Kamila Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Cerber']Gosiu kochana, tym tekstem wczorajszym to mnie zabiłaś po prostu... niech mu na zdrowie pójdzie no nie no....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja do tej pory nie wierze w to co napisałaś :D:D:D:D:D:D:D [/quote] Ja chce wiedziec o co chodzi bo jak nie to :sadCyber: :obrazic: :flaming: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote=furciaczek;]hehe jemu generalnie to wszystko sie niepodoba:evil_lol: [/quote] A jak nowi koci lokatorzy zareagowali na Furię, Prezia i Niuńka? :cool3: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='eria'] jaaaaakiee nuuuudy.......:evil_lol:[/quote] hehe ona wiecznie znudzona jest:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']jasne:cool3: i tak bede tu zaglądać, nie pozbędziesz sie mnie tak łatwo:diabloti:[/quote] niemam zamiaru sie nikogo pozbywac:p [quote name='Cerber']Gosiu kochana, tym tekstem wczorajszym to mnie zabiłaś po prostu... niech mu na zdrowie pójdzie no nie no....:lol: :lol: ja do tej pory nie wierze w to co napisałaś Fociszki boskie...:loveu: nawet ja i Cerber sie na kilku zakrecilismy :D fotka Niunka w moich obieciach... cuuuudo...:loveu: [/quote] nio mam jeszcze kilka cerberkowych foteczek, wstawie jak tylko fotosik wroci do formy [quote name='kamila-dog']Ja chce wiedziec o co chodzi bo jak nie to :sadCyber: :obrazic: :flaming:[/quote] hehe chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie":evil_lol: [quote name='Ola&Kora']A jak nowi koci lokatorzy zareagowali na Furię, Prezia i Niuńka? :cool3:[/quote] nie wiem bo ja sama tych kotow niewidzialam praktycznie:p tyle co wyszly z transporterkow zanim zdazyly sie gdzies schowac:evil_lol: na kubusia2 sie natknelam w lazience tylko Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 heheheheh Gośka nie no, rozwalasz mnie no....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nadal sie pozbierac nie moge...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote=furciaczek;]hehe chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie":evil_lol: nie wiem bo ja sama tych kotow niewidzialam praktycznie:p tyle co wyszly z transporterkow zanim zdazyly sie gdzies schowac:evil_lol: na kubusia2 sie natknelam w lazience tylko[/quote] O matko!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Jesteście niesamowite!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin: O ja piernicze!!!!! Gosia, tekst the best!!!!!! :grin::grin::grin::grin: A co do kotów.... to pewnie dlatego masz tak mało fotek... :eviltong: A ty sie tłumaczyłaś że ich straszyć nie chcesz.... :cool3: A tu wyszło szydło z worka - ty ich po prostu znaleźć nie możesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej Gosiaczek, ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć dobrejnocki, a zaległości obiecuję nadrobić jutro.:p Oj widzę że wesoło było!:evil_lol: :lol: Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 z Gosią było zajebiście, codziennie gadamy calymi dniami na gg i jest naprawde swietnie, non stop smiejemy :) Quote
Dobermania Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć, Gosiu:) Najlepsze życzenia noworoczne dla Ciebie i zwierzątek! A więc odpowiadając na pyt. z wątku o złości: policja powiedziała, że psy mają chodzić w kagańcu na smyczy, sąsiedzi dostali upomnienie i nic, guzik. Jak byłam pogryziona i mam zaświad. ze szpitala, to dostali mandat, ale kredytowy, odwołali się (!!!!) %^*##^*&^#%$^*&^$ I sprawę założyłam, ale przez policję, więc chyba w sądzie grodzkim - strasznie długo się czeka. więc te śmiecie %^*$%*% żeby się odegrać co i rusz dzwonią po policję - a to że niby hałasujemy w nocy, a to, że ja niby... wystaję pod ich ogrodzeniem z Lachsem i draznię ich sukę (?????), takie głupoty wyssane z palca, ale policja nie sprawdza przecież, czy to prawda - no bo jak, zresztą ich to nie obchodzi, ich obowiązkiem jest przyjąć zgłoszenie, więc to robią. Szkoda tylko, że jak my zgłaszamy, to nie robią nic - przyjdą, posłuchają, spiszą, ewentualnie powiedzą sąsiadom, żeby wychodzili z psami w kagańcach i d*pa. Przez 2-3 jest względny spokój, potem znowu zaczyna się szczucie. A z tym niby zakłocaniem ciszy nocnej to jedna wielka farsa, bo ja nawet wieży nie mam a głośniki od komputera badziewne - więc nie wiem, jakim sposobem miałabym hałasować - może stawiam stopy za głośno albo z hukiem odgarniam włosy z czoła:D:D:D:D:D:D:D:D? Eeech, szkoda gadać, to jest temat-rzeka, naprawdę. A policja jest po prostu do niczego, wk...wia mnie to, bo na własnym podwórku spokoju nie mam, a te ścierwa śmieją nam się w twarz bezczelnie:/ Tylko że ja mam psa z rejestru "ras agresywnych", chodzi w kagańcu, na smyczy (po własnym podwórku) - bo oni pi***olą, że to ja ich niby szczuję (ta, ciekawe jak - ślepym, starem psem z chorym sercem, który boi się ludzi!!!), więc policja nie wierzy, że nie szczuję, bo twierdzą, że "taki pies to jest niebezpieczny" :/ Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 furciaczku prześlij mi na maila malawaszka[małpa]gmail.com ze dwa zdjęcia Puzonika i opis - krótki acz treściwy ;) z namiarami na siebie - wyślę go do Mojego Psa - może tą drogą znajdzie domek :kciuki: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='furciaczek']hehe chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie":evil_lol: [/quote] O rany boskie :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Cerber']heheheheh Gośka nie no, rozwalasz mnie no....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nadal sie pozbierac nie moge...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Wcale ci sie nie dziwie :eviltong: Dobranoc dziewczynki.Ja dzis sobie wzielam laptopika do lozka wiec pewnie jeszcze troszke posiedze :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dzień dobry Gosia :) Ja właśnie wstałam, zabieram Tinę na spacer a potem może jakąś kawkę wypijemy? Z Miśkiem do lekarza [B]udało mi[/B] się zapisać na 11.20.. Żenada, dziecko z gorączką ma siedzieć i czekać do tej godziny bo numerków wcześniej nie ma... Pochlastam się chyba niedługo. No nic, uciekam a potem kawka:) Quote
Agushka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Gosia jeszcze śpi chyba :) A ja już z kawką usiadłam i czekam... Quote
eria Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kto to widział tak wcześnie wstawać :eviltong: śpij Gosia śpij póki możesz i se nie żałuj :lol: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Cerber']heheheheh Gośka nie no, rozwalasz mnie no....:evil_lol: :evil_lol: ja nadal sie pozbierac nie moge...:evil_lol: [/quote] szczerze mowiac to ja tez:eviltong: [quote name='Ola&Kora']O matko!!! Jesteście niesamowite!!!!! :grin: O ja piernicze!!!!! Gosia, tekst the best!!!!!! :grin: A co do kotów.... to pewnie dlatego masz tak mało fotek... :eviltong: A ty sie tłumaczyłaś że ich straszyć nie chcesz.... :cool3: A tu wyszło szydło z worka - ty ich po prostu znaleźć nie możesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] w kwestii kotow to kubus dwa wczoraj przylazl mi do wyrka:p [quote name='AśkaK']Hej Gosiaczek, ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć dobrejnocki, a zaległości obiecuję nadrobić jutro.:p Oj widzę że wesoło było!:evil_lol: :lol:[/quote] ciesze sie ze juz jestes:multi: [quote name='Cerber']z Gosią było zajebiście, codziennie gadamy calymi dniami na gg i jest naprawde swietnie, non stop smiejemy :)[/quote] i nawet sie niepoklucilysmy na pewien wyjatkowo drazliwy temat:cool3: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Dobermania']Cześć, Gosiu:) Najlepsze życzenia noworoczne dla Ciebie i zwierzątek! A więc odpowiadając na pyt. z wątku o złości: policja powiedziała, że psy mają chodzić w kagańcu na smyczy, sąsiedzi dostali upomnienie i nic, guzik. Jak byłam pogryziona i mam zaświad. ze szpitala, to dostali mandat, ale kredytowy, odwołali się (!!!!) %^*##^*&^#%$^*&^$ I sprawę założyłam, ale przez policję, więc chyba w sądzie grodzkim - strasznie długo się czeka. więc te śmiecie %^*$%*% żeby się odegrać co i rusz dzwonią po policję - a to że niby hałasujemy w nocy, a to, że ja niby... wystaję pod ich ogrodzeniem z Lachsem i draznię ich sukę (?????), takie głupoty wyssane z palca, ale policja nie sprawdza przecież, czy to prawda - no bo jak, zresztą ich to nie obchodzi, ich obowiązkiem jest przyjąć zgłoszenie, więc to robią. Szkoda tylko, że jak my zgłaszamy, to nie robią nic - przyjdą, posłuchają, spiszą, ewentualnie powiedzą sąsiadom, żeby wychodzili z psami w kagańcach i d*pa. Przez 2-3 jest względny spokój, potem znowu zaczyna się szczucie. A z tym niby zakłocaniem ciszy nocnej to jedna wielka farsa, bo ja nawet wieży nie mam a głośniki od komputera badziewne - więc nie wiem, jakim sposobem miałabym hałasować - może stawiam stopy za głośno albo z hukiem odgarniam włosy z czoła:D:D:D:D:D:D:D:D? Eeech, szkoda gadać, to jest temat-rzeka, naprawdę. A policja jest po prostu do niczego, wk...wia mnie to, bo na własnym podwórku spokoju nie mam, a te ścierwa śmieją nam się w twarz bezczelnie:/ Tylko że ja mam psa z rejestru "ras agresywnych", chodzi w kagańcu, na smyczy (po własnym podwórku) - bo oni pi***olą, że to ja ich niby szczuję (ta, ciekawe jak - ślepym, starem psem z chorym sercem, który boi się ludzi!!!), więc policja nie wierzy, że nie szczuję, bo twierdzą, że "taki pies to jest niebezpieczny" :/[/quote] o matko:crazyeye: nie no to juz szczyt wszystkiego:angryy: moj tata zawsze powtarza ze polskiego prawo broni przedewszystkim sprawcow a ofiary karze:shake: zapytam sie jednej osoby cio o tym sadzi i co mozna jeszcze z tym rozbic. szczegoly podam ci na PW [quote name='malawaszka']furciaczku prześlij mi na maila malawaszka[małpa]gmail.com ze dwa zdjęcia Puzonika i opis - krótki acz treściwy ;) z namiarami na siebie - wyślę go do Mojego Psa - może tą drogą znajdzie domek :kciuki:[/quote] dzikuje waszuniu:loveu: kochana jestes:loveu: [quote name='kamila-dog']O rany boskie :grin: :megagrin: :roflt: Wcale ci sie nie dziwie :eviltong: Dobranoc dziewczynki.Ja dzis sobie wzielam laptopika do lozka wiec pewnie jeszcze troszke posiedze :evil_lol:[/quote] :p hehe nio zabawnie to wyszlo Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Agushka']Dzień dobry Gosia :) Ja właśnie wstałam, zabieram Tinę na spacer a potem może jakąś kawkę wypijemy? Z Miśkiem do lekarza [B]udało mi[/B] się zapisać na 11.20.. Żenada, dziecko z gorączką ma siedzieć i czekać do tej godziny bo numerków wcześniej nie ma... Pochlastam się chyba niedługo. No nic, uciekam a potem kawka:)[/quote] co tu duzo mowic ale polska slozba zdrowia pozostawia wiele do zyczenie (to nie do ciebie mamo):shake: [quote name='tygra']cześć a gdzie foteczki nowe?[/quote] beda jeszcze dzisiaj przed wieczorkiem [quote name='Agushka']Gosia jeszcze śpi chyba :) A ja już z kawką usiadłam i czekam...[/quote] nie spi nie spi wzielam czarnucha i pregowana na dluuuuugi spacerek nad wisle zeby wynagrodzic im to ze ostatnio wiekszosc czasu poswiecalam nowy tymczasowym futrzakom [quote name='eria']kto to widział tak wcześnie wstawać :eviltong: śpij Gosia śpij póki możesz i se nie żałuj :lol:[/quote] hehe ja wstalam o 6:p jak dlugo spie to potem caly dzien chodze zamulona i nic mi sie nie chce agnieszko mam nadzieje ze jak wrocisz to wpadniesz na kawke:p fotek ze spacerku niezrobilam bo padalo:shake: ale i tak cos wstawie Quote
Dobermania Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Furciaczku, a cóż to za drażliwy temat, na który nie pokłóciłyście się z Cerberem? Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 dobermaniu jeden z najbardziej ciekawych tematow " wegetarianizm" ja jestem wegetarianka od ponad 11 lat a Lui ograniczyla tylko jedzenie martwych zwierzatek. i mamy nieco odmienne zapatrywania w tej kwestii ale naszczescie prowadzilysmy konstruktywna dyskusje bez zadnych ostrych zdan i klutni:p Quote
Dobermania Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aha:) A ja też jestem wegtarianką:) Miło:) Tylko ryby czasem zdarza mi się zjeść:oops: :oops: :oops: Ale muszę choć raz na jakiś czas, bo mam niedobór fosforu. No i psu kupuję mięso - więc to też w sumie wspieranie rzeźni i przemysłu mięsnego:/ Ale Hrabiego to sałatą karmić nie będę, wiadomo:) Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Dobermania']Aha:) A ja też jestem wegtarianką:) Miło:) Tylko ryby czasem zdarza mi się zjeść:oops: :oops: :oops: Ale muszę choć raz na jakiś czas, bo mam niedobór fosforu. No i psu kupuję mięso - więc to też w sumie wspieranie rzeźni i przemysłu mięsnego:/ Ale Hrabiego to sałatą karmić nie będę, wiadomo:)[/quote] ja tez staram sie nie jesc ryb, ale czasami mama mnie zmusza jak jestem u niej na objedzie:shake: ja psom tez kupuje mieso, wkoncu ciezko niekarmic psa miechem. chociaz slyszalam o jednym psie wege, nietrawil bialka zwierzecego i zyl na samaych warzywkach:evil_lol: trzymal sie calkiem dobrze i dozyl sedziwego wieku:p ale narazie niebede zmuszala swoich psow do wegetarianizmu, az taka fanatyczka nie jestem Quote
tygra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to ja jutro te wieczorne fotki obejrzę bo wieczorkiem nie puszczą mnie do kompa pewnie Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='furciaczek']hehe ja wstalam o 6:p jak dlugo spie to potem caly dzien chodze zamulona i nic mi sie nie chce [/quote] Jejciu,o 6? :crazyeye: Ja wstaje codziennie o 10,czasem o 9 jak mam na 10 do pracy :oops: A co do wegetarianizmu to ja bym chciala moc nie jesc miesa ale po prostu nie umiem i podziwiam was ze tak dobrze wam idzie :p Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='tygra']to ja jutro te wieczorne fotki obejrzę bo wieczorkiem nie puszczą mnie do kompa pewnie[/quote] biedactwo mam nadzieje ze jednak wpadniesz wieczorkirm [quote name='kamila-dog']Jejciu,o 6? :crazyeye: Ja wstaje codziennie o 10,czasem o 9 jak mam na 10 do pracy :oops: A co do wegetarianizmu to ja bym chciala moc nie jesc miesa ale po prostu nie umiem i podziwiam was ze tak dobrze wam idzie :p[/quote] hehe spioch:eviltong: [quote name='Tina.Sara']cześć :loveu:[/quote] a ty to nie mialas czasami wpadac raz na piec lat:eviltong: Quote
Recommended Posts