Isiak Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Cudowne wieści :loveu: Śledziłam wątek prawie nie oddychając, żeby nie zapeszyć :evil_lol: Można już chyba zmienić tytuł wątku? Quote
Monika z Katowic Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#ff0099][SIZE=4][B]Lukas trafił wspaniale!!!![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/cunao.gif[/IMG] [IMG]http://img10.glitery.pl/dev10/0/117/721/0117721694.jpg[/IMG][FONT=comic sans ms] [/FONT] Quote
magdyska25 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Super wieści :) Wreszcie się doczekał! wszystkiego dobrego dla Państwa i oczywiście Lukaska (imię chyba pozostało?). Quote
Monika z Katowic Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdyska25']Super wieści :) Wreszcie się doczekał! wszystkiego dobrego dla Państwa i oczywiście Lukaska (imię chyba pozostało?).[/QUOTE] [FONT=comic sans ms][SIZE=3]Tak! Tak! Lukas jest nadal Lukasem.[/SIZE][/FONT] [I]Cytuję z poprzedniej strony:[/I] [SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#ff0099][SIZE=4][B]Lukas trafił wspaniale!!!![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] :cunao: [SIZE=3][FONT=comic sans ms]Lukasek wyczesany, zadbany, wesoły i zakochany w Panu Ryszardzie. Chodzi za swoim panem krok w krok. To niesamowite, jak on lubi towarzyszyć człowiekowi! [/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Państwo mili, życzliwi, otwarci. Oczekiwali nas z kawą i ciastem. Spędziłyśmy tam miłe 2 godziny. [/FONT][/SIZE] Lukas jest szczęśliwy, "przymilny" - wyraźnie pokochał swoich Państwa. Państwo też Go bardzo polubili!!!! Opowieściom nie było końca - jaki sprytny, mądry, grzeczny, jak ładnie towarzyszy, jak się zabawnie cieszy... Psiak ma do dyspozycji duże podwórko - w części kostka brukowa, w części trawnik[/FONT][/SIZE]. [SIZE=3][FONT=comic sans ms]Ma kojec z budą, ale najczęściej chodzi po podwórku, a śpi w domu.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=comic sans ms]Posesja ogrodzona - płotem drewnianym, gęstym, a dwie bramki zabezpieczone mocnymi zasuwami.[/FONT][/SIZE] Quote
hebanowa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Hej ... Tak...,z wypiekami jechałysmy odwiedzic Lukaska w nowym domu. Upał był straszny wczoraj ale jakos dotarłysmy. Zostałyśmy bardzo serdecznie przyjęte-bardzo mili Państwo ,zachwyceni Naszym Lukaskiem-ale nic dziwnego, bo jest to pies wyjątkowy. Mam nadzieje ,ze Państwo cały czas beda doceniać naszego kochanego psiaczka ,bo Lukas na to zasługuję . Ważne ,że Lukas na przestrzeń- wybieg wokół domu,trawkę,towarzyszy Państwu na codzień,mam nadzieje ,że bedą o niego bardzo dbać . W razie czego będziemy mieć kontakt ,więc to też jest pozytywna strona tej adopcji. Końcowe rozliczenie rozpisałam w drugim poście skarbnika. TRZYMAJMY KCIUKI ZA LUKASKA!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Doszła wpłata dla Ibiska- bardzo dziękujemy! Quote
Monika z Katowic Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Doszła wpłata dla Ibiska- bardzo dziękujemy![/QUOTE] [SIZE=3][FONT=comic sans ms]Dziękujemy za potwierdzenie, że Ibisek otrzymał w prezencie od Lukasa [COLOR=#ff0000][B]115 zł[/B].[/COLOR] :)[/FONT][/SIZE] Quote
asikowska Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 bardzo dziękuje w imieniu Bartusia:) pieniążki w kwocie 115 zł dotarły na jego konto:) Quote
Monika z Katowic Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='asikowska']bardzo dziękuje w imieniu Bartusia:) pieniążki w kwocie 115 zł dotarły na jego konto:)[/QUOTE] [SIZE=3][COLOR=#0000cd][FONT=comic sans ms] Serdecznie dziękujemy za potwierdzenie wpływu w kwocie[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=comic sans ms] 115 zł[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000cd][FONT=comic sans ms] dla Bartusia.[/FONT][/COLOR] [/SIZE]:multi: Quote
Monika z Katowic Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 :multi: [COLOR=#6633cc][SIZE=3][FONT=comic sans ms]I mamy zmieniony tytuł wątku Lukaska oraz jesteśmy w dziale: "Już w nowym domu"! [/FONT][/SIZE][/COLOR]:cunao: Quote
__Lara Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Piękne zakończenie psiej historii :) I nowy rozdział w życiu Lukaska :) Quote
mari23 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='Monika z Katowic']:multi: [COLOR=#6633cc][SIZE=3][FONT=comic sans ms]I mamy zmieniony tytuł wątku Lukaska oraz jesteśmy w dziale: "Już w nowym domu"! [/FONT][/SIZE][/COLOR]:cunao:[/QUOTE] jak ja się cieszę !!!!!!!!!!!!!! Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) [FONT=comic sans ms]Lukas w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia uciekł z podwórka, wystraszony wybuchającymi petardami (w Balicach to plaga przedświąteczna!). Został złapany na lotnisku i mimo telefonicznych próśb właściciela o zaczekanie 15 minut nim dojdzie na miejsce, by zabrać psa - od razu odwieziony do schroniska w Racławicach. Właściciel zadzwonił do mnie i poprosił o pomoc finansową - nie miał bowiem pieniędzy na zapłacenie 85 złotych za transport Lukasa ze schroniska z powrotem do domu. [/FONT][FONT=comic sans ms]Lukas od razu został przywieziony z powrotem z Racławic do Balic. Ludzie ze schroniska byli POTWORNIE nieuprzejmi, POTWORNIE nieżyczliwi - interesowały ich tylko pieniądze za transport. Brrrr! [COLOR=#FF0000] To sytuacja wyjątkowa [/COLOR]- więc wzięłam fakturę za transport na siebie, przecież nie można było zostawić psa w schronisku.... Prowadzę teraz bazarek książkowy "Oczko 2" i mam nadzieję, ze uda mi się spłacić fakturę z części bazarkowych wpływów.[/FONT] Edited January 2, 2014 by Monika z Katowic Quote
hebanowa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Dzieki wielkie Moniczka . Mam nadzieje ,że ta sytuacja wymknęła sie Panu Lukasa spod kontroli i wszytsko wróci do normy. To takie drobne ,ale jak sie okazuje czasem bardzo DUŻE marzenie na ten rok ,żeby Lukasowi sie jednak poszczęsciło Quote
Monika z Katowic Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='hebanowa']Dzieki wielkie Moniczka . Mam nadzieje ,że ta sytuacja wymknęła sie Panu Lukasa spod kontroli i wszytsko wróci do normy. To takie drobne ,ale jak sie okazuje czasem bardzo DUŻE marzenie na ten rok ,żeby Lukasowi sie jednak poszczęsciło[/QUOTE] Ja mam podobne marzenie. :) Mam nadzieję, że to był jednorazowy incydent i Lukasek nadal będzie szczęśliwy w swoim domu...:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#000080]Dnia 3 stycznia 2014 wysłałam kwotę [/COLOR][COLOR=#ff0000]84 zł 99 gr [/COLOR][COLOR=#000080]na konto schroniska w Racławicach za fakturę numer 283/2013. Kwotę do spłaty faktury pozyskałam z dochodów bazarku "Oczko 2". [/COLOR][/FONT][/SIZE] Quote
Recommended Posts