Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[url]http://images37.fotosik.pl/7/03b8a45099cf5524.jpg[/url]
A cóż to za obrażony wzrok:crazyeye: Jakby była smutna, że taki mały gnacik dostała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Terrorek dzisiaj mi sie zapienil:crazyeye: siedzial sobie siedzial, nagle zaczal charczec i psikac wyskoczyl jak torpeda i zwial do pokoju...wiec my za nim... lata jak opentany z pyska piana leci gesta jak diabli... nie szlo go zlapac, zwial wkoncu na szwke w kuchni popienil sie jeszcze chwile i uspokoil...zlazl jakgdyby nigdy nic, napil sie i poszedl spac:roll: naturalnie ja mialam stan przedzawalowy, Tz skrecal w miedzyczasie transporter coby kocine zapakowac ale skoro mu przeszlo odlozylismy wizyte u weta na jutro...
Kidziolka tez dzisiaj jakas taka przytlumiona...apetyt ma ale zre na lezaca:roll: wiec ja chyba tez jutro wezme...

Poza tym wsio OK... ide do pracy coby zarobic na nadprogramowy bilet do Rybnika i pare innych wydatkow:evil_lol:
Nic ciekawego..ale bede z sucza lazic:loveu:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']a nie przytruły się tym czymś na robale :(

u Ciebie to jak nie urok to s...czka[/quote]

Jakby to bylo to od robali to by tego samego dnia cos sie dzialo...tak logicznie myslac... sama nie wiem...
w nocy zjadly niesamowita ilosc wolowiny...ale pienic sie z przejedzenia??
sprawdzalam czy sie nie dobraly do srodkow czystosci ( domestos itp) bo szafka tez byla otwarta ale wszystko wydaje sie byc nieruszone...
Chyba krew im pobiore...przynajmniej Terrorkowi...

Niech mnie ktos kopnie w doope...juz mam stresa przed podroza pazdziernikowa...wroce to bede sie stresowac wypadem na gwiazdke:evil_lol:
wiec do konca roku nerwy bede miec zszargane:lol:

EDIT: Znowu sie pieni...tym razem jest spokojny a ja juz chyba wiem co to jest bo udalo mi sie dostac do jego pyszczka...kocina chyba mi sie okropnie zaklaczyla...moja wina...nie kupowalam pasty od ponad pol roku przeciez jak nie lepiej! ;/ na wszelki wypadeki tak ide do weta rano... bo kurde nie slyszalam zeby od zaklaczenia kot sie pienil...wymiotowal to tak ale pienil??

EDIT: Noo kocina jak nowa czego niemozna powiedziec o mnie... tak sie nie wyspalam ze szok. Ciekawa jestem co wet stwierdzi... na wszelki wypadek glodowka bo moze sie podtrul czyms goopek.
Kidzia po wczorajszym leniuchowaniu ma dwa razy wiecej energi niz zazwyczaj...a to katastrofa jest:evil_lol:

Posted

Nie znam się na kotach, ale na Twoim miejscu nie czekałabym do jutra, tylko leciała szybko do Veta:crazyeye:

[SIZE=1][COLOR=lightblue][COLOR=wheat]Sza[B][U]f[/U][/B]ka, a nie szawka[/COLOR];)[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Doginka']Nie znam się na kotach, ale na Twoim miejscu nie czekałabym do jutra, tylko leciała szybko do Veta:crazyeye:

[SIZE=1][COLOR=lightblue][COLOR=wheat]Sza[B][U]f[/U][/B]ka, a nie szawka[/COLOR];)[/COLOR][/SIZE][/quote]

Dzisiaj lece:eviltong: znaczy sie nie ja tylko TZ bo my z Furasia do roboty zaraz spadamy:evil_lol: Bedziemy se latac z ulotkami caly dzien...niezbyt ambitne no ale coz...godziny fajne, placa dobrze, pies se polata wiec czemu nie:p

Posted

[quote name='furciaczek']Terrorek dzisiaj mi sie zapienil:crazyeye: siedzial sobie siedzial, nagle zaczal charczec i psikac wyskoczyl jak torpeda i zwial do pokoju...wiec my za nim... lata jak opentany z pyska piana leci gesta jak diabli... nie szlo go zlapac, zwial wkoncu na szwke w kuchni popienil sie jeszcze chwile i uspokoil...zlazl jakgdyby nigdy nic, napil sie i poszedl spac:roll: naturalnie ja mialam stan przedzawalowy, Tz skrecal w miedzyczasie transporter coby kocine zapakowac ale skoro mu przeszlo odlozylismy wizyte u weta na jutro...
Kidziolka tez dzisiaj jakas taka przytlumiona...apetyt ma ale zre na lezaca:roll: wiec ja chyba tez jutro wezme...

Poza tym wsio OK... ide do pracy coby zarobic na nadprogramowy bilet do Rybnika i pare innych wydatkow:evil_lol:
Nic ciekawego..ale bede z sucza lazic:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]widocznie chciał coś z siebie wyrzucić śliniąc się obficie............. miałam podobnie z Miećka Mazeluna dwojga imion......po zaaplikowaniu tablety na robale[/B][/COLOR]:cool1:

Posted

[url]http://images38.fotosik.pl/7/de2539559b0306e7.jpg[/url]
Ale masz ładną wyprawkę;) dla sierściuchów.

Moja kotka od zakłaczenia cierpi tylko na bóle brzusia i koopki zrobić nie może:cool3:. Taką pianę dostała, jak kiedyś próbowaliśmy dać jej no-spę:lol:. Więc może terrorek coś nieciekawego w smaku, gorzkiego wsadził do pyska:razz:.

Posted

My juz wrocone:evil_lol:
Dzisiaj byl tylko "trening":roll: i wyjasnienie o co chodzi...mialam nawet interview o!:crazyeye::lol: nie wiem dlaczego ale suce odpuscili:evil_lol:

Wet kazal obserwowac...tyle to i ja wiem:roll:

Ide se sprzatac bo mnie nosi od stresa...

Posted

[QUOTE][B][I]co zorbiłaś z Momo?[/I][/B][/QUOTE]
fajnie sformułowane pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Furciaczek z tego co pamiętam to Momo zjadła :evil_lol::evil_lol:

Ehhh to obserwuj ....:roll:

Posted

[quote]co zorbiłaś z Momo?[/quote]
Oj Rinuś.
Tu masz odpowiedź
[url]http://images25.fotosik.pl/271/3b636ab76ebca946.jpg[/url]
:diabloti::diabloti:

Terrorku, proszę nie denerwować swojej mamci :mad: i nas :mad:

Posted

[quote name='eria']fajnie sformułowane pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Furciaczek z tego co pamiętam to Momo zjadła :evil_lol::evil_lol:

Ehhh to obserwuj ....:roll:[/quote]

Nie ja..te inne:diabloti:
tesknie...ehhh:-(

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i so u Terrorka :razz::razz:..i so u Was :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A dobrze jak narazie:loveu:

[quote name='malawaszka']o masz! miałam pisać, że coś Ci Terrorek zarósł ostatnio :evil_lol: a tu jakieś problemy się pojawiły! zdrowiej chłopaku![/quote]

Noo jak go gole to faktycznie jakis taki zdrowszy jest:evil_lol:

[quote name='rufusowa']Terror nie wygoopiaj sie :grins:[/quote]

On specjalnie mnie straszy...zebym sie nie nudzila:roll:;)

[quote name='anetta']Oj Rinuś.
Tu masz odpowiedź
[URL]http://images25.fotosik.pl/271/3b636ab76ebca946.jpg[/URL]
:diabloti::diabloti:

Terrorku, proszę nie denerwować swojej mamci :mad: i nas :mad:[/quote]

No czyms trzeba karmic...a BARF podobno zdorwy:evil_lol:

Terrorek zachowuje sie normalnie:multi:

A mnie naszla ochota zeby isc do pracy..normalnej a nie jakies tam ulotki... jutro m[FONT=Verdana]am rozmowe o prace:diabloti:
na stanowisko uwaga uwaga
[/FONT][COLOR=blue][FONT=Arial][FONT=Verdana][COLOR=black]Civil Enforcemnet Officer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT]

[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek'][COLOR=blue][FONT=Arial][FONT=Verdana][COLOR=black]Civil Enforcemnet Officer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT]

[/FONT][/COLOR][/quote]O mamuś, a co to za cudo???