Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']:hand: Dziołchy! Spać nie możecie???:glaszcze::evil_lol:

Wy macie 300 a ja 100, PIJMY :lol::lol:
:drink1: :popcorn: :drink1: :drinking::drinking:[/quote]

A ja mam 11 :oops::oops:
Ale PIJMY PIJMY i za moje :evil_lol:
ja preferuje... :pepsi::pepsi::pepsi:
no w ostateczności.. :drinka::drinka:

Posted

[quote name='AśkaK']Jeszcze kiecki ślubne pooglądam.:lol:
Dobrej nocki!:loveu:[/quote]

a mnie TZ gwaltownie od dogo oderwal wracajac wczesniej z pracy:placz:

[quote name='Ewaa']Bardzo fajne te Twoje pieski,
mam sąsiada cane corso jest przesympatyczny.
Dogi to takie straszne przytulanki (oczywiście dla swoich) a on własnie taki jest. Duży i ciepły i mieszka z dwoma shih tzu. Tu jest a właściwie był problem, bo to para.[/quote]

Witam Cie bardzo serdecznie:loveu: To prawda cc sa baaardzo sympatyczne:loveu:

[quote name='agaciaaa']Cześć :loveu:

To co Ty takiego zrobiłaś że uwierzył? :evil_lol:

[URL]http://images4.fotosik.pl/218/b496a7b5d39546ce.jpg[/URL] ta to lubi wymyślne pozycje :evil_lol: :loveu:

I nawet wiewióry w końcu dałaś :loveu:[/quote]

hehe poprostu kiespko wygladam przez te zarwane nocki:evil_lol:

[quote name='maciaszek']Dzień dobry :).
Ile ja się nabiegam z rana po tych stronach, żeby nadgonić te nocne Polaków rozmowy... ;).[/quote]

witam:loveu: to trzeba w nocy nie spac tylko gadac:evil_lol:

[quote name='wiq']cześć miły złośliwcze :loveu:[/quote]

tez Cie kofam:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe poprostu kiespko wygladam przez te zarwane nocki:evil_lol:[/quote]

A on myśli, że Ty dla niego sie tak poświęcasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co słychać? ;)

Posted

[quote name='despera']Dzień dobry:multi: Wy tu sobie gadacie a inni potem muszą nadrabiać po 10 stron Ładnie to tak?
[URL]http://images4.fotosik.pl/218/b496a7b5d39546ce.jpg[/URL] boska fota

edit: 300 stron, gratulacje!![/quote]

a ladnie nawet bardzo ladnie tak gadulic sobie po nocach:loveu:

[quote name='Kate I Luka']buahhaha, jakbym siebie widziała
Co robiłas cały dzień ? Sprzątałam, gotowałam, z pieskiem spacerowałam

Witaj wyspiarska dogokoleżanko :multi:[/quote]

hehe witam w klubie :loveu:

[quote name='Marta_Ares']Hejka a tu jak zwykle pelnooo zaleglosci Kiedy ja mam to wszystko nadrobic:roll:[/quote]

jak to kiedy?? teraz:diabloti:

[quote name='Ola & Dianuśka'][URL]http://images4.fotosik.pl/218/b496a7b5d39546ce.jpg[/URL]
Świetne zdjęcie, psiaki cudne :loveu:[/quote]

dziekuje:multi:

[quote name='agaciaaa']Furciak chodź szybko opijać 300 stron :evil_lol:[/quote]

eeee spoznilam sie:placz:

[quote name='goldenka245'][URL]http://images4.fotosik.pl/218/b496a7b5d39546ce.jpg[/URL]
hahahahahahah:loveu:Zdolnie psiutki
Witanko![/quote]

zdolne po panci:loveu:

[quote name='Torzysława']Hahaha Furia na Prezesie.. .. Co oni tam wyprawiali

Wiewiórzyska jak zwykle przebardzonajpiekniejsze!! :loveu:[/quote]

jak to co wyprawiali... bidaki niemogly sie zmiescic na kanapie obok mnie to usialy pietrowo:evil_lol:

[quote name='malawaszka']HELLOOOO

ponieważ byłaś zainteresowana stronką adopcyjną to przybiegłam zakomunikować, że [URL="http://www.sznaucery.rix.pl"]www.sznaucery.rix.pl[/URL] od dziś znowu działa i już jest uaktualniona zatem prosiemy o reklamę gdzie sie da :loveu:[/quote]

Ciesze sie ze stronka znowu dziala:multi: i bede reklamowac gdzie sie tylko da:loveu:

[quote name='Tina.Sara']Witam Prezesa I Furię, Twoje Zwariowane Sierściuchy. (przeklęta kwarantanna) :evil_lol:
300 stronka, gratulacje
śliczności wy moje [/quote]

kwarantanna wcale nie jest smieszna:shake::placz:

[quote name='bonita']Hej

Już 300 stronka :cool3: gratulejszyn :)[/quote]

Dziekuje kochana:loveu:

[quote name='anetta']:hand: Dziołchy! Spać nie możecie???

Wy macie 300 a ja 100, PIJMY :lol:
[/quote]

ja cierpie na bezsennosc i nic na to nie poradze:evil_lol:

[quote name='Torzysława']A ja mam 11
Ale PIJMY PIJMY i za moje :evil_lol:
ja preferuje... :pepsi:
no w ostateczności.. :drinka:[/quote]

alkoholiczka:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']A on myśli, że Ty dla niego sie tak poświęcasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co słychać? ;)[/quote]

Nie mam zamaiaru go wyprowadzac z bledu:diabloti:

a nuuuuda straszna:shake: dzisiaj pralam kota:evil_lol: zdiecia nawet mam:cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Nie mam zamaiaru go wyprowadzac z bledu:diabloti:

a nuuuuda straszna:shake: dzisiaj pralam kota:evil_lol: zdiecia nawet mam:cool3:[/quote]

No przecież to oczywiste :diabloti:

Dawaj fotki (wy)pranego kota :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']No przecież to oczywiste :diabloti:

Dawaj fotki (wy)pranego kota :loveu:[/quote]

Niedlugo beda:loveu:

Dzisiaj rozmawialam z rodzicami na temat mojego przyjazdu w pazdzierniku, wszystko bylo ok do czasu az temat nie zszedl na psy:roll:
ehhh myslalam ze beda sie cieszyc ze przyjezdzam a oni tylko o tym ze psy trawe podepcza:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Niedlugo beda:loveu:

Dzisiaj rozmawialam z rodzicami na temat mojego przyjazdu w pazdzierniku, wszystko bylo ok do czasu az temat nie zszedl na psy:roll:
ehhh myslalam ze beda sie cieszyc ze przyjezdzam a oni tylko o tym ze psy trawe podepcza:placz:[/quote]

Czekam :loveu:

Rodzice nie przepadają za psami?

Posted

Foteczki (wy)pranego kota, to brzmi ciekawie!:evil_lol:

Oj Gosiu, nie przejmuj się starszymi...Moja mutter też tylko o porządku potrafi myśleć i z psami nie możemy do niej wejść nawet na 5 minut.:diabloti:

Posted

[quote name='maciaszek']To i ja się dołączę do gratulacji 300 strony !!! :)

A rodzice? Na pewno szybko zapomną o podeptanej trawie albo w ogóle tego nie zauważą :).[/quote]

ehhh watpie w to:-(

[quote name='agaciaaa']Czekam :loveu:

Rodzice nie przepadają za psami?[/quote]

Lubia je jak nie sa u nich:roll: Wyprowadzilam sie z domu dlatego ze po 2 tygodniach kazali mi Prezia oddac... myslalam ze po tych 2 latach przekonali sie ze pies to ni byl moj kaprys tylko cos dla mnie naprawde waznego...ale sie pomylilam

[quote name='wiq']kochana rodzinka.. :loveu: :evil_lol:[/quote]

i tak ich kocham:loveu:

[quote name='AśkaK']Foteczki (wy)pranego kota, to brzmi ciekawie!:evil_lol:

Oj Gosiu, nie przejmuj się starszymi...Moja mutter też tylko o porządku potrafi myśleć i z psami nie możemy do niej wejść nawet na 5 minut.:diabloti:[/quote]

jakos nie potrafie sie nie przejmowac:roll:

wrrr jeszcze komp mi swiruje i sam sie co chwile wylacza:angryy:

Posted

[quote name='furciaczek']Lubia je jak nie sa u nich:roll: Wyprowadzilam sie z domu dlatego ze po 2 tygodniach kazali mi Prezia oddac... myslalam ze po tych 2 latach przekonali sie ze pies to ni byl moj kaprys tylko cos dla mnie naprawde waznego...ale sie pomylilam[/quote]

No to nieciekawie :roll: ale cóż, rodziny sie nie wybiera.. a kochać trzeba ;) bo w końcu to rodzina.

Posted

[quote name='agaciaaa']No to nieciekawie :roll: ale cóż, rodziny sie nie wybiera.. a kochać trzeba ;) bo w końcu to rodzina.[/quote]

KOCHAM:loveu:

Terrorysta:diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/412/cda670441c3abb78.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/78/a340b740c2862de2.jpg[/IMG][/URL]

foty z pralni beda pozniej...

Posted

[quote name='AśkaK']JAKI MACHO!!!:evil_lol::lol:Tylko złotego kajdana mu na szyji brak!:lol:[/quote]

hehe da sie zalatwic:cool3: niestety cholernik nie chce nosic:roll:

[quote name='agaciaaa'][URL]http://images21.fotosik.pl/412/cda670441c3abb78.jpg[/URL] aaale fotka! :loveu: tylko browara mi tu jeszcze brakuje :evil_lol:[/quote]

O nie wystarczy ze narkotyzuje sie koci mietka... ma jazdy po tym jak nie wiem:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']O nie wystarczy ze narkotyzuje sie koci mietka... ma jazdy po tym jak nie wiem:evil_lol:[/quote]

Hehe fajnie fajnie :diabloti: trzeba sobie jakoś życie urozmaicać :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Hehe fajnie fajnie :diabloti: trzeba sobie jakoś życie urozmaicać :evil_lol:[/quote]

tylko dlaczego ja na tym cierpie:placz:

[quote name='AśkaK']A co to jest ta kocia miętka?:lol:Słyszałam o tym ale nie wiem jak działa.[/quote]

a to taka kocia trawa:evil_lol: dziala na koty pobudzajaco... i to bardzo:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']A tam od razu cierpisz :evil_lol: na pewno fajnie popatrzeć na takie głupawki :loveu: :diabloti:[/quote]

No mi patrzenie na lecace kwiatki z parapetu, pdrapane meble i porwane foranki nie sprawia przyjemnosci:evil_lol:

[quote name='AśkaK']A to jest legalne?:evil_lol:[/quote]

Chyba tak... najwyzej go zamkna:diabloti: