Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [CENTER][B]Serdecznie zapraszam do zakładkowego sklepiku nowe wzory i kolory ręcznie robionych zakładek na bezdomnych kotów 25 i bezdomny zwierzyniec pod opieką erki i ekipy z Kielc [/B] [FONT="][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217670-Psio-kocie-zak%C5%82adki-robi-si%C4%99-%29."][COLOR=red][B]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/B][/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT="][SIZE=3][FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217670-Psio-kocie-zak%C5%82adki-robi-si%C4%99-%29."][COLOR=red][B]wielki bazzarro zaprasza nowe wzory i kolory- kliknij[/B][/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE][/FONT] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-HFBdtkc2Wro/Tr8H8rvjHdI/AAAAAAAAHA8/gSRVZb0SDXw/s640/Bazarki23.jpg[/IMG] nie bijta ;) [/CENTER] Quote
furciaczek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Widze ze wieki mnie tu nie bylo:evil_lol: Po tych ostatnich wiatrach mialam urocze dni:diabloti: Prad mielismy tylko w psiarni, w domu totalna masakra...ani cieplej wody, ani ogrzewania. Dobrze ze nie ma jeszcze mrozow...te 15 stopni w domu bylo do przezycia jeszcze:lol: Z nowosci...to mamy kolejnego kota, ta co nagle sie pojawila w wiaderku przed domem stwierdzila ze sie wprowadzi na stale. Wprosila sie do domu i tak juz zostala...na imie jej Zaba bo nie miauczy a skrzeczy..strasznie upierdliwa jest:roll: Quote
malawaszka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 oo i widzę, że Zygmunt też się zadomowił??? :lol: tam prąd w domu - po co Ci? ważne, że w psiarni był! :lol: Quote
agaga21 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 wypadek chyba też nie zamierza się wyprowadzać? Quote
furciaczek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Tak, Zygi i Wypcio tez nie maja zamiaru sie przeprowadzac. Musialabym na glowe upasc zeby Zygmunta w tym wieku skazywac na jakies zmiany. Zreszta gdzie indziej znajdzie taki kocyk z kociatych? On wie ze kocie skorki dobre na reumatyzm:evil_lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-cj03KJOTHVg/TtZaGWc-QQI/AAAAAAAAHlA/1KOtPJoakiA/s640/DSCN8651.JPG[/IMG] Quote
Tekla64 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 hihihi znam takie oklady a na pradzie zaoszczedziliscie jakby nie patrzec zawsze zostaje ognisko!!!! Quote
wilczy zew Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Super fotka:) jak kociaste na Żabę reagują? na jakimś wątku pisałaś o kociej awanturze;a fotki psiarni to gdzie... Quote
malawaszka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 wowwwww jakie cudne okłady z kotów!!!! Quote
ms_arwi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ty to normalnie psie SPA tam masz :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='wilczy zew']Super fotka:) jak kociaste na Żabę reagują? na jakimś wątku pisałaś o kociej awanturze;a fotki psiarni to gdzie...[/QUOTE] Kocie walki to Pasztet urzadza, ostatnio uwziela sie na Zgredzie i Jefreyke...tej drugiej prawie oko wydrapala:roll: Zabe oszczedzila narazie:evil_lol: Macie moje psie dziecko najwieksze...:evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-wA1OtsXv4_8/TteYNwEppMI/AAAAAAAAHmk/wD_LQzgpaLw/s640/DSCN8722.JPG[/IMG] Quote
agaga21 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 kocie skórki wymiatają! zygmuś na stare lata rozpieszczany jest w końcu...i to przez koty :D Quote
Alicja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ale Zygmusiowi dobrze :) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-cj03KJOTHVg/TtZaGWc-QQI/AAAAAAAAHlA/1KOtPJoakiA/s640/DSCN8651.JPG[/url] Quote
wilczy zew Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Preziolek :loveu: :loveu: ja to bym tak jeszcze tę psiarnię chciała zobaczyć :placz: Quote
anetta Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Obiecanki cacanki, psiarni jak nie było tak ni mo :watpliwy: A na taki okład z kotów to ja się piszę! Quote
furciaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Znowu mnie TP odcielo...jakas masakra z tym netem na wsi ;/ Dobrze ze mona do rodzicow na kaw wpasc i skozystac:lol: Quote
Doginka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mi by się takie kocie skórki na rozgrzanie przydały:lol: Quote
furciaczek Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='Doginka']Mi by się takie kocie skórki na rozgrzanie przydały:lol:[/QUOTE] Wlasnie patrosze Wypadka za szczanie na wszystko co sie da...moge skorke podeslac:diabloti: Zdrowych, Wesolych i spokojnych Swiat kochani:loveu: Quote
maciaszek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Spokojnych, dla całego Waszego stada :). Quote
LadyS Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wszystkiego co najlepsze na Święta i Nowy Rok :) Quote
Tekla64 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wszystkiego co najlepsze po swietach i samych spokojnych dni w Nowym Roku!!! Quote
agaga21 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='furciaczek']Wlasnie patrosze Wypadka za szczanie na wszystko co sie da...moge skorke podeslac:diabloti: [/QUOTE]trzeba by mu jajka uciąć pewnie. Quote
furciaczek Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='agaga21']trzeba by mu jajka uciąć pewnie.[/QUOTE] Juz mielismy termin umowiony...ale jak na zlosc zapalenie spojowek sie przyplatalo i musielismy odlozyc kastracje na poczatek stycznia. Facet przechodzi samego siebie, juz nie wie gdzie ma sikac...zasikal mi cala blache ciasta swiatecznego i o zgrozo, nie wiem jak tego dokonal ale obszczal Furie:crazyeye: Az dziwne ze go sucz nie wgniotla w podloge za taki numer:evil_lol: Styczen to pod znakiem weta nam sie szykuje...nie wiem jak ja te stresy zniose ehh Kastracja Wypka, zabieg Promciowy na guzy i uchole Adiego...:shake: Quote
malawaszka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 o jenyyyyy współczuję - niekastrowany kocur w domu to jest masakra!! ja ten zapach z kilometra wyczuję... Quote
Recommended Posts