furciaczek Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 (edited) Moja mamuśka bardzo cierpi z powodu tych imion...tata natomiast wpadł na pomysł ze jak kiedyś kiedyś jakiś samiec do rodziny przyjdzie to trzeba nazwać go Owsik żeby sie ładnie wkomponował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I Gnida w wersji na Conchite:diabloti::lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Re1pgTvbcZ4/U3zCt6rGPFI/AAAAAAAAOX8/6SAYX483qZ4/w680-h453-no/GP1A1127-2.jpg[/IMG] ewentualnie chce sie do sznupa upodobnic:lol: Agaga...padłam hahaha [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-z3d5aLVcX6w/U3zGaPEUJ2I/AAAAAAAAOYM/ieLBr-8wHrI/w700-h597-no/b.jpg[/IMG] Edited May 21, 2014 by furciaczek Quote
agaga21 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 pewnie spory pies a babka mała, dodatkowo pies wysunięty na pierwszy plan. nie wierzę, że jest taki gigantyczny, to jakiś mutant by był. Quote
furciaczek Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='agaga21']pewnie spory pies a babka mała, dodatkowo pies wysunięty na pierwszy plan. nie wierzę, że jest taki gigantyczny, to jakiś mutant by był.[/QUOTE] Ja sie pokladam z opisu, bo ze fota przesadzona to wiadomo:lol: Quote
agaga21 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='furciaczek']Ja sie pokladam z opisu, bo ze fota przesadzona to wiadomo:lol:[/QUOTE] a widzisz, ja dopiero opis na fejsie przeczytałam. no, imię to on ma najlepsze :D ho lee schitt :evil_lol: Quote
Czekunia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Melduję, że przebrnęłam przez cały wąteczek i teraz już będę na bieżąco:evil_lol:. No i wiem, kto jest kto:loveu:! Mała Gnida przecudna, a wersja na Conchitę BOMBA! Przynajmniej odwala za Ciebie "wyczesywanie" kaukazów:diabloti:. Quote
Izabela124. Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Super, że mała Gnida tak wkomponowała się w stado :) Quote
wilczy zew Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='furciaczek']Ja sie pokladam z opisu, bo ze fota przesadzona to wiadomo:lol:[/QUOTE] Czy ktoś może przetłumaczyć mi ten opis? Zmuszasz małego sceniacka do pracy,do wyczesywania kaukazów :mad: Quote
Pani Profesor Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 "Pies na sprzedaż - za darmo w dobre ręce. wspaniały pies stróżujący. właściciel nie jest w stanie go dłużej utrzymywać, bo w okolicy nie ma już żadnego dilera narkotyków, złodzieja, mordercy ani zboczeńca do zjedzenia. większość zna go pod jego [I]orientalnym [/I]imieniem, Ho Lee Schitt" - co wymawia się mniej więcej "hoł-li-szit", tak jak "holy shit", czyli jasna cholera :diabloti: Quote
Mała Nika Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ale masz fajne stadko :p I kociaste i psiaste- Aż zazdroszczę:loveu: Mała Gnida przeurocza <3 Wygląda na straszną skodurzycę:diabloti: Quote
furciaczek Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='agaga21']a widzisz, ja dopiero opis na fejsie przeczytałam. no, imię to on ma najlepsze :D ho lee schitt :evil_lol:[/QUOTE] :lol: [quote name='Czekunia']Melduję, że przebrnęłam przez cały wąteczek i teraz już będę na bieżąco:evil_lol:. No i wiem, kto jest kto:loveu:! Mała Gnida przecudna, a wersja na Conchitę BOMBA! Przynajmniej odwala za Ciebie "wyczesywanie" kaukazów:diabloti:.[/QUOTE] Ze tez chciało Ci sie to wszystko czytać:crazyeye: [quote name='Izabela124.']Super, że mała Gnida tak wkomponowała się w stado :)[/QUOTE] Taka kluske wprowadzić zdecydowanie latwiej jak podrostka, cale szczęście:p [quote name='Pani Profesor']ale Ci zazdroszczę :placz:[/QUOTE] U Ciebie jeden Pat robi za 5 moich:evil_lol::evil_lol: [quote name='wilczy zew']Czy ktoś może przetłumaczyć mi ten opis? Zmuszasz małego sceniacka do pracy,do wyczesywania kaukazów :mad:[/QUOTE] Musi jakoś na żarcie zarobić:eviltong: [quote name='Mała Nika']Ale masz fajne stadko :p I kociaste i psiaste- Aż zazdroszczę:loveu: Mała Gnida przeurocza <3 Wygląda na straszną skodurzycę:diabloti:[/QUOTE] Oj taka taka mała cholera to jest, ale najmniejsza wiec musi jakoś tak bardziej ekspresyjnie walczyć o swoje:lol: Wczoraj na szczepionku byliśmy, dobija do 10kg...i tfu tfu przestała mi juz jojczyc w samochodzie, na początku darła ryj jak Prezes i juz miałam wizje 2 śpiewaków pokładowych:roll::lol: Quote
Czekunia Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='furciaczek']:lol: Ze tez chciało Ci sie to wszystko czytać:crazyeye: [/QUOTE] Całkiem przyjemnie się czyta perypetie Waszego stada:diabloti:. Poza tym śledziłam Was już kiedyś;), ale wtedy była tylko Furia i Prezio. Potem zginęliście mi w odmętach Dogomanii, no ale teraz nadrobiłam. Przyznam się szczerze, że nigdy kaukazy mi się nie podobały, więc jak natknęłam się na Dogo na informację, że masz kaukazy, to pomyślałam: "OSZALAŁA!"... Weszłam do galerii z ciekawości i... Przepadłam! Nie wiem, czy to możliwe, bo nie znam się kompletnie, ale Twoje kaukazy są jakieś takie wyjątkowe pod względem urody:evil_lol:. No! Pienkne som! :loveu: Quote
furciaczek Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='Czekunia']Całkiem przyjemnie się czyta perypetie Waszego stada:diabloti:. Poza tym śledziłam Was już kiedyś;), ale wtedy była tylko Furia i Prezio. Potem zginęliście mi w odmętach Dogomanii, no ale teraz nadrobiłam. Przyznam się szczerze, że nigdy kaukazy mi się nie podobały, więc jak natknęłam się na Dogo na informację, że masz kaukazy, to pomyślałam: "OSZALAŁA!"... Weszłam do galerii z ciekawości i... Przepadłam! Nie wiem, czy to możliwe, bo nie znam się kompletnie, ale Twoje kaukazy są jakieś takie wyjątkowe pod względem urody:evil_lol:. No! Pienkne som! :loveu:[/QUOTE] Czy ja wiem ze one jakieś wyjątkowe, paskudne nie sa:evil_lol: Queenia co mi zrobiła, normalnie miałam ochotę mordować mojego idealnego psa. Jak co rano przed 5 ide zamknąć duze kaukazy żeby domowe mogły zacząć wychodzić na siq...Celnis leci wita sie, mizia...Queenie nie ma...dziwne. Dre sie...stoje, czekam...nic. Zaczynam chodzić i krzyczeć...nic sie nie dzieje...zaczynam wiec w lekkiej panice biegać, śladu po psie nie ma...zajrzałam w każdy możliwy kat przerabiając w międzyczasie ze 3 zejścia na zawal. Celnika zamknęłam, sruuu do domu po kluczyki od auta i tel...wybiegam, otwieram drzwi od samochodu i słyszę szurniecie w garażu...otwieram, patrze..jest i ona..królewna moja. Nie raczyła sie słowem odezwać:angryy: Gdyby nie szurnęła doniczka to byl pewnie pól dnia jeździła po wiochach, z tuzin ludzi bym z całego województwa ściągnęła o 5 rano bo mi pieseczek uciekł...a wtedy to przysięgam ukatrupiłabym i przerobiła na włochata narzutę na kanapę:diabloti: Wyszłam z domu garażem i musiała mi sie suka przemknąć jakoś ze nie zauważyłam...biegając w panice do głowy mi nie przyszło żeby w domu jej szukać:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='furciaczek'] Wyszłam z domu garażem i musiała mi sie suka przemknąć jakoś ze nie zauważyłam...biegając w panice do głowy mi nie przyszło żeby w domu jej szukać:evil_lol:[/QUOTE] kruszynka się przemknęła niepostrzeżenie :lol: Quote
furciaczek Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='wilczy zew']dowcipnisia z niej :lol:[/QUOTE] Taak, za jakis czas jak mi ktorys taki numer wywinie to chyba rodzic zaczne ze stresu...ito doslownie nie w przenosni:lol: [quote name='malawaszka']kruszynka się przemknęła niepostrzeżenie :lol:[/QUOTE] No wiesz...wpominalam ze kiedyś kiedyś żółw mi uciekł?... no wiec to ze nie zauważyłam kaukaza czmychającego mi miedzy nogami nie było dla mnie jakimś większym zaskoczeniem:evil_lol: Quote
Vailet Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 ja kiedyś spotkałam dziewczynę która była z żółwiem na dworze, okazało się, że go właśnie znalazła i szuka jego właściciela :cool1: Quote
Naklejka Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Yyyy... ja kiedyś szukałam Jetsana po całym mieszkaniu, a leżał w moim pokoju za moimi plecami. Nie wiem jak go nie zauważyłam i to nie pierwszy raz mi się zdarzyło :evil_lol: Fajna ta mała gnida :loveu: Quote
furciaczek Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='wilczy zew']Opowiedz jak Ci żółw uciekł :crazyeye:[/QUOTE] Normalnie...wyszłam z nim na spacer i mi nawiał:evil_lol: [quote name='Vailet']ja kiedyś spotkałam dziewczynę która była z żółwiem na dworze, okazało się, że go właśnie znalazła i szuka jego właściciela :cool1:[/QUOTE] Ooo może to mój był:lol::lol: [quote name='Naklejka']Yyyy... ja kiedyś szukałam Jetsana po całym mieszkaniu, a leżał w moim pokoju za moimi plecami. Nie wiem jak go nie zauważyłam i to nie pierwszy raz mi się zdarzyło :evil_lol: Fajna ta mała gnida :loveu:[/QUOTE] Czasami te duże wbrew pozorom łatwiej zgubić:lol: Preziolek zadowolony, ma kogo besztać:loveu: ... a młoda generalnie sie tym faktem nie przejmuje czym doprowadza Preziolka do czarnej rozpaczy:evil_lol: Imie jednak idealnie wybraliśmy:lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-IsvynW7tsQE/U37MofDyzLI/AAAAAAAAOYg/KSG47DqOQ_s/w680-h453-no/GP1A1493-3.jpg[/IMG] i troche wariactwa [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-fXe5vrAXLdo/U37M6iB-YsI/AAAAAAAAOYw/w1-COpM_DTo/w680-h453-no/GP1A1443-2.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-OFFp6Q1nOw4/U37NAJrA5RI/AAAAAAAAOZA/Gdp5OYcraoo/w680-h454-no/GP1A1435-2.jpg[/IMG] Quote
Iza. Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-IsvynW7tsQE/U37MofDyzLI/AAAAAAAAOYg/KSG47DqOQ_s/w680-h453-no/GP1A1493-3.jpg[/url] Prezio jakie ma duże legowisko :diabloti: Czym focisz ? :razz: Quote
wilczy zew Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='furciaczek']Normalnie...wyszłam z nim na spacer i mi nawiał:evil_lol:[/QUOTE] ...i nie mogłaś za nim nadążyć :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 moja kuzynka też zgubiła żółwia, da się :diabloti: a mała jest...o matko :loveu: przesłodka! dwa małe burble na dogo to za dużo jak na mój stopień zasłodzenia :eviltong: Quote
furciaczek Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='Iza.'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-IsvynW7tsQE/U37MofDyzLI/AAAAAAAAOYg/KSG47DqOQ_s/w680-h453-no/GP1A1493-3.jpg[/URL] Prezio jakie ma duże legowisko :diabloti: Czym focisz ? :razz:[/QUOTE] Przejal kocie legowisko..w zasadzie to domek dla kotow, tylko sie splaszczyl pod czarnym tylkiem:evil_lol: Canon 5D markIII + canon 50mm f1.4 ... marzy mi sie canonek 70-200 f2.8:loveu: bo tym małym to latające psy foci się koszmarnie:roll: [quote name='wilczy zew']...i nie mogłaś za nim nadążyć :evil_lol:[/QUOTE] No...chwila nie uwagi i żółwia nie ma:evil_lol: [quote name='Pani Profesor']moja kuzynka też zgubiła żółwia, da się :diabloti: a mała jest...o matko :loveu: przesłodka! dwa małe burble na dogo to za dużo jak na mój stopień zasłodzenia :eviltong:[/QUOTE] O dobrze wiedzieć ze nie tylko mi uciekł:lol: Dzisiaj sie zorientowalam jak menda nam urosla...w szoku jestem ze juz takie duze nasze szczeniatko:loveu: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-IX8z7Sb-GVo/U38xQ9jXomI/AAAAAAAAOZU/cUo3-Y6rwmo/w680-h454-no/GP1A1574-2.jpg[/IMG] Ale rozumek dalej malutki:lol: Quote
wilczy zew Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='Pani Profesor'] a mała jest...o matko :loveu: przesłodka! dwa małe burble na dogo to za dużo jak na mój stopień zasłodzenia :eviltong:[/QUOTE] gdzie jest drugi??? Quote
Recommended Posts