Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='furciaczek']Lata jak goopie caly dzien od weta do weta :angryy: Jestem wyjatkowo wsciekla dzisiaj:angryy: Fur ma zapalenie ucha:shake: drapie sie do krwi, widac ze ja boli a te chamy nie chcieli nas nigdzie przyjac!!! Jeden akurat ma lunch time i ma wszytko w doopie inny zajety paleniem szlugi:angryy: Bylam chyba w 5 czy 6 lecznicach i w kazdej mi grzecznie badz mniej grzecznie odmowili:angryy: Ja nie wiem co za porypane miasto:shake: Pies sie meczy, popiskuje a oni to maja w doopie:angryy::angryy::angryy: Zostalam laskawie umowiona na jutro na 10... Zemszcze sie:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja pierdziu :angryy::angryy::angryy:....to ja wole już te moje zafajdane zadupie ...gdzie dzwonie do weta i on w 1szej kolejności uspakaj mnie a potem jade se do niego nawet w niedziele na szczepienie bo mi wcześniej nie pasowało :razz::razz:a potem TZ nie ma czasu :razz::razz:.... masakra....... Zdrówka psiaczkom ...wam też ;) życzę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='furciaczek']Bo to ze pies zwija sie z bolu, piszczy, drapie sie do krwi nie jest powodem do przyjecia bez wczesniejszego umowienia sie:angryy:[/quote] TO wetów macie zaj****tych :angryy: Quote
diabelkowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wlasnie jak furia ?? u nas weci sa spoko czasem nudzi mi sie to ide sobie poklachac do weta jak ma pusto :) Quote
furciaczek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='lolka75']niestety tu mamy to samo....umowic sie trzeba najpierw:angryy:...niedlugo zaczne sie umawiac na wizyte w kiblu:angryy:. Tu w kazdym urzedzie, biurze, u lekarza, weta, z nauczycielka bez umowienia nie zalatwisz nic. Biurokracja taka ze szlag by ja:angryy:..... A raz mi sie trafilo ze weszlam do weta bo nie mial ludzi akurat to pani asystentka kilka razy mi powtorzyla ze to nie ma tak zeby bez umowienia:shake:. Biedna Furieczka:-(....ucho to boli jak jasna cholera..... poglasiaj ja mocno. Ja wiem ze mojemu synowi pomagaja krople do nosa :roll: na bol ucha bo sie odtykaja trabki eustachiusza i jest ulga....ale z psinka to nie wiem jak jest. W kazdym razie mocno trzymam kciuki za poprawe.....[/quote] Dokladnie to samo tutaj:shake: Masakra poprostu:angryy: [quote name='PaulinaT']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: kosmos jakiś :angryy:[/quote] brak slow... [quote name='Doginka']Ale doopków tam macie - vet to powinien być z zamiłowania a nie tak jak u Was:angryy: - biedna Furcia:placz: - nasza Karolina L. przyjęłaby Furcię i każdego innego psa nawet w środku nocy:razz:[/quote] Ja wiem ze Karolina by przyjela, nietety nie wiem czy tu znajde jakiegos weta z powolania:roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja pierdziu :angryy::angryy::angryy:....to ja wole już te moje zafajdane zadupie ...gdzie dzwonie do weta i on w 1szej kolejności uspakaj mnie a potem jade se do niego nawet w niedziele na szczepienie bo mi wcześniej nie pasowało :razz::razz:a potem TZ nie ma czasu :razz::razz:....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]masakra.......[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Zdrówka psiaczkom ...wam też ;) życzę [/COLOR][/FONT][/B][/quote] dziekuje:loveu: [quote name='Doginka']Hej, co tam z uszkami Furci??:razz:[/quote] [quote name='maciaszek']Jak Furia? Przyjęli ją łaskawie?![/quote] [quote name='diabelkowa']wlasnie jak furia ?? u nas weci sa spoko czasem nudzi mi sie to ide sobie poklachac do weta jak ma pusto :)[/quote] Dostalismy kropelki z antybiotykiem, srodkiem przeciw bolowym i czyms tam jeszcze...wet do ktorego trafilam okazal sie naprawde wporzadku czlowiekiem, pobluzgalismy sobie wspolnie na przepisy dotyczace wwozu psow do UK:diabloti:,pomijam fakt ze typ wielki jak stodola i wydziarany chyba caly:evil_lol: Mloda byla bardzo grzeczna:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Noo w końcu jakieś lepsze wieści :) ale fotek to już dawno nie było :razz: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Uffffffff, jaka ulga:multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A jak miała nie być grzeczna jak taki "typek" ją przyjmował ;). Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Może i typek, ale przyjął Furcię i zajął się nią po ludzku:multi: Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='agaciaaa']Noo w końcu jakieś lepsze wieści :) ale fotek to już dawno nie było :razz:[/quote] Moze cos wstawie:eviltong: [quote name='Doginka']Uffffffff, jaka ulga:multi::multi::multi:[/quote] oj tak:loveu: [quote name='maciaszek']A jak miała nie być grzeczna jak taki "typek" ją przyjmował ;).[/quote] ale symaptyczny byl...i nawet przystojny:evil_lol: [quote name='Doginka']Może i typek, ale przyjął Furcię i zajął się nią po ludzku:multi:[/quote] Zrobil na mnie naprawde dobre wrazenie, poszlam tam w nastroju...hmmm dosc bojowym ale po rozmowie z nim mi przeszlo:lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wow dokopałam się :eviltong: Juz z Fur lepiej czy dalej się drapie?? Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 To zapraszam Cię Fur do naszej galeryjki - wklejam foty z drugiego dnia wystawy w Wilnie:razz: Quote
Paula Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witaj Gośka :loveu: Trzymam za uchi Furciowe :kciuki: Znaczy za wyleczenie ich ;) Masakra z tymi vetami u Was :shake: Nasza doktor, mimo, że ma pewnie z kilkudziesięciu stałych pacjentów, a poza tym z kilkuset innych się przewija, zawsze pamięta jak dzwonię czy idę, co psu dolega, jakie jest leczenie, bez zaglądania w "kartę" lub przypominania; a do tego jak się cieszy, że Maksia widzi i że mu lepiej :loveu: Mam nadzieję, że traficie tam w końcu na takiego z sercem :kciuki: Może to właśnie ten przystojny :razz: ;) Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='furciaczek'] Dostalismy kropelki z antybiotykiem, srodkiem przeciw bolowym i czyms tam jeszcze...wet do ktorego trafilam okazal sie naprawde wporzadku czlowiekiem, pobluzgalismy sobie wspolnie na przepisy dotyczace wwozu psow do UK:diabloti:,pomijam fakt ze typ wielki jak stodola i wydziarany chyba caly:evil_lol: Mloda byla bardzo grzeczna:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to widać swój człowiek ;) nio to :kciuki: za uchi Gburaska :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Wow dokopałam się :eviltong: Juz z Fur lepiej czy dalej się drapie??[/quote] Troszke sie drapie ale juz zdecydowanie lepiej:loveu: [quote name='Doginka']To zapraszam Cię Fur do naszej galeryjki - wklejam foty z drugiego dnia wystawy w Wilnie:razz:[/quote] Zajze wieczorkiem, teraz mam szpitalik w domu...i to nie z powodu psow:shake::roll: [quote name='Paula_']Witaj Gośka :loveu: Trzymam za uchi Furciowe :kciuki: Znaczy za wyleczenie ich ;) Masakra z tymi vetami u Was :shake: Nasza doktor, mimo, że ma pewnie z kilkudziesięciu stałych pacjentów, a poza tym z kilkuset innych się przewija, zawsze pamięta jak dzwonię czy idę, co psu dolega, jakie jest leczenie, bez zaglądania w "kartę" lub przypominania; a do tego jak się cieszy, że Maksia widzi i że mu lepiej :loveu: Mam nadzieję, że traficie tam w końcu na takiego z sercem :kciuki: Może to właśnie ten przystojny :razz: ;)[/quote] Zazdroszcze Ci weta:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to widać swój człowiek ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]nio to :kciuki: za uchi Gburaska :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Normalny typowy czlowiek, nie jakis przesadnie ugrzeczniony...takich niecierpie:diabloti: Zapodal mi namiary na studio tatoo w ktorym sie dziara:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 daj mi nr do weta i zdjecie najlepiej:evil_lol: Quote
tygra Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hej Gosiu u mnie też szpitalik... tylko psy zdrowe. Ja np mam anginę Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Trzeba Cię zaczarować, aby wszystko co złe w tym roku Was opuściło:loveu::loveu::loveu: Chróbska i nieszczęścia akysz akysz akysz[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/blowup.gif[/IMG] Chyba coś mi nie wyszło, bo mikstura wybuchła:diabloti: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='furciaczek'] Dostalismy kropelki z antybiotykiem, srodkiem przeciw bolowym i czyms tam jeszcze...wet do ktorego trafilam okazal sie naprawde wporzadku czlowiekiem, pobluzgalismy sobie wspolnie na przepisy dotyczace wwozu psow do UK:diabloti:,pomijam fakt ze typ wielki jak stodola i [U][B]wydziarany chyba caly:evil_lol:[/B][/U] Mloda byla bardzo grzeczna:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uwielbiam TEN NORMALNY SWIAT .:loveu::loveu:.. u nas taki wet nie miałby klientów :shake: no i za zdróweczko zacisnęłam kciukasy, bo dopiero poczytałam ;)[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='agaciaaa']ja chce fotki :placz:[/quote] ja tez chce:placz:..............:mad: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']ja tez chce:placz:..............:mad:[/quote] Ja też.....:placz: :diabloti: Quote
Recommended Posts