Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania-k']cokolwiek to znaczy :eviltong: :loveu: :evil_lol:[/quote]

ja tez niewiem co to znaczy ale fajnie brzmi:evil_lol:

[quote name='wiq']no to moze do marca na taki uzbieram:evil_lol:[/quote]

spokojnie do marca zdazysz :) ja furciaka bede wtedy wystawiac wiec bedziesz mogla nam kibicowac:cool3:

Posted

chce skorzany, cos mnie ostatnio na ten material przerzucilo
ja sie wlasnie zastanawiam, czy flaty zglosic.. w sumie juz dawno na rzadnym ringu nie goscily..

Posted

[quote name='furciaczek']ja tez niewiem co to znaczy ale fajnie brzmi:evil_lol:[/quote]
tak samo jak to,że sie dom wynajęło na pół roku :splat: :kiss_2: boshe ale czasem człowiekowi czadzi...:mad: :wink:

Posted

[quote name='furciaczek']kamila ciocia juz uprzedzona ze ma szykowac miejsce dla dwoch suczek:cool3:
w tym jednej szczennej:angryy:[/quote]

No to bardzo sie ciesze ze je zabierasz i mam nadzieje ze nie oszczeni sie w przeciegu nastepnych 2 tygodni.Kiedy sie dokladnie wyprowadzasz?Czu wlascicielka juz wie? :cool3:

[quote name='furciaczek']nio ja sie z domu wyprowadzilam ponad rok temu, teraz mam 21 lat i ciagle za nimi tesknie:-( ale niezaluje swojej decyzji :) musialam wybierac miedzy cieplym domkiem a Prezesem... wybralam prezesa :p

rodzice przekonali sie ze to niebyla moja zachcianka :) i ze potrafie sobie poradzic bez ich pomocy :) wogole odkad niemieszkamy razem duzo lepiej sie miedzy nami uklada :)[/quote]

Gosiu,bo tak to przewaznie jest ;) A ja sie wyprowadzilam jak mialam lat 16 ,wprawdzie nie ze wzgledu na psa ale tez nie bylo wyjscia ;)

Posted

E tam jak Gosia w tej chałupie wytrzymac nie może to czemu ma się nie wyprowadzać. A nie wiem, czy doczytałaś, że dom ją wyniesie tyle samo co wynajmowanie tego mieszkania. :)

Posted

Gosia nawet nie wiesz jak sie ciesze że znalazłas domek. Ja od poczatku wiedzialam ze wszystko bedzie git :cool3: :cool3: a tu nie dosc ze super chata i miejsce dla psiakow to jeszcze kolo rodzicow :multi: :multi:
no masakra super :):):)

A Furcia to I miejsce ma na wstępie hehe :D
a tak w ogóle to omineła mnie impreza z okazji 100 str :shake: ale za to na parapetowe sie wprosze:D hihi...
jejku tak mi powoli chodzi dogo a tu tyle galeri i po 10 stron zaległości... masakraaa... :shake:

PS. porosze wiecej Preziucha !!! :mad:

Posted

[quote name='Agushka']. A nie wiem, czy doczytałaś, że dom ją wyniesie tyle samo co wynajmowanie tego mieszkania. :)[/quote]
nieeeeeee :wallbash: i nie mogę tego znaleźć...to jakie mieszkanie musiało być heheh:cool3: nadal twierdze,że burżuj :eviltong:

Posted

[quote name='wiq']chce skorzany, cos mnie ostatnio na ten material przerzucilo
ja sie wlasnie zastanawiam, czy flaty zglosic.. w sumie juz dawno na rzadnym ringu nie goscily..[/quote]

nio ten dwojnik co ja mam jest rewelacyjny :) skorzany i mocny

[quote name='Ania-k']tak samo jak to,że sie dom wynajęło na pół roku :splat: :kiss_2: boshe ale czasem człowiekowi czadzi...:mad: :wink:[/quote]

hehe nio wiesz zycie;)

[quote name='Cerber']:laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: ojej spoznilam sie... gratuluje z okazji 100 stronicy...[/quote]

dzieki za gratki Luizko

[quote name='kamila-dog']No to bardzo sie ciesze ze je zabierasz i mam nadzieje ze nie oszczeni sie w przeciegu nastepnych 2 tygodni.Kiedy sie dokladnie wyprowadzasz?Czu wlascicielka juz wie? :cool3:
[/quote]

16 grudnia przeprowadzka , a wlascicielka sie dowie jutro:diabloti:

[quote name='_ChiQuiTa_']Gosia nawet nie wiesz jak sie ciesze że znalazłas domek. Ja od poczatku wiedzialam ze wszystko bedzie git :cool3: :cool3: a tu nie dosc ze super chata i miejsce dla psiakow to jeszcze kolo rodzicow :multi: :multi:
no masakra super

A Furcia to I miejsce ma na wstępie hehe :D
a tak w ogóle to omineła mnie impreza z okazji 100 str :shake: ale za to na parapetowe sie wprosze:D hihi...
jejku tak mi powoli chodzi dogo a tu tyle galeri i po 10 stron zaległości... masakraaa... :shake:

PS. porosze wiecej Preziucha !!! :mad:[/quote]

o witam dawno cie niebylo :)

[quote name='Ania-k']nieeeeeee :wallbash: i nie mogę tego znaleźć...to jakie mieszkanie musiało być heheh:cool3: nadal twierdze,że burżuj :eviltong:[/quote]

mieszkanie takie sobie, zadna rewelacja:shake: za to wlascicielka to okaz jedyny w swoim rodzaju:angryy: co miesiac podwyzka czynszu:angryy:

Posted

cioteczki jutro jade do mazurskiego edenu:multi: i zniowu wroce obsliniona i obglucona przez stado cc:evil_lol: przyszla dzis instrukcja do aparatu wiec mozecie sie spodziewac masy foteczek:cool3:

Posted

Gosia wrzuć troszkę Furci bo jakoś mi humorek siada... A Furcia jest na poprawę humorku najlepsza. Lekarze powinni ją przepisywać jako środek na deprechę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']cioteczki jutro jade do mazurskiego edenu:multi: i zniowu wroce obsliniona i obglucona przez stado cc:evil_lol: przyszla dzis instrukcja do aparatu wiec mozecie sie spodziewac masy foteczek:cool3:[/quote]
ale Ci fajnie będziesz pływać w silnie hihi, a na fotki czekam - z pobytu w edenie też koniecznie i duuuuużo

Posted

Hej!
Gosia niestety na razie nie może pisać bo walczy z bałaganem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musi ładnie wypaść, bo już niedługo przeprowadzi rozmowę z właścicielką mieszkania... :diabloti: :diabloti: :diabloti: i chce jak najlepiej wypaść na pożegnaniu :eviltong:
A foteczki też wstawi, tylko troche później :razz: :razz: