Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#ff0099][SIZE=4][B]Lukas trafił wspaniale!!!![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/cunao.gif[/IMG]

[IMG]http://img10.glitery.pl/dev10/0/117/721/0117721694.jpg[/IMG][FONT=comic sans ms]
[/FONT]

Posted

[quote name='magdyska25']Super wieści :)

Wreszcie się doczekał! wszystkiego dobrego dla Państwa i oczywiście Lukaska (imię chyba pozostało?).[/QUOTE]

[FONT=comic sans ms][SIZE=3]Tak! Tak! Lukas jest nadal Lukasem.[/SIZE][/FONT]

[I]Cytuję z poprzedniej strony:[/I]
[SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#ff0099][SIZE=4][B]Lukas trafił wspaniale!!!![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] :cunao:
[SIZE=3][FONT=comic sans ms]Lukasek wyczesany, zadbany, wesoły i zakochany w Panu Ryszardzie.
Chodzi za swoim panem krok w krok. To niesamowite, jak on lubi towarzyszyć człowiekowi!
[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Państwo mili, życzliwi, otwarci. Oczekiwali nas z kawą i ciastem. Spędziłyśmy tam miłe 2 godziny.
[/FONT][/SIZE]
Lukas jest szczęśliwy, "przymilny" - wyraźnie pokochał swoich Państwa. Państwo też Go bardzo polubili!!!!
Opowieściom nie było końca - jaki sprytny, mądry, grzeczny, jak ładnie towarzyszy, jak się zabawnie cieszy...

Psiak ma do dyspozycji duże podwórko - w części kostka brukowa, w części trawnik[/FONT][/SIZE].
[SIZE=3][FONT=comic sans ms]Ma kojec z budą, ale najczęściej chodzi po podwórku, a śpi w domu.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=comic sans ms]Posesja ogrodzona - płotem drewnianym, gęstym, a dwie bramki zabezpieczone mocnymi zasuwami.[/FONT][/SIZE]

Posted

Hej ...
Tak...,z wypiekami jechałysmy odwiedzic Lukaska w nowym domu.
Upał był straszny wczoraj ale jakos dotarłysmy.
Zostałyśmy bardzo serdecznie przyjęte-bardzo mili Państwo ,zachwyceni Naszym Lukaskiem-ale nic dziwnego, bo jest to pies wyjątkowy.
Mam nadzieje ,ze Państwo cały czas beda doceniać naszego kochanego psiaczka ,bo Lukas na to zasługuję .
Ważne ,że Lukas na przestrzeń- wybieg wokół domu,trawkę,towarzyszy Państwu na codzień,mam nadzieje ,że bedą o niego bardzo dbać .
W razie czego będziemy mieć kontakt ,więc to też jest pozytywna strona tej adopcji.
Końcowe rozliczenie rozpisałam w drugim poście skarbnika.
TRZYMAJMY KCIUKI ZA LUKASKA!!!

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Doszła wpłata dla Ibiska- bardzo dziękujemy![/QUOTE]

[SIZE=3][FONT=comic sans ms]Dziękujemy za potwierdzenie, że Ibisek otrzymał w prezencie od Lukasa [COLOR=#ff0000][B]115 zł[/B].[/COLOR] :)[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='asikowska']bardzo dziękuje w imieniu Bartusia:) pieniążki w kwocie 115 zł dotarły na jego konto:)[/QUOTE]

[SIZE=3][COLOR=#0000cd][FONT=comic sans ms]
Serdecznie dziękujemy za potwierdzenie wpływu w kwocie[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=comic sans ms] 115 zł[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000cd][FONT=comic sans ms] dla Bartusia.[/FONT][/COLOR] [/SIZE]:multi:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']:multi: [COLOR=#6633cc][SIZE=3][FONT=comic sans ms]I mamy zmieniony tytuł wątku Lukaska oraz jesteśmy w dziale: "Już w nowym domu"! [/FONT][/SIZE][/COLOR]:cunao:[/QUOTE]

jak ja się cieszę !!!!!!!!!!!!!!

• 4 months later...
Posted (edited)

[FONT=comic sans ms]Lukas w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia uciekł z podwórka, wystraszony wybuchającymi petardami (w Balicach to plaga przedświąteczna!).
Został złapany na lotnisku i mimo telefonicznych próśb właściciela o zaczekanie 15 minut nim dojdzie na miejsce, by zabrać psa - od razu odwieziony do schroniska w Racławicach.
Właściciel zadzwonił do mnie i poprosił o pomoc finansową - nie miał bowiem pieniędzy na zapłacenie 85 złotych za transport Lukasa ze schroniska z powrotem do domu.
[/FONT][FONT=comic sans ms]Lukas od razu został przywieziony z powrotem z Racławic do Balic.
Ludzie ze schroniska byli POTWORNIE nieuprzejmi, POTWORNIE nieżyczliwi - interesowały ich tylko pieniądze za transport. Brrrr!
[COLOR=#FF0000]
To sytuacja wyjątkowa [/COLOR]- więc wzięłam fakturę za transport na siebie, przecież nie można było zostawić psa w schronisku....
Prowadzę teraz bazarek książkowy "Oczko 2" i mam nadzieję, ze uda mi się spłacić fakturę z części bazarkowych wpływów.[/FONT]

Edited by Monika z Katowic
Posted

Dzieki wielkie Moniczka .
Mam nadzieje ,że ta sytuacja wymknęła sie Panu Lukasa spod kontroli i wszytsko wróci do normy.
To takie drobne ,ale jak sie okazuje czasem bardzo DUŻE marzenie na ten rok ,żeby Lukasowi sie jednak poszczęsciło

Posted

[quote name='hebanowa']Dzieki wielkie Moniczka .
Mam nadzieje ,że ta sytuacja wymknęła sie Panu Lukasa spod kontroli i wszytsko wróci do normy.
To takie drobne ,ale jak sie okazuje czasem bardzo DUŻE marzenie na ten rok ,żeby Lukasowi sie jednak poszczęsciło[/QUOTE]

Ja mam podobne marzenie. :)
Mam nadzieję, że to był jednorazowy incydent i Lukasek nadal będzie szczęśliwy w swoim domu...:loveu:

Posted

[SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#000080]Dnia 3 stycznia 2014 wysłałam kwotę [/COLOR][COLOR=#ff0000]84 zł 99 gr [/COLOR][COLOR=#000080]na konto schroniska w Racławicach za fakturę numer 283/2013.
Kwotę do spłaty faktury pozyskałam z dochodów bazarku "Oczko 2".
[/COLOR][/FONT][/SIZE]