Talucha Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kurcze, teraz muszę się porządnie zastanowić bo rolki od dawna chciałam, a z poprzednich wyrosłam i też by mi się przydały do jazdy z psem :) Quote
phase Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='understandme'] PREZENTUJEMY WAM NASZĄ JAZDĘ NA LANDROLLERACH !! :D [/QUOTE] Ale fajnie!! :) Cesar jak biegnie wygląda jak taki szczeniaczek, jeszcze mu ten język na wszystkie boki lata. :loveu: Quote
aganela Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Świetny pomysł i z tym domowym torem agilty(muszę podobny za jakiś czas zrobić) i z tymi rolkami:) a powiedz długo z Cesarem jeździsz na takim jednym spacerze? Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Dzień dobry :) Buziaki w nochalek dla Cesarka :loveu: Quote
Naklejka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ja bym się bała z psem na rolkach jeździć :P Cesar może sobie tak skakać z tymi łapami? Jetsan ma absolutny zakaz skakania, a ma niewielkie problemy z łapami... Quote
Paula03 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Fajny sposób na rozładowanie energii :D Ale ja to chyba z moim wariatem bałabym się tak :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 ja też bym się bała z moim psem tak jeździć, wolę pobiegać z nim :lol: Quote
Pestkaa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Witamy się :) Świetny ten filmik. Ciekawa jestem czy moja by biegła :) Quote
betty_labrador Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 czesc. o jakie super filmiki. Jak skacze to pierwsza klasa :D przyspieszył chłopak :D :loveu: a rolki cudne :) czy takich nie ma Cesar M? swietnie to wyglada jak jedziesz na nich. Tez sie zastanawiam czy łatwo na nich sie jest nauczyć jezdzic. Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Doberek :) Jak się miewa Cesarek i kociaki?? Quote
Speedymania Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jestem ciekawa czy Understandme pamięta ? : "Spać ! ": "Czo się dzieje? ": "Moja mycha ! " : Jednak nie będę spała ! : LUSIA -> najukochańszy kotek po Koffitku :loveu: Quote
Speedymania Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='magdabroy']Doberek :) Jak się miewa Cesarek i kociaki??[/QUOTE] Dzisiaj understandme miała oddać Jockera (czy jakoś tak to się pisze) mojego faworyta :loveu: , ale jeszcze nie dała znać czy już po czy jak. O Cesarku nic mi nie wiadomo, ale jutro zamierzam wypad na spacerek zrobić z Cesarkiem i Brunem o ile nie będzie padać :) Quote
Oscar Patric Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Brunomania']Jestem ciekawa czy Understandme pamięta ? : "Spać ! ": "Czo się dzieje? ": "Moja mycha ! " : Jednak nie będę spała ! : LUSIA -> najukochańszy kotek po Koffitku :loveu: ależ Ona jest booooooooooooska:loveu: Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Brunomania']Dzisiaj understandme miała oddać Jockera (czy jakoś tak to się pisze) mojego faworyta :loveu: , ale jeszcze nie dała znać czy już po czy jak. O Cesarku nic mi nie wiadomo, ale jutro zamierzam wypad na spacerek zrobić z Cesarkiem i Brunem o ile nie będzie padać :) No to czekam na wieści ;) http://imageshack.us/a/img253/3874/dsc0235g.jpg http://imageshack.us/a/img607/7970/dsc0269yo.jpg jaka ona była malutka i kochana :loveu: Quote
phase Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Brunomania'] O Cesarku nic mi nie wiadomo, ale jutro zamierzam wypad na spacerek zrobić z Cesarkiem i Brunem o ile nie będzie padać :)[/QUOTE] To przy okazji przywołaj do nas Ciotkę i fotki. :cool3: Przepiękne kocie fotki. :) Quote
Karro Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Ufff jestem. Tak jak napisała Brunomania, Joker pojechał wczoraj do nowego domku, byłam widziałam, chyba lepiej nie mógł trafić. Kotki rosną powolutku, nakręciłam filmik, ale jeszczę muszę obrobić. Z Cesarem wszystko gra :) A ja nie mam czasu na dogo :roll: Bo jak juz mam chwilkę wolnego to wolę pójść z psem lub pobawić się z kotkami :) Zdjęć też mam sporo, ale czasu brak, kiedy je dodać ;) Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-Eekc0ZK-ETE/UHAk1xa0fVI/AAAAAAAABnc/FErgG6xBuqo/s640/5.JPG ale on ślicznie wygląda na tle tych liści i zieleni :loveu: Quote
phase Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ależ on jest przepiękny w tej porze roku (oczywiście w słonecznej porze:evil_lol:). :loveu: Quote
Karro Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='aganela']Świetny pomysł i z tym domowym torem agilty(muszę podobny za jakiś czas zrobić) i z tymi rolkami:) a powiedz długo z Cesarem jeździsz na takim jednym spacerze?[/QUOTE] Hmm zależy od jego energi, średnio 20 minut biegnie ;) [quote name='Naklejka']Ja bym się bała z psem na rolkach jeździć :P Cesar może sobie tak skakać z tymi łapami? Jetsan ma absolutny zakaz skakania, a ma niewielkie problemy z łapami...[/QUOTE] Cesar jest traktowany juz jako zupełnie normalny pies, a skaczemy naprawdę rzadko ;) [quote name='betty_labrador']czesc. o jakie super filmiki. Jak skacze to pierwsza klasa :D przyspieszył chłopak :D :loveu: a rolki cudne :) czy takich nie ma Cesar M? swietnie to wyglada jak jedziesz na nich. Tez sie zastanawiam czy łatwo na nich sie jest nauczyć jezdzic.[/QUOTE] Haha tak, ma takie Millan :) Nauczyłabys się jeździć w nich w 15 minut ;) Quote
Recommended Posts