Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Diety nie polecam...choc wegetarianizm mi jak narazie dobrze robi...bedzie lecial juz hmm 14 rok jak nie jadam miesa i wyniki wszelkie rewelka:loveu: Pomimo tych litrow kawy:evil_lol:

[/QUOTE]
ja za to jestem weganką lat już z 9 :)

Posted

I wyobrazcie sobie reakcje ludzi jak widza mnie z psowatymi na smyczy...no dziecko na spacerze z takimi psami?? A gdzie sa rodzice!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj mam dostac zdiecia Hektora...siedze na poczcie i klikam co chwile "odbiez poczte" z nadzieja ze juz wyslali:loveu:

Psowate ciut rozwydzone...zebrac zaczely przy stole, podejzewam ze jadly wspolnie z TZtem...ciekawe tylko czy to samo co on:evil_lol:

Posted

Aaa przypomnialo mi sie cos apropo mojego wygladu:evil_lol:

Pojechalam z TZtem na zakupy, jakies Tesco czy cos...lazimy, lazimy...dzial zoo wiec ja zacieszona bo dostalam pozwolenie na zakup zabawek dla kociatch:loveu:
Widze ze Kuba z kims gada, podchodze...okazalo sie ze kumpel z pracy ktorego ja nie znam...i ten gosc tak patrzy i " A to pewnie Twoja corka" buhahaha malo sie tam nie zesikalam :evil_lol::evil_lol:

Innym razem...wynajmujemy pokoj, przyszedl gosc, ja sie zamknelam z psowatymi w pokoju (ja to ludzi nie lubie to co bede sie wychylac) a w salonie foty moje z psami...gosc wynajal pokoj.
Po ilus tam tygodniach rozmawiamy i ten mi mowi ze jak byl ogladac to tak patrzyl na te foty i pomyslal ze Kuba pedofil, ze nawialam z domu pewnie i z nim wyjechalam bo rodzice costam przeciwni, ze tak siedze w tym pokoju zeby nie bylo od razu ze cos nie tak:lol:

Jak bawie sie z psami w miejscach publicznych to teksty typu "Ratunku, psy dziecko zagryzaja" jest na porzadku dziennym...bo te idioty to warcza, charcza, chrumkaja...ja leze na ziemi a te po mnie skacza:loveu: a ludzie panika...

Tylko wkurza mnie ze musze ze soba dowod wszedzie taszczyc....fajek kupic nie idzie, piwa tez nie...a kiedys to nie chcieli mi tabsow p.bolowych sprzedac a zdychalam z bolu:roll:

Cholera gdzie te foty Hekciowe noooo, zeswiruje dzisiaj:oops:

Posted

Taaa mi nie dalej jak 3 tygodnie temu na Helu nie chcieli piwa sprzedać. W dodatku nie dla mnie było bo ja nie lubię :D Nie brałam ze sobą dowodu na plaże, pani w sklepie zapytała o dowód a ja jej na to ,że 18 to ja skończyłam 5 lat temu :D Wybuchnęłam śmiechem i poszłam po tego do kogo to piwo być miało, niech sam se kupi ihihi. A babka było mocno oburzona.

Posted

[quote name='furciaczek']Doznalam szoku...Stefan okazal sie Stefania....mamy jakies 20 raczki:evil_lol:

Chce ktos moze Ampularie co?? Za jakis czas bedzie trzeba wydac do adopcji:lol:[/QUOTE]

:mad:pseudohodoffla :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Ja miałam 22,5 roku :roll:...byliśmy akurat po ślubie i wybraliśmy się na nocny maraton filmowy .....i Mnie zatrzymali w wejściu i nie chcieli wpuścić:oops:[/FONT]

Posted

Fur ty sie w ogole nie zmieniasz z wygladu ;) dawno mnie tu nie bylo swoja droga :) Mnie tez ciagle pytaja o dowod. Mam kolege na studiach ktory wyglada na 15, jak idzie banda dzieciakow ( ja i on ) kupic alkohol to panie ekspedientki w szoku ze taka gowniateria ma dowody ;)

Posted

[quote name='Rinuś'][url]http://i52.tinypic.com/302mbk3.jpg[/url]

[I][B]o boshe to Ty? :crazyeye: jak dziewczyneczka z komunii wyglądasz :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

ino wianeczka brak ;)

Posted

Ale jestem wsciekla:angryy::angryy:
Po miesiacu dostalam wkoncu odpowiedz ( mialo byc 7 dni...)..i co sie okazuje??
Ze facet w sadzie dal mi zle wnioski do wypelnienia!!!:angryy::angryy::angryy:
I znowu leciec do sadu, wypelniac, zaplacic 250zl i pewnie czekac Bog wie ile...jak goscia spotkam to nie recze za siebie, udusze, zamorduje :placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Ale jestem wsciekla:angryy::angryy:
I znowu leciec do sadu, wypelniac, zaplacic 250zl i pewnie czekac Bog wie ile...jak goscia spotkam to nie recze za siebie, udusze, zamorduje :placz:[/QUOTE]

No niestety, wypełnienie dokumentów rejestracyjnych to nie taka prosta sprawa, nawet adwokatom i radcom prawnym sąd oddala wniosek z różnych, nieraz błahych powodów ;)

Posted

[quote name='furciaczek']Ale jestem wsciekla:angryy::angryy:
I znowu leciec do sadu, wypelniac, zaplacic 250zl i pewnie czekac Bog wie ile...jak goscia spotkam to nie recze za siebie, udusze, zamorduje :placz:[/QUOTE]

nie morduj ....zakatrupisz goopka a pójdziesz odsiadywać za porządnego obywatela ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']witaj wrócona angielko ha ha :D[/QUOTE]
witaj wrócona do Angli Polko - tak lepiej brzmi, bo Angielki są brzydkie, a to dziecko na foto wygląda jak 14-o letni aniołek:loveu::lol::lol:

Posted

Cześć fur :multi:...

[quote name='furciaczek']I wyobrazcie sobie reakcje ludzi jak widza mnie z psowatymi na smyczy...no dziecko na spacerze z takimi psami?? [/QUOTE]

muszę Ci się przyznać, że pomyślałam podobnie (taka mała, krucha istotka? jak ona sobie radzi z takimi psami) jak zobaczyłam tę fotkę:
[URL]http://i52.tinypic.com/302mbk3.jpg[/URL]

a wogóle Fur, skąd masz mojego psa? :crazyeye:

[IMG]http://i51.tinypic.com/4ttveq.jpg[/IMG]

[IMG]http://i51.tinypic.com/2dkbds8.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

normalnie jak moje ciele! nawet to prawe uszko jakby bardziej ...