Tekla64 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 nasza przedwlascicielka poszla sie utopic w pobliskim jeziorku i dom stal 5-6lat nie zamieszkaly ale teraz wiemy ze to co zrobilismy z tym gospodarstwem Oli sie podobaja i ma nas w swojej opiece a my jej nie przeszkadzamy a z sasiadami to ty lepiej na trzy tematy gadaj pogoda , ogrodek i zdrowie to najbezpieczniejsze tematy na wsi hihihi Quote
ms_arwi Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='furciaczek']Ostatnio zaczelismy wiecej z sasiadami rozmawiac...i bardzo ale to bardzo tego zaluje:evil_lol: Sie dowiedzialam kto komu truje kury i dalczego, kto komu nie mowi dziendobry, kto jest wariatem a kto nie...kazdy na kazdego gada...historii od groma i jeszcze troche:evil_lol: Wczoraj natomiast sie dowiedzielismy ze w naszym domu sie jeden gosc powiesil:diabloti: Mialam przekichany wieczor bo Jakub lekko spanikowal...dom chcial juz sprzedawac i po sadach sie ganiac:evil_lol: Dzisiaj nieco lepiej ale pewnie przez jakis czas bede miec wesolo:lol: Guz Promysiowy zaczal sie powiekszac, wczoraj wieczorem taki nabrzmialy...opuchniety...dzisiaj do weta i sie chyba umawiamy na zabieg...okropnie sie boje, nie najmlodsza i serduszko chore:-([/QUOTE] Oj tak, wioski sa fajne... Ja sie dowiedzialam niedawno, ze nasz dom jest nawiedzony :diabloti: "pani, kusi w tej chalupie!" "z obrazow w nocy schodzi i kusi" :ghost_2::roflt: a Promci zdrowka zyczymy... :calus: Quote
malawaszka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='ms_arwi']"pani, kusi w tej chalupie!" "z obrazow w nocy schodzi i kusi" :ghost_2::roflt: [/QUOTE] padłam :roflt: Polska Rok 2012 :lol: fajnie jest na wsi :D Quote
maciaszek Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Trzymam kciuki za Promcię! Daj znać jakie wieści. I pokaż kaloszki :). Quote
evel Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Będę zaciskać za Promkę :kciuki: Odezwij się, jak już będziesz wiedziała co i jak. Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='evel']Będę zaciskać za Promkę :kciuki: Odezwij się, jak już będziesz wiedziała co i jak.[/QUOTE] Promka ma przerzuty na płuca... więcej napisze pewnie fura jak się ogarnie... Quote
LadyS Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Fura, jakby coś atakowało i nie dawalo spać - dzwoń, ja uroki rzucam, zdejmuję, klątwami się trudnię, to i ducha przeprowadzę na dobrą stronę :lol: Doświadczenie posiadam, referencje też mogę mieć :evil_lol: Trzymam kciuki za Promę, piranha mi pisała! Quote
evel Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']Promka ma przerzuty na płuca... więcej napisze pewnie fura jak się ogarnie...[/QUOTE] O kurczę. A rokowania jakieś? Quote
malawaszka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 o nie :( biedna Promka - Gosia trzymajcie się dziewczyny!!!! jak najdłużej :kciuki: Quote
maciaszek Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']Promka ma przerzuty na płuca...[/QUOTE]O cholera... :-( Trzymajcie się :glaszcze: Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='evel']O kurczę. A rokowania jakieś?[/QUOTE] nic więcej nie wiem, fura nie chciała gadać;/ Quote
furciaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Nie wiem co napisac...to jakies nieralne, niepojete i nieprawdopodobne...mam taki metlik w glowie ze nie wiem co myslec/ Czekamy na wyniki badan krwi, z tym jedziemy na konsultacje do Torunia...na RTG pluc widac jakies mikroskopijne zmiany, ale nie ma pewnosci co to...moze zwapnienia? Operowac jej nie chca tutaj...ale nie moge przeciez tak bezczynnie siedziec i czekac...czekac nie wiem na co ;/ Guzek sie otworzyl, bardzo szynko sie powiekszyl...jakis stan zapalny chyba sie wdal, wycieka ropa...dostaje antybiotyki, przemywam jej rivanolem, smiga w kubraczku. Musialam odseparowac Promcie od Hekcia zeby przypadkiem nie nadepnal jej na tego guza, bo on ja przeciez ciagle memla, ugniata, przygniata...smutny chlopak straszliwie, az serce peka normalnie :( Promci humorek dopisuje...pogodna jak zawsze...a moje serducho rozdziera tak przeogromny bol...tak bardzo sie boje... Quote
maciaszek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Takie plamki w RTG płuc to rzeczywiście mogą być zwapnienia. Z całego serca Wam życzę by tym właśnie były! Trzymajcie się... Quote
agaga21 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 gosiu, bedzie dobrze, zobaczysz! brzydkiego guza wytniecie a też myśle że to bedą zwapnienia. nie może być inaczej! nie łam się, mocno trzymamy kciuki do poniedziałku za wyniki badań i wizyte w toruniu. Quote
malawaszka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='maciaszek']Takie plamki w RTG płuc to rzeczywiście mogą być zwapnienia. Z całego serca Wam życzę by tym właśnie były! [/QUOTE] ja też!!!! zaciskam :kciuki: Quote
bira Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Wiem co czujesz... Będzie dobrze, trzymajcie się :-) Quote
chita Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ehh ja tez wiem jaki to bol i stres, Gosia, bedzie okey, zobaczysz!:calus: Quote
Alicja Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Promcia , przecież musi być dobrze i już :kciuki: Quote
Recommended Posts