furciaczek Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='agaga21']no dokładnie. kiedyś będę miała na bank, ale póki co będę się twoim zachwycać :) odkąd poznałam tą rasę, nie myślę o niczym innym. przeczytałam chyba wszystko co można było o bb przeczytać, oglądam mioty, zapowiedzi miotów, wyceny. no jednym słowem mam jobla na ich punkcie. mam wymarzonego, wyśnionego szczeniaka w mojej głowie i takiego kiedyś sobie sprawię. genialne zdjęcie:evil_lol: gosia, co to za wyżlica? [URL]http://i61.tinypic.com/2a5k5xu.jpg[/URL][/QUOTE] To Sara, przyjeżdża do nas od czasu do czasu....moje psy ja uwielbiają, my tez hihi i zawsze jest mile widziana. [quote name='Tekla64']marzenia sie spelniaja! moze nie wtedy gdy sa najintensywniejsze ale wiem ze sie spelniaja, czasem trzeba sie ino w cierpliwosc uzbroic. ja mysle ze bedzie fajna para z malej i Preziolka a no niestety nie ma mozliwosci przezycia calego zycia z jednym psem wiec .... zmiany sa bo bez ja bym nie umiala zyc[/QUOTE] Niestety, nie mozna :( [quote name='malawaszka']Ta "mała" zdaje się rz dwa przerośnie Prezesa :lol:[/QUOTE] On lubi duze kobiety:evil_lol: [quote name='ewaal1982']O Mamo, jakie piękne i ogromne stado :D[/QUOTE] Witamy serdecznie :) Jaka okropna pogoda, cala noc padało i teraz tez leje...na werandzie mam maaase dżdżownic:crazyeye: Dom po porannych spacerach wygląda jak podwórko...tyle błota:shake: Dobrze ze kaukazy nie chciały wejść do domu, wtedy to już totalny armagedon....skończyłoby sie malowaniem ścian:evil_lol: Gdzie ta wiosna!!!! Quote
weszka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 W marcu jak w garncu niestety. Najgorsze te brudasy pospacerowe :roll: Quote
agaga21 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='furciaczek'] Gdzie ta wiosna!!!![/QUOTE]u nas też jej nie ma :( Quote
Tekla64 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 u nas dzis tyz mzy ale wiosne ja jednak juz i mam i czuje wedle zyczenia sa foty swiniow Quote
furciaczek Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Znalazłam film z małym Celnikiem, matko jakie to było słodkie:evil_lol::evil_lol: [video=youtube_share;_L1pH09h-I0]http://youtu.be/_L1pH09h-I0[/video] Quote
Doginka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Pięknie zasypia podczas jazdy :lol: Słodziak:loveu: Quote
agaga21 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 celnik to już pewnie się tak ładnie nie mieści na przednim siedzeniu?:cool3: Quote
furciaczek Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='wilczy zew']Daj linka :placz:[/QUOTE] [URL]https://www.youtube.com/watch?v=_L1pH09h-I0[/URL] :) [quote name='Doginka']Pięknie zasypia podczas jazdy :lol: Słodziak:loveu:[/QUOTE] Zazwyczaj jeszcze wymiotował przez sen hihi [quote name='agaga21']celnik to już pewnie się tak ładnie nie mieści na przednim siedzeniu?:cool3:[/QUOTE] On teraz nie wejdzie do przodu, albo tylna kanapa albo bagaznik:lol: Quote
wilczy zew Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Celnik udawal twardziela- on wcale nie spi :loveu: Quote
junoo Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 piękne jeziorkowe fotki :multi: Boerboel :loveu: ojjj czekam aż będzie już u Was :D Quote
Pani Profesor Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='furciaczek'][URL]https://www.youtube.com/watch?v=_L1pH09h-I0[/URL] :) [/QUOTE] hahaha, nie mogę, jak siedzi na dupie! :grin: i jeszcze się buja prawie że w rytm muzyki:D no kosmos! Quote
weszka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Hahaha boski pasażer :lol: Uwielbiam takie zasypiająco-czuwające psy ;) Quote
furciaczek Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Jak na kaukaza przystalo zawsze czujny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Ja wczoraj sie wzięłam za prace ogrodowe, posadziłam sobie bzy i porzeczki...zabrakło mi ziemi wiec skoczyłam do Obiego...trochę mnie poniosło i przywiozłam caaaly samochód dziwnych roślin, do tego plotek drewniany i jak pogoda dzisiaj pozwoli to będę szaleć:evil_lol: Potem sobie jeszcze jakiś warzywniak zrobię:loveu: I malinki kupie, truskaweczki i agreścik:multi: Maluchy sobie rosną:loveu: [IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1970741_691797524196948_1268920235_n.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Cudne kluchy :loveu: nie wiedziałam, że boerboelki mogą być białe :) Quote
agaga21 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='agaciaaa']Cudne kluchy :loveu: nie wiedziałam, że boerboelki mogą być białe :)[/QUOTE] białe raczej nie ale pręgowane z białym tak ;) Quote
Pani Profesor Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 a jakiego bierzesz? :cool3: nie widziałam nigdy burbla na żywo :placz: (chyba, że nie poznałam na wystawie i uznałam to za ca de bou albo innego 'dużego z faflami' :cool3:) Quote
agaciaaa Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='agaga21']białe raczej nie ale pręgowane z białym tak ;)[/QUOTE] No to właśnie miałam na myśli, nie całe białe a z dodatkiem białego. One chyba nie są uznane przez FCI? Czy mam nieaktualne info? ;) Quote
Pani Profesor Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='agaciaaa'] One chyba nie są uznane przez FCI? Czy mam nieaktualne info? ;)[/QUOTE] ok, to już wiem, dlaczego nie widziałam nigdy na wystawie ani w ogóle :cool3: Quote
furciaczek Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Na cale szczęście nie uznane przez FCI...i oby tak zostało:p Najbardziej to mi sie redy podobają i płowe, pregusy i łaciate jakoś do mnie nie przemawiają...ale kto wie może będziemy mieć pręgowane dziewczę. Wybierzemy jak poznamy cala kluskowa ekipę :) Z prac ogrodniczych nici, pogoda nie bardzo:roll: Jefreyka ma rujkę, doprowadza mnie to powoli do szalu...od paru dni łazi i tak drze mordę jakby żywcem ze skory obdzierali:shake: Quote
wilczy zew Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ogrodniczo sie rozszalalas :-) Dawaj wsie foty malych jakie dostajesz,prosze! To gdzie je mozna ogladac jak nie na wystawie? Quote
agaga21 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='furciaczek'] Najbardziej to mi sie redy podobają i płowe, pregusy i łaciate jakoś do mnie nie przemawiają..[/QUOTE] to tak jak mi. obstawiam, że kupisz tą płową dziewczynkę :) mi najbardziej podobają się te ciemno płowe i czerwone ale z dużą ilością czarnego, tzn z dużą maską i tym ciemnym nalotem:loveu: dlaczego jefreyki nie ciachniesz? Quote
furciaczek Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='wilczy zew']Ogrodniczo sie rozszalalas :-) Dawaj wsie foty malych jakie dostajesz,prosze! To gdzie je mozna ogladac jak nie na wystawie?[/QUOTE] Organizowane sa tak zwane wyceny BB pod patronatem [COLOR=#000000][FONT=arial][I]SABT i [/I][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=arial][I]EBBASA[/I][/FONT][/COLOR], w Pl chyba nie robią. Ale jak byłam w Wawce na Klubowej Molosów to mi BB śmignęły, wiec wnioskuje ze coś się dzieje jednak w temacie pokazywania tej rasy. Moze Aga coś więcej będzie wiedziała. [quote name='agaga21']to tak jak mi. obstawiam, że kupisz tą płową dziewczynkę :) mi najbardziej podobają się te ciemno płowe i czerwone ale z dużą ilością czarnego, tzn z dużą maską i tym ciemnym nalotem:loveu: dlaczego jefreyki nie ciachniesz?[/QUOTE] Jeff białaczkę ma wiec żadne zabiegi nie wchodzą w grę, a rujki ma od momentu jak zaczęłam pakować w koty Virbagen...wcześniej miała zahamowane...a teraz cierpię katusze:lol: Quote
Recommended Posts