anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 nie no czegoś tu nie kumam..to ty se chate kupiłaś na pól roku czy jak ???:mad: :cool3: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 nie kupilam tylko wynajelam :eviltong: wiq dwojnik rewelacja :) czasami tylko ciezko jest z hamulcami hihi Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']nie kupilam tylko wynajelam :eviltong:[/quote] burżuj :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Ania-k']burżuj :eviltong:[/quote] nie przeginaj bo nawet pies na gwarancji ci nie pomoze:eviltong: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']nie przeginaj bo nawet pies [B]na gwarancji[/B] ci nie pomoze:eviltong:[/quote] cokolwiek to znaczy :eviltong: :loveu: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no to moze do marca na taki uzbieram:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Ania-k']cokolwiek to znaczy :eviltong: :loveu: :evil_lol:[/quote] ja tez niewiem co to znaczy ale fajnie brzmi:evil_lol: [quote name='wiq']no to moze do marca na taki uzbieram:evil_lol:[/quote] spokojnie do marca zdazysz :) ja furciaka bede wtedy wystawiac wiec bedziesz mogla nam kibicowac:cool3: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 chce skorzany, cos mnie ostatnio na ten material przerzucilo ja sie wlasnie zastanawiam, czy flaty zglosic.. w sumie juz dawno na rzadnym ringu nie goscily.. Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']ja tez niewiem co to znaczy ale fajnie brzmi:evil_lol:[/quote] tak samo jak to,że sie dom wynajęło na pół roku :splat: :kiss_2: boshe ale czasem człowiekowi czadzi...:mad: :wink: Quote
Cerber Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: ojej spoznilam sie... gratuluje z okazji 100 stronicy... Quote
Kamila Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']kamila ciocia juz uprzedzona ze ma szykowac miejsce dla dwoch suczek:cool3: w tym jednej szczennej:angryy:[/quote] No to bardzo sie ciesze ze je zabierasz i mam nadzieje ze nie oszczeni sie w przeciegu nastepnych 2 tygodni.Kiedy sie dokladnie wyprowadzasz?Czu wlascicielka juz wie? :cool3: [quote name='furciaczek']nio ja sie z domu wyprowadzilam ponad rok temu, teraz mam 21 lat i ciagle za nimi tesknie:-( ale niezaluje swojej decyzji :) musialam wybierac miedzy cieplym domkiem a Prezesem... wybralam prezesa :p rodzice przekonali sie ze to niebyla moja zachcianka :) i ze potrafie sobie poradzic bez ich pomocy :) wogole odkad niemieszkamy razem duzo lepiej sie miedzy nami uklada :)[/quote] Gosiu,bo tak to przewaznie jest ;) A ja sie wyprowadzilam jak mialam lat 16 ,wprawdzie nie ze wzgledu na psa ale tez nie bylo wyjscia ;) Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 E tam jak Gosia w tej chałupie wytrzymac nie może to czemu ma się nie wyprowadzać. A nie wiem, czy doczytałaś, że dom ją wyniesie tyle samo co wynajmowanie tego mieszkania. :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gosia nawet nie wiesz jak sie ciesze że znalazłas domek. Ja od poczatku wiedzialam ze wszystko bedzie git :cool3: :cool3: a tu nie dosc ze super chata i miejsce dla psiakow to jeszcze kolo rodzicow :multi: :multi: no masakra super :):):) A Furcia to I miejsce ma na wstępie hehe :D a tak w ogóle to omineła mnie impreza z okazji 100 str :shake: ale za to na parapetowe sie wprosze:D hihi... jejku tak mi powoli chodzi dogo a tu tyle galeri i po 10 stron zaległości... masakraaa... :shake: PS. porosze wiecej Preziucha !!! :mad: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Agushka']. A nie wiem, czy doczytałaś, że dom ją wyniesie tyle samo co wynajmowanie tego mieszkania. :)[/quote] nieeeeeee :wallbash: i nie mogę tego znaleźć...to jakie mieszkanie musiało być heheh:cool3: nadal twierdze,że burżuj :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='wiq']chce skorzany, cos mnie ostatnio na ten material przerzucilo ja sie wlasnie zastanawiam, czy flaty zglosic.. w sumie juz dawno na rzadnym ringu nie goscily..[/quote] nio ten dwojnik co ja mam jest rewelacyjny :) skorzany i mocny [quote name='Ania-k']tak samo jak to,że sie dom wynajęło na pół roku :splat: :kiss_2: boshe ale czasem człowiekowi czadzi...:mad: :wink:[/quote] hehe nio wiesz zycie;) [quote name='Cerber']:laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: ojej spoznilam sie... gratuluje z okazji 100 stronicy...[/quote] dzieki za gratki Luizko [quote name='kamila-dog']No to bardzo sie ciesze ze je zabierasz i mam nadzieje ze nie oszczeni sie w przeciegu nastepnych 2 tygodni.Kiedy sie dokladnie wyprowadzasz?Czu wlascicielka juz wie? :cool3: [/quote] 16 grudnia przeprowadzka , a wlascicielka sie dowie jutro:diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']Gosia nawet nie wiesz jak sie ciesze że znalazłas domek. Ja od poczatku wiedzialam ze wszystko bedzie git :cool3: :cool3: a tu nie dosc ze super chata i miejsce dla psiakow to jeszcze kolo rodzicow :multi: :multi: no masakra super A Furcia to I miejsce ma na wstępie hehe :D a tak w ogóle to omineła mnie impreza z okazji 100 str :shake: ale za to na parapetowe sie wprosze:D hihi... jejku tak mi powoli chodzi dogo a tu tyle galeri i po 10 stron zaległości... masakraaa... :shake: PS. porosze wiecej Preziucha !!! :mad:[/quote] o witam dawno cie niebylo :) [quote name='Ania-k']nieeeeeee :wallbash: i nie mogę tego znaleźć...to jakie mieszkanie musiało być heheh:cool3: nadal twierdze,że burżuj :eviltong:[/quote] mieszkanie takie sobie, zadna rewelacja:shake: za to wlascicielka to okaz jedyny w swoim rodzaju:angryy: co miesiac podwyzka czynszu:angryy: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 cioteczki jutro jade do mazurskiego edenu:multi: i zniowu wroce obsliniona i obglucona przez stado cc:evil_lol: przyszla dzis instrukcja do aparatu wiec mozecie sie spodziewac masy foteczek:cool3: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gosia wrzuć troszkę Furci bo jakoś mi humorek siada... A Furcia jest na poprawę humorku najlepsza. Lekarze powinni ją przepisywać jako środek na deprechę:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 wstawie jak tylko wroce ze sklepu :) teraz znikam na chwile... Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']wstawie jak tylko wroce ze sklepu :) teraz znikam na chwile...[/quote] daleko ma do tego sklepu :motz: :candle: Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']cioteczki jutro jade do mazurskiego edenu:multi: i zniowu wroce obsliniona i obglucona przez stado cc:evil_lol: przyszla dzis instrukcja do aparatu wiec mozecie sie spodziewac masy foteczek:cool3:[/quote] ale Ci fajnie będziesz pływać w silnie hihi, a na fotki czekam - z pobytu w edenie też koniecznie i duuuuużo Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 znowu big porcja zaje**** CC :D:D:D ale nie zapomnij prstryknąć PReziuchowi kilka fotek :D Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hej! Gosia niestety na razie nie może pisać bo walczy z bałaganem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musi ładnie wypaść, bo już niedługo przeprowadzi rozmowę z właścicielką mieszkania... :diabloti: :diabloti: :diabloti: i chce jak najlepiej wypaść na pożegnaniu :eviltong: A foteczki też wstawi, tylko troche później :razz: :razz: Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja też bede w katowicach na wystawie !!!!!!!!!!!!!!!!! musimy się spotkać !!!!!!! :multi: Quote
Kamila Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gosia-to ja poprosze duzo foteczek cc mojego ulubionego kolorku(ktory oczywiscie zapomnialam jak sie nazywa :angryy: ) Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 FURCIA jest tak fotogeniczna, że zdecydowanie nigdy nie mało nam ją podziwiac :loveu: Quote
Recommended Posts