Torzysława Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='maciaszek']Furciaczek nie mogła zabrać Furii, bo Prezio dostawałby szału, a jej rodzice jeszcze większego :roll:. To tak w dużym skrócie...[/quote] To oznacza, że ostani tydzień Fur i Prezio siedzieli z dala od siebie? w innych pomieszczeniach? :cool3::cool1: Furrrr.. wracaj już! Kiedy ona będzie no!? Quote
maciaszek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Torzysława']To oznacza, że ostani tydzień Fur i Prezio siedzieli z dala od siebie? w innych pomieszczeniach? :cool3::cool1:[/quote] Dokładnie tak...:-(. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 hihihi ale minka :) [URL]http://images31.fotosik.pl/14/df7bbe2518b4d517.jpg[/URL] Prezesik piekny , a zdradzisz nam czemu w policyjnych szelkach ? aresztowali go ?;) pozdrawiam i trzymam kciuki , u nas cieczka jeszcze trwa :mad:( długo to strasznie ) Quote
maciaszek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='anetta']Chyba trzeba tytuł zmienić :razz:[/quote]A może Furciakowa prowadzi teraz wielkie odliczanie do powrotu do TZta? :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Zawsze jest coś co można odliczać;) Hejo;) Quote
furciaczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='agaciaaa']Śliczne fotki [URL]http://images34.fotosik.pl/15/85fb8abb6804bd8e.jpg[/URL] ładny macie ogród Pisz więcej co u Prezia, jak z rodzicami?[/quote] A Preziu jak to preziu nic tylko by sie mizial i szalal, juz jest grzeczniejszy i nie atakuje ludzi, czasem sobie cos mruknie pod nosem i tyle. [quote name='bonita']Preziu się do nas cudnie uśmiecha [URL]http://images31.fotosik.pl/14/df7bbe2518b4d517.jpg[/URL] Dalej trzymamy kciukaski, aż do Waszego wspólnego powrotu Pozdrowionka [/quote] Kciuki beda baaardzo potrzebne, nie dziekujemy:p [quote name='Agushka']Hej Gosiaczku Nareszcie sobie pooglądałam Preziucha Czy mi się wydaje, czy on nieco przytył na tym hotelowym wikcie??[/quote] Nio przytyl i zarosl troche:loveu: [quote name='basia bonnie'][URL]http://images34.fotosik.pl/15/b0ff21c9171e69a1.jpg[/URL] Preziu, Preziu, Preziu [/quote] :loveu: [quote name='lolka75']Gosiu super ze juz piescisz brodacza. A co u Furci?? Jak tam jej cipencja?? Masz jakies konkretne wiesci?? Pozdrowienia i usciski[/quote] Furci powoli sie wchlania ten babel ale zobaczymy jak to bedzie, narazie nic konkretnego nie wiemy:shake: [quote name='despera']Cześć Fur! Też się wzruszyłam, jak przeczytałam o powitaniu z Preziuchem Wymiziaj go ode mnie I Furcię oczywiście też, jak już się z nią spotkasz Nadal trzymam kciuki, pozdrawiam[/quote] Mam nadzieje ze poszukiwanie mieszkanka zbliza sie ku koncowi:cool3: [quote name='Doginka']Cześć Furciaczku A jak rodzice reagują na Prezia?? - jestem strasznie ciekawa A fotki w ogrodzie śliczne. No i trzymam za cipielca, żeby już rekinów nie wabiła[/quote] Rodzice...hmmm... tata bawi sie z preziastym, mama sobie na niego patrzy z okna bez wiekszych emocji... od zawsze mama powtarzala ze nie wpusci do domu zadnego psa, obojetnie czy maly czy duzy...ogladam foty u ojca na kompie i co widze:roll: Yorka znajomej latajacego po kanapach u rodzicow w salonie:crazyeye: szlak mnie trafil...obce psy moga do domu wchodzic ale moje juz nie:angryy: zjaomej nie wypadalo odmowic ale mi serce lamac to juz mozna:placz: [quote name='eria'][URL]http://images34.fotosik.pl/15/b0ff21c9171e69a1.jpg[/URL] Preziuuu moja miłość cudny jest! p.s. to ja Kreonowi nie daję tego efa oil bo mi się zrobi briard[/quote] hehe lepiej nie dawaj :evil_lol: [quote name='diabelkowa']no faktycznie szelki swietne na lolku tez ladnie wygladaja Fur ale sie ciesze ze jestescie razem ;]] jaka papuga ??? ja czekam na zdjecie fryzury pierwszego dnia [/quote] nie bedzie tej foty:eviltong: [quote name='Torzysława']Noo Furrrrrrrrrrrrrrrrrr.. tak teraz piszę bo ja w ogóle strasznie zalatana ostatnio jestem.. ale to teraz nie jest ważne ! Super Super Super , że Ci się wszystko udało..! Widzisz a takie złe miałaś przeczucia, że nic z tego nie wyjdzie.. A teraz Ty jesteś szczęśliwa i widać że Prezes jeszcze bardziej [URL]http://images31.fotosik.pl/14/df7bbe2518b4d517.jpg[/URL] A ja patrze i szukam, ale fot Furii nie moge znalezc.. ja tu prosze tez moją ulubienice wstawic.. [/quote] Kochana zle przeczucia to ja mam nadal...najgorsze dopiero przed nami:shake: [quote name='_ChiQuiTa_']Jej nareszcie razem Jeszcze Fur wyjdzie i będzie cała rodzinka w klomplecie... Jeju jak się cieszę a wydawała się ta kwarantanna jakby trwała wiecznie... [/quote] Fur juz za kilka dni przyjedzie:loveu: [quote name='Torzysława']Ajjjjćććć/.... to czemu tak turami? Ale ciesze sie że Gosi wszystko sięudało : szczególnie film w autokarze z ulubionym Banderasem.. [/quote] [quote name='Torzysława']Ahh no tak tak.. ale i tak nie widze powodu dla ktorego nie moglaby byc ze swoją pańcią... No ale coz widocznie cos tam takiego jest że się nie da :9 w kazdym bądz razie.. oczekuje na Ciebie Małgorzato z utęsknieniem.. :evil_lol:[/quote] nie przypominaj mi tego filmu...:evil_lol: Ja widze powod, po 1 nie chce miec szczeniakow, po 2 Preziuch by wariowal a po 3 rodzice by mnie na zbity pysk wyrzucili:roll: [quote name='maciaszek']Furciaczek nie mogła zabrać Furii, bo Prezio dostawałby szału, a jej rodzice jeszcze większego To tak w dużym skrócie...[/quote] nio dokladnie [quote name='Torzysława']To oznacza, że ostani tydzień Fur i Prezio siedzieli z dala od siebie? w innych pomieszczeniach? Furrrr.. wracaj już! Kiedy ona będzie no!?[/quote] Preziu i Furciak od 8 pazdziernika sie nie widzieli, czarnuch mial takie jazdy ze dziure w scianie wydlapal:diabloti: [quote name='Rudzia-Bianca']hihihi ale minka [URL]http://images31.fotosik.pl/14/df7bbe2518b4d517.jpg[/URL] Prezesik piekny , a zdradzisz nam czemu w policyjnych szelkach ? aresztowali go ? pozdrawiam i trzymam kciuki , u nas cieczka jeszcze trwa ( długo to strasznie )[/quote] A ktorego wam sie cieczka zaczela?? Tzn biance:evil_lol: pamietam jak sie cieszylas ze mala dostala 1 cieczki:lol: [quote name='anetta']Chyba trzeba tytuł zmienić :razz:[/quote] [quote name='maciaszek']A może Furciakowa prowadzi teraz wielkie odliczanie do powrotu do TZta? [/quote] Odliczam do momentu kiedy cale stadko bedzie w komplecie:p [quote name='Gonitwa']Zawsze jest coś co można odliczać Hejo[/quote] pozniej nowe foty:cool3: Quote
maciaszek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witaj Furciaczku vel Gieniu :loveu: :loveu:. Kiedy odbierasz Furię? I kiedy wracacie do UK? Quote
Angel_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Podziwiam, Cię z rodzicami, ze się tak trzymasz :( Ja bym chyba nie wytrzymała czegoś takiego.. :shake: Rozumiem, że nie kazdy musi lubic.. ale rodzice.. Ehh moja mama też nie byla zadowolona jak 7 lat temu z tata przyprowadzilam rottkę nasza do domu :diabloti: (Kocha ja na zabój ) potem wcale nie była zadowolona jak przyjechałam z Dharmą (tyż kocha, ale nie moze sie doczekac az to zmądrzeje i przestanie broić :diabloti: ) a już wogóle nie byla zadowolona jak przyjechałam z 10 letnia mastaffką wyciagnieta ze schronu ( kocha najbardziej z całej trójki i ją sobie zatrzymała choć miała być u nas ;) ).. Moja mama miala takich pod tym wzgledem rodzciow jak ty, zaden pies w domu- jedynego psa wzieli przed moim urodzceniem, ale ieszkali jeszcze u dziadkow rodzice to musial i tak byc w kojcu (gdzie spedzil cale zycie). tak wiec moja mama tez byla anty. Ale , ze moj tata psiarz, ja sie jakos tak składa tez z takim hoplem urodzilam :evil_lol: To widzisz jak jest ;) Znam granice, wiem, ze prze kolejne kilka lat porpostu nie moge sobie pozwolic na kolejnego psa ;) Mimowszystko nie wyobrazam sobie wracac do domku, gdzie by mi psa nie chcieli wpuscic ( jak moja babcia wlasnie..) - gdzie ja bym ja wogole trzymala :shake: Ehh dlatego podziwiam Cię, że całą sytuację tak dzielnie znosisz! wymiziaj prezia od nas :loveu: I czekamy z niecierpliwoscia na Fur!! :loveu: Quote
AśkaK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gooosia!!!:multi:Jesteś!:loveu: Cudne fotki Preziastego!!! Jakiś taki paker się z niego zrobił!:cool3: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 czeeeeeeeeeeeeeść! :multi: fajowe foty :loveu: [url]http://images33.fotosik.pl/15/38f957442ddbe171.jpg[/url] padłam :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 oo super, czekam na nowe zdjecia:loveu: juz niedlugo bedziecie wszyscy razem:multi: :loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Rudzia-Bianca']hihihi ale minka :) [URL]http://images31.fotosik.pl/14/df7bbe2518b4d517.jpg[/URL] Prezesik piekny , a zdradzisz nam czemu w policyjnych szelkach ? aresztowali go ?;) pozdrawiam i trzymam kciuki , u nas cieczka jeszcze trwa :mad:( długo to strasznie )[/QUOTE] Bo tylko wybrane najlepsze psy na swiecie maja takie szelki:loveu: Fur dawaj ta papuzia fote!!!! ;] Quote
anetta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote]Odliczam do momentu kiedy cale stadko bedzie w komplecie[/quote] OKEEEEJJJ;) Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jeszcze troszke i Furcia też do was dołączy :loveu: szkoda, że z rodzicami nieciekawie.. tak bywa :roll: Ja ciągle trzymam kciuki :cool3: puszcze dopiero jak wszyscy dotrzecie do UK :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Furr koffana ...jade do ciebie bedziem ryczec i chlac i ryczec i chlac!!!!!!!!!!!! Quote
agaciaaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Gosiu, wiesz że w najnowszym Moim Psie jest artykuł o Millanie :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 A ktorego wam sie cieczka zaczela?? Tzn biance:evil_lol: pamietam jak sie cieszylas ze mala dostala 1 cieczki:lol: [/quote] Furciaczku dziś mija miesiąc i końca nie widać :( A jak Furia , kończy już ? Quote
Paula Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hej, co u Was? Furcia już z Wami? :kciuki: Quote
sacred PIRANHA Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 u Fur zrobilo sie ciezko...Furia ma problemy z tą cieczką....jutro Gosia jedzie do hotelu, napisala mi ze bedzie potrzebna niestety operacja, bo narządy wenwterzne jej wypadaja...trzymajcie kciuki prosze wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
maciaszek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']u Fur zrobilo sie ciezko...Furia ma problemy z tą cieczką....jutro Gosia jedzie do hotelu, napisala mi ze bedzie potrzebna niestety operacja, bo narządy wenwterzne jej wypadaja...trzymajcie kciuki prosze wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/quote] O matko..., straszne... :placz: :shake: Trzymam kciuki BARDZO MOCNO !!!! Quote
Paula Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 O nie :shake: Trzymam mocno :kciuki: i czekam na wiadomości. Quote
Doginka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']u Fur zrobilo sie ciezko...Furia ma problemy z tą cieczką....jutro Gosia jedzie do hotelu, napisala mi ze bedzie potrzebna niestety operacja, bo narządy wenwterzne jej wypadaja...trzymajcie kciuki prosze wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/quote] Ojej biedna dziewczyna , tyle już przeszła i jeszcze to...:placz: Trzymam z całych sił:bigok::thumbs::kciuki: Quote
Recommended Posts