Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wszystkim :)
U mnie zamilkło trochę, bo mialam gości i wszystko było w biegu, a w poniedziałek wyjeżdżam i wrocę dopiero w piatek. Cesarek trochę się rozbestwił :mad: ale ja już sobie nad nim popracuję :evil_lol:
Doszła do nas nowa obroża z DogStyle, mam narazie tylko dwa zdjęcia, dzisiaj popstrykam, jak pogoda dopisze ;)

Za to Cesarowi ubyło jednego kumpla, nie będzie już się z nim spotykał na spacery. jest to berneńczyk Bruno. Kolezanka zrezygnowała z pracy nad nim, bo uważa, że pies w pewnych momentach się stresuje i jej od tego zdechnie :roll: Więc nie będzie chodzić w miejsca w których nie czuje się komfortowo. Wróciła więc do punktu wyjścia - wywiezienie psa na pole żeby się tam wybiegał :roll: I tym właśnie sposobem zmarnowała ciężkie godziny mojej pracy nad jej psem :roll: Nie ukrywam że jest mi przykro z tego powodu, ale to jest jej pies niech robi z nim co chce. Najbardziej mi szkoda jednak Bruna który miał szansę na normalnę życie, wystarczylo tylko ćwiczyć i stałby się zrównoważonym, NORMALNYM psem, było już co raz lepiej, no cóż, widocznie jest skazany na życie w strachu i niezrównoważeniu do końca swoich dni :(

Posted

nic nie poradzisz...tak jak kazdy sobie ubzdzi cos we lbie to czasami trudno kogokolwiek od tego odwiezc...tak ma kazdy mysle i to w roznych sprawach i momentach zycia...

a cezar piekny i modeling ma w malym pazurze :)