Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

...ja mam paszport syna do odbioru ... Mam nadzieje ze Polska ambasada jakos przetrwa... choc za te kolejki i upokorzenie pod przez lata mam mieszane zyczenia co do tej placowki...
Coz... mlodziez ma wakacje... Cameroon ma wakacje... a nie sorki MIAL wakacje...

A teraz gangi zaczynaja po nocy w samochodach jezdzic i atakowac ambulanse i straz pozarna....zeby im utrudnic prace...

armia powinna byc ze dwa dni temu za pierwszym razem. Ale zanim oni sie dogadaja...

Posted

Taaaak z Polskim Konsulatem mam tez sporo wspomnien...:roll:

Na moje to oni za bardzo sie z nimi cackaja, to nie sa normalni ludzie manifestujacy w jakims konkretnym celu...to margines spoleczny, powinni ich wszystkich wystrzelac jak kaczki i bylby swiety spokoj. Oni sie nie cackaja wiec dlaczego policja ma szanowac ich godnosc osobista.
A ja sie zastanawialam pare dni temu czy dobrze zrobilam wracajac do PL....

Posted

Bo Policja ta terazniejsza sie przyzwyczaila ze jest spokoj... a to jest masa ludzi niezle wk...i do tego biednych plus gowniarstwo bez przyszlosci co maja okazje poszalec i sie nakrasc. Ja mam mieszane uczucia i mi sie wydaje ze to co ten Norweg pisal ze sie kontaktowal z Brytyjskimi nacjonalistami i cos tam wspominal o podpuszczaniu mniejszosci do takich aktow- ze ktos za tym stoi.... bo te grupy wygladaja na zorganizowane. A podpuscic to gowniarstwo tutaj to zaden problem.

Niestety MP i Policja okazali zupelne nieprzystosowanie w pierwszym rzucie to teraz maja Londyn, Bristol, Liverpool itd... Jak nie rusza armi teraz to sie dopiero zacznie.

Posted

[quote name='Doginka']O matko, a ja w ogóle nie wiem, co się w świecie dzieje:crazyeye:[/QUOTE]

Ja tak samo, TŻ dziś naigrywał się z mojej nieświadomości - podobno we wszystkich mediach trąbią...

Posted

Kubus przymusowe wolne, leniuchuje w domu, spokojna dzielnica wiec nie panikuje jakos za bardzo...ale i tak lekka nerwowka:shake:
Jeszcze mnie ten remont tak wnerwia, nic nie moge znalezc...poprzekladali wszystko, rozkrecili mi weza ogrodowego, kit wie co ze zlaczkami zrobili:angryy: Nie wspomne juz o znikajacym paliwie do kosiarki:roll: A tempo tez maja rewelacyjne...mialo byc skonczone do konca lipca...a tu nawet plytki podlogowe nie polozone...jak do wrzesnia sie wyrobia to bedzie dobrze. Syf na calym podworku, wszystko porozwalane, poszmyrgane byle gdzie...wiatr wieje to mi to rozwala...pobojowisko normalnie:angryy: Mam dosc:placz:
Jeszcze sobie w nocy wyziebilam w domu, dozyna miala sterylke wczoraj i spala dzisiaj ze mna (sie balam ze ja skreci), dyszla wiec otworzylam drzwi na balkon...zasnelam i nie zamknelam, teraz zimno jak diabli.

Posted

No jak przychodzisz o 10 i wychodzisz o 13-14 bo masz jeszcze jedna budowe to logiczne ze sie przeciaga:angryy:
A jacy kurde sprytni...jak im sie cos konczy to mowia jak zostaje 1 worek, i wez w godzine zalatw materialy....no to oni stwierdzaja ze nie maja co robc w takim ukladzie i sobie jada:roll: Ale sie zdziwili ostatnio bo nauczona doswiadczeniem tone kleju w niecala godzine przytachalam :diabloti:
A ja sie zdziwilam jak wytachalam kosiarke zeby trawe skosic....mialam pelny bak a tam pustka, poszlam wiec po baniaczek bo sobie zapas zrobilam....pusty. Ciekawe co jeszcze mi wyniesli:roll:

Posted

masz z nimi jakas umowe? jest termin ? zagroz ze za kazdy dzien zwloki bedziesz im potracac, w czasie gdy ty organizujesz material bo za szybko powiedzieli kaz im posprzatac plac budowy , dzis juz nie ma balaganu na baudowach dzis maja uwazac na wszytsko i zrob awanture o zaginione twoje rzeczy
ty im placisz ty wymagasz nie ma sie co bac , nie oni beda inni i to szybko bo teraz jest troche chetnych do pracy i troche fachowcow prawdziwych tez jest

mam tylko nadzieje ze nie dalas sie nabrac i nie placisz im naprzod ani co dziennie ino ewentualnie etapami
PAMIETAJ TY MASZ KASE TY WYMAGASZ I MA BYC ZROBIONE JAK TY CHCESZ

PS

NIE ZGADZAM SIE KOBIETA MOZE MA DECZKO CIEZEJ Z PRZEBICIEM ALE JESLI JEST TWARDA TO DA RADE

musisz w siebie uwierzyc i w to ze to ty im placisz i ty wymagasz
a podloge jak juz skoncza to kaz im okleic bo jak takie fafluny to jej potem nie domyjesz i dopilnuj tego zeby wygrzebali klej z fug nim beda fugowac coby nie wychodzil zas potem

Posted

:evil_lol: wez Tekle zapros na tydzien wczasow ;)
ja taka przebojowa niestety nie jestem :shake:
[quote name='Katcherine']Cisnie sie na usta komentarz... jak ja nie lubie takiego cwaniactwa.

Zauwazylam juz dawno ze jak faceta nie ma zeby na nich wsiadl to tak wlasnie jest...[/QUOTE]

Posted

nie ma sprawy , ja sie nauczylam mimo ze tu w mojej wiosce kobieta sie w ogole nie liczy , z nia sie nie wita, z baba sie zadnych interesow nie robi, baba nie ma kasy . a ja jednak dalam se rade i dlugi czas wieksza czesc musiala chodzic jak im powiedzilam jesli chcieli kase
bo wlasnie to jest tyn najwazniejszy przetragowy argument

pewnie ze troche latwiej jest jak sie ma jako takie pojecie o tym co robia i jesli mozesz deczko choc posprawdzac jak to robia i wytkanac im bledy wtedy staja sie latwiejsze rozmowy z nimi

Posted

no moze zle sie wyrazilam jak podchodzi ktos do was jako pary czy grupy to wyciaga reke do kazdego faceta a potem ogolnie mowi pod nosem dzien dobry
babie sie reki nie podaje a juz napewno nie czeka sie by ona wyciagnela
hihih cokraj to obyczaj

dlugo sie do tego nie moglam przyzwyczaic