Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']
PREZENTUJEMY WAM NASZĄ JAZDĘ NA LANDROLLERACH !! :D
[/QUOTE]
Ale fajnie!! :)
Cesar jak biegnie wygląda jak taki szczeniaczek, jeszcze mu ten język na wszystkie boki lata. :loveu:

Posted

czesc.

o jakie super filmiki. Jak skacze to pierwsza klasa :D przyspieszył chłopak :D :loveu:

a rolki cudne :) czy takich nie ma Cesar M? swietnie to wyglada jak jedziesz na nich. Tez sie zastanawiam czy łatwo na nich sie jest nauczyć jezdzic.

Posted

[quote name='magdabroy']Doberek :)

Jak się miewa Cesarek i kociaki??[/QUOTE]

Dzisiaj understandme miała oddać Jockera (czy jakoś tak to się pisze) mojego faworyta :loveu: , ale jeszcze nie dała znać czy już po czy jak.
O Cesarku nic mi nie wiadomo, ale jutro zamierzam wypad na spacerek zrobić z Cesarkiem i Brunem o ile nie będzie padać :)

Posted

[quote name='Brunomania']Jestem ciekawa czy Understandme pamięta ? :

"Spać ! ":

"Czo się dzieje? ":

"Moja mycha ! " :

Jednak nie będę spała ! :

LUSIA -> najukochańszy kotek po Koffitku :loveu:

ależ Ona jest booooooooooooska:loveu:

Posted

[quote name='Brunomania']Dzisiaj understandme miała oddać Jockera (czy jakoś tak to się pisze) mojego faworyta :loveu: , ale jeszcze nie dała znać czy już po czy jak.
O Cesarku nic mi nie wiadomo, ale jutro zamierzam wypad na spacerek zrobić z Cesarkiem i Brunem o ile nie będzie padać :)

No to czekam na wieści ;)

http://imageshack.us/a/img253/3874/dsc0235g.jpg
http://imageshack.us/a/img607/7970/dsc0269yo.jpg
jaka ona była malutka i kochana :loveu:

Posted

[quote name='Brunomania']
O Cesarku nic mi nie wiadomo, ale jutro zamierzam wypad na spacerek zrobić z Cesarkiem i Brunem o ile nie będzie padać :)[/QUOTE]
To przy okazji przywołaj do nas Ciotkę i fotki. :cool3:

Przepiękne kocie fotki. :)

Posted

Ufff jestem.
Tak jak napisała Brunomania, Joker pojechał wczoraj do nowego domku, byłam widziałam, chyba lepiej nie mógł trafić.
Kotki rosną powolutku, nakręciłam filmik, ale jeszczę muszę obrobić.
Z Cesarem wszystko gra :) A ja nie mam czasu na dogo :roll: Bo jak juz mam chwilkę wolnego to wolę pójść z psem lub pobawić się z kotkami :)
Zdjęć też mam sporo, ale czasu brak, kiedy je dodać ;)

Posted

[quote name='aganela']Świetny pomysł i z tym domowym torem agilty(muszę podobny za jakiś czas zrobić) i z tymi rolkami:) a powiedz długo z Cesarem jeździsz na takim jednym spacerze?[/QUOTE]

Hmm zależy od jego energi, średnio 20 minut biegnie ;)

[quote name='Naklejka']Ja bym się bała z psem na rolkach jeździć :P
Cesar może sobie tak skakać z tymi łapami? Jetsan ma absolutny zakaz skakania, a ma niewielkie problemy z łapami...[/QUOTE]

Cesar jest traktowany juz jako zupełnie normalny pies, a skaczemy naprawdę rzadko ;)

[quote name='betty_labrador']czesc.

o jakie super filmiki. Jak skacze to pierwsza klasa :D przyspieszył chłopak :D :loveu:

a rolki cudne :) czy takich nie ma Cesar M? swietnie to wyglada jak jedziesz na nich. Tez sie zastanawiam czy łatwo na nich sie jest nauczyć jezdzic.[/QUOTE]
Haha tak, ma takie Millan :) Nauczyłabys się jeździć w nich w 15 minut ;)