty wyssane z palca, ale policja nie sprawdza przecież, czy to prawda - no bo jak, zresztą ich to nie obchodzi, ich obowiązkiem jest przyjąć zgłoszenie, więc to robią.

Szkoda tylko, że jak my zgłaszamy, to nie robią nic - przyjdą, posłuchają, spiszą, ewentualnie powiedzą sąsiadom, żeby wychodzili z psami w kagańcach i d*pa. Przez 2-3 jest względny spokój, potem znowu zaczyna się szczucie.

A z tym niby zakłocaniem ciszy nocnej to jedna wielka farsa, bo ja nawet wieży nie mam a głośniki od komputera badziewne - więc nie wiem, jakim sposobem miałabym hałasować - może stawiam stopy za głośno albo z hukiem odgarniam włosy z czoła:D:D:D:D:D:D:D:D?

Eeech, szkoda gadać, to jest temat-rzeka, naprawdę.

A policja jest po prostu do niczego, wk...wia mnie to, bo na własnym podwórku spokoju nie mam, a te ścierwa śmieją nam się w twarz bezczelnie:/
Tylko że ja mam psa z rejestru "ras agresywnych", chodzi w kagańcu, na smyczy (po własnym podwórku) - bo oni pi***olą, że to ja ich niby szczuję (ta, ciekawe jak - ślepym, starem psem z chorym sercem, który boi się ludzi!!!), więc policja nie wierzy, że nie szczuję, bo twierdzą, że "taki pies to jest niebezpieczny" :/[/quote]

o matko:crazyeye: nie no to juz szczyt wszystkiego:angryy: moj tata zawsze powtarza ze polskiego prawo broni przedewszystkim sprawcow a ofiary karze:shake: zapytam sie jednej osoby cio o tym sadzi i co mozna jeszcze z tym rozbic. szczegoly podam ci na PW

[quote name='malawaszka']furciaczku prześlij mi na maila malawaszka[małpa]gmail.com ze dwa zdjęcia Puzonika i opis - krótki acz treściwy ;) z namiarami na siebie - wyślę go do Mojego Psa - może tą drogą znajdzie domek :kciuki:[/quote]

dzikuje waszuniu:loveu: kochana jestes:loveu:

[quote name='kamila-dog']O rany boskie :grin: :megagrin: :roflt:

Wcale ci sie nie dziwie :eviltong:

Dobranoc dziewczynki.Ja dzis sobie wzielam laptopika do lozka wiec pewnie jeszcze troszke posiedze :evil_lol:[/quote]

:p hehe nio zabawnie to wyszlo

Posted

[quote name='Agushka']Dzień dobry Gosia :) Ja właśnie wstałam, zabieram Tinę na spacer a potem może jakąś kawkę wypijemy? Z Miśkiem do lekarza [B]udało mi[/B] się zapisać na 11.20.. Żenada, dziecko z gorączką ma siedzieć i czekać do tej godziny bo numerków wcześniej nie ma... Pochlastam się chyba niedługo. No nic, uciekam a potem kawka:)[/quote]

co tu duzo mowic ale polska slozba zdrowia pozostawia wiele do zyczenie (to nie do ciebie mamo):shake:

[quote name='tygra']cześć
a gdzie foteczki nowe?[/quote]

beda jeszcze dzisiaj przed wieczorkiem

[quote name='Agushka']Gosia jeszcze śpi chyba :) A ja już z kawką usiadłam i czekam...[/quote]

nie spi nie spi wzielam czarnucha i pregowana na dluuuuugi spacerek nad wisle zeby wynagrodzic im to ze ostatnio wiekszosc czasu poswiecalam nowy tymczasowym futrzakom

[quote name='eria']kto to widział tak wcześnie wstawać :eviltong: śpij Gosia śpij póki możesz i se nie żałuj :lol:[/quote]

hehe ja wstalam o 6:p jak dlugo spie to potem caly dzien chodze zamulona i nic mi sie nie chce

agnieszko mam nadzieje ze jak wrocisz to wpadniesz na kawke:p
fotek ze spacerku niezrobilam bo padalo:shake: ale i tak cos wstawie

Posted

dobermaniu jeden z najbardziej ciekawych tematow " wegetarianizm" ja jestem wegetarianka od ponad 11 lat a Lui ograniczyla tylko jedzenie martwych zwierzatek. i mamy nieco odmienne zapatrywania w tej kwestii ale naszczescie prowadzilysmy konstruktywna dyskusje bez zadnych ostrych zdan i klutni:p

Posted

Aha:) A ja też jestem wegtarianką:) Miło:)
Tylko ryby czasem zdarza mi się zjeść:oops: :oops: :oops: Ale muszę choć raz na jakiś czas, bo mam niedobór fosforu. No i psu kupuję mięso - więc to też w sumie wspieranie rzeźni i przemysłu mięsnego:/ Ale Hrabiego to sałatą karmić nie będę, wiadomo:)

Posted

[quote name='Dobermania']Aha:) A ja też jestem wegtarianką:) Miło:)
Tylko ryby czasem zdarza mi się zjeść:oops: :oops: :oops: Ale muszę choć raz na jakiś czas, bo mam niedobór fosforu. No i psu kupuję mięso - więc to też w sumie wspieranie rzeźni i przemysłu mięsnego:/ Ale Hrabiego to sałatą karmić nie będę, wiadomo:)[/quote]

ja tez staram sie nie jesc ryb, ale czasami mama mnie zmusza jak jestem u niej na objedzie:shake: ja psom tez kupuje mieso, wkoncu ciezko niekarmic psa miechem. chociaz slyszalam o jednym psie wege, nietrawil bialka zwierzecego i zyl na samaych warzywkach:evil_lol: trzymal sie calkiem dobrze i dozyl sedziwego wieku:p ale narazie niebede zmuszala swoich psow do wegetarianizmu, az taka fanatyczka nie jestem

Posted

[quote name='furciaczek']hehe ja wstalam o 6:p jak dlugo spie to potem caly dzien chodze zamulona i nic mi sie nie chce
[/quote]

Jejciu,o 6? :crazyeye: Ja wstaje codziennie o 10,czasem o 9 jak mam na 10 do pracy :oops:

A co do wegetarianizmu to ja bym chciala moc nie jesc miesa ale po prostu nie umiem i podziwiam was ze tak dobrze wam idzie :p

Posted

[quote name='tygra']to ja jutro te wieczorne fotki obejrzę bo wieczorkiem nie puszczą mnie do kompa pewnie[/quote]

biedactwo mam nadzieje ze jednak wpadniesz wieczorkirm

[quote name='kamila-dog']Jejciu,o 6? :crazyeye: Ja wstaje codziennie o 10,czasem o 9 jak mam na 10 do pracy :oops:

A co do wegetarianizmu to ja bym chciala moc nie jesc miesa ale po prostu nie umiem i podziwiam was ze tak dobrze wam idzie :p[/quote]

hehe spioch:eviltong:

[quote name='Tina.Sara']cześć :loveu:[/quote]

a ty to nie mialas czasami wpadac raz na piec lat:eviltong: