Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']no dokładnie. kiedyś będę miała na bank, ale póki co będę się twoim zachwycać :)
odkąd poznałam tą rasę, nie myślę o niczym innym. przeczytałam chyba wszystko co można było o bb przeczytać, oglądam mioty, zapowiedzi miotów, wyceny. no jednym słowem mam jobla na ich punkcie. mam wymarzonego, wyśnionego szczeniaka w mojej głowie i takiego kiedyś sobie sprawię.

genialne zdjęcie:evil_lol:
gosia, co to za wyżlica?
[URL]http://i61.tinypic.com/2a5k5xu.jpg[/URL][/QUOTE]

To Sara, przyjeżdża do nas od czasu do czasu....moje psy ja uwielbiają, my tez hihi i zawsze jest mile widziana.

[quote name='Tekla64']marzenia sie spelniaja!
moze nie wtedy gdy sa najintensywniejsze ale wiem ze sie spelniaja, czasem trzeba sie ino w cierpliwosc uzbroic.

ja mysle ze bedzie fajna para z malej i Preziolka

a no niestety nie ma mozliwosci przezycia calego zycia z jednym psem wiec .... zmiany sa bo bez ja bym nie umiala zyc[/QUOTE]

Niestety, nie mozna :(

[quote name='malawaszka']Ta "mała" zdaje się rz dwa przerośnie Prezesa :lol:[/QUOTE]

On lubi duze kobiety:evil_lol:

[quote name='ewaal1982']O Mamo, jakie piękne i ogromne stado :D[/QUOTE]

Witamy serdecznie :)

Jaka okropna pogoda, cala noc padało i teraz tez leje...na werandzie mam maaase dżdżownic:crazyeye: Dom po porannych spacerach wygląda jak podwórko...tyle błota:shake: Dobrze ze kaukazy nie chciały wejść do domu, wtedy to już totalny armagedon....skończyłoby sie malowaniem ścian:evil_lol:
Gdzie ta wiosna!!!!

Posted

[quote name='wilczy zew']Daj linka :placz:[/QUOTE]

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=_L1pH09h-I0[/URL] :)

[quote name='Doginka']Pięknie zasypia podczas jazdy :lol: Słodziak:loveu:[/QUOTE]

Zazwyczaj jeszcze wymiotował przez sen hihi

[quote name='agaga21']celnik to już pewnie się tak ładnie nie mieści na przednim siedzeniu?:cool3:[/QUOTE]

On teraz nie wejdzie do przodu, albo tylna kanapa albo bagaznik:lol:

Posted

Ja wczoraj sie wzięłam za prace ogrodowe, posadziłam sobie bzy i porzeczki...zabrakło mi ziemi wiec skoczyłam do Obiego...trochę mnie poniosło i przywiozłam caaaly samochód dziwnych roślin, do tego plotek drewniany i jak pogoda dzisiaj pozwoli to będę szaleć:evil_lol:
Potem sobie jeszcze jakiś warzywniak zrobię:loveu: I malinki kupie, truskaweczki i agreścik:multi:

Maluchy sobie rosną:loveu:
[IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1970741_691797524196948_1268920235_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agaga21']białe raczej nie ale pręgowane z białym tak ;)[/QUOTE]

No to właśnie miałam na myśli, nie całe białe a z dodatkiem białego.

One chyba nie są uznane przez FCI? Czy mam nieaktualne info? ;)

Posted

Na cale szczęście nie uznane przez FCI...i oby tak zostało:p
Najbardziej to mi sie redy podobają i płowe, pregusy i łaciate jakoś do mnie nie przemawiają...ale kto wie może będziemy mieć pręgowane dziewczę. Wybierzemy jak poznamy cala kluskowa ekipę :)

Z prac ogrodniczych nici, pogoda nie bardzo:roll:
Jefreyka ma rujkę, doprowadza mnie to powoli do szalu...od paru dni łazi i tak drze mordę jakby żywcem ze skory obdzierali:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']
Najbardziej to mi sie redy podobają i płowe, pregusy i łaciate jakoś do mnie nie przemawiają..[/QUOTE]

to tak jak mi. obstawiam, że kupisz tą płową dziewczynkę :) mi najbardziej podobają się te ciemno płowe i czerwone ale z dużą ilością czarnego, tzn z dużą maską i tym ciemnym nalotem:loveu:

dlaczego jefreyki nie ciachniesz?

Posted

[quote name='wilczy zew']Ogrodniczo sie rozszalalas :-)

Dawaj wsie foty malych jakie dostajesz,prosze!

To gdzie je mozna ogladac jak nie na wystawie?[/QUOTE]

Organizowane sa tak zwane wyceny BB pod patronatem [COLOR=#000000][FONT=arial][I]SABT i [/I][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=arial][I]EBBASA[/I][/FONT][/COLOR], w Pl chyba nie robią.
Ale jak byłam w Wawce na Klubowej Molosów to mi BB śmignęły, wiec wnioskuje ze coś się dzieje jednak w temacie pokazywania tej rasy. Moze Aga coś więcej będzie wiedziała.

[quote name='agaga21']to tak jak mi. obstawiam, że kupisz tą płową dziewczynkę :) mi najbardziej podobają się te ciemno płowe i czerwone ale z dużą ilością czarnego, tzn z dużą maską i tym ciemnym nalotem:loveu:

dlaczego jefreyki nie ciachniesz?[/QUOTE]

Jeff białaczkę ma wiec żadne zabiegi nie wchodzą w grę, a rujki ma od momentu jak zaczęłam pakować w koty Virbagen...wcześniej miała zahamowane...a teraz cierpię katusze:lol: