Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moni12']Anula masz ręke do psiaków i wielkie serce. Tak się cieszę , ze Filipek ma taki dobry domek.[/QUOTE]

Trudno powiedzieć czy mam dobrą rękę do psiaków.Jedno jest pewne,że:PO RAZ KOLEJNY ŁAŃCUSZEK LUDZI DOBREJ WOLI POŁĄCZYŁ OGNIWA I TYM SPOSOBEM FILIPEK MA KOCHAJĄCY PRAWDZIWY DOM I WIE,ŻE JUŻ NIKT GO NIE SKRZYWDZI.

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula']Trudno powiedzieć czy mam dobrą rękę do psiaków.Jedno jest pewne,że:PO RAZ KOLEJNY RAZ,ŁAŃCUSZEK LUDZI DOBREJ WOLI POŁĄCZYŁ OGNIWA I TYM SPOSOBEM FILIPEK MA KOCHAJĄCY PRAWDZIWY DOM I WIE,ŻE JUŻ NIKT GO NIE SKRZYWDZI.[/QUOTE]

Anula, dziękuję za serce jakie okazałaś skrzywdzonemu Filipkowi. To przede wszystkim dzięki Tobie na nowo uwierzył, że człowiek może kojarzyć się z ciepłem i bezpieczeństwem, a nie tylko z bólem i strachem. Masz dobrą rękę do pomagania naszym braciom mniejszym, a dobrą dlatego, że robisz to z powołania. Oby jak najwięcej było na świecie takich ciepłych i serdecznych Osób - byłyby piękniejszy. :)

Posted

Kochane Cioteczki i Wujkowie nie opuszczajcie wątku Filipunia,bądźmy wszyscy przy Agnieszce,jej rodzinie i Filipku i dalej obserwujmy metamorfozę już nie mojego ale dla mnie zawsze kochanego Filipunia.
A ja zapraszam na wątek kolejnej bidy,która przyjedzie do mnie w piątek resocjalizować się a jest w totalnej depresji.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211302-Jestem-PON....czyli-POLSKI-OWCZAREK-NIZINNY-szuka-pomocy-na-CITO[/URL]!!!

Posted

[quote name='Anula']Kochane Cioteczki nie opuszczajcie wątku Filipunia,bądźmy wszyscy przy Agnieszce,jej rodzinie i Filipku i dalej obserwujmy metamorfozę już nie mojego ale dla mnie zawsze kochanego Filipunia.
A ja zapraszam na wątek kolejnej bidy,która przyjedzie do mnie w piątek resocjalizować się a jest w totalnej depresji.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211302-Jestem-PON....czyli-POLSKI-OWCZAREK-NIZINNY-szuka-pomocy-na-CITO[/URL]!!![/QUOTE]

Jeśli to możliwe to moją wpłatę, która nie była uwzględniana w rozliczeniu bo wpłynęła po wyjeździe Toli chciałabym przekazać dla Twego kolejnego tymczasowicza.

Posted

[quote name='edyseja']Jeśli to możliwe to moją wpłatę, która nie była uwzględniana w rozliczeniu bo wpłynęła po wyjeździe Toli chciałabym przekazać dla Twego kolejnego tymczasowicza.[/QUOTE]

Edyseja serdecznie dziękuję Tobie,ponieważ PONek nie ma żadnych deklaracji.A napewno będą pieniążki potrzebne na weta,(szczepienie,chyba ściągnięcie szwów po kastracji,krople na pchły i kleszcze a w przyszłości transport do nowego domku).Ja pomimo,że nie ma deklaracji i tak go zabieram na BDT muszę mu pomóc.Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Posted

Na jaki nr. konta można wpłacać pieniądze dla PONika? Może bezpośrednio na Twoje, a Ty będziesz prowadzić rozliczenie w jego wątku?

Posted

Strasznie się cieszę, że Filipunio ma już kochający dom. Nie było dnia, żebym o nim nie myślała. Strasznie się cieszę.

Ponawiam pytanie o nr konta dla kolejnego biedaka. Może nie będzie to duża kwota, ale zawsze coś.

Posted

Kochani,przejdźcie na wątek PONa.Budrysek powinna dać znać na jakie konto trzeba wpłacać.Ja wolałabym nie zbierać deklaracji na swoje konto,chyba,że będę zmuszona.Jeszcze raz serdecznie dziękuję za deklaracje.

Posted

Filipek z dnia na dzień robi postępy, wczoraj na noc miał ściągnięte szelki i dziś rano nie było problemu z założeniem . Uwielbia spacery gdy tylko powiem -idziemy na spacerek- podskakuje i biega wokół mnie.Nie opuszcza mnie na krok. Ludzi się boi ale z innymi pieskami dogaduje się świetnie. Pozdrawiam !!!

Posted

[quote name='agusia35']filipek z dnia na dzień robi postępy, wczoraj na noc miał ściągnięte szelki i dziś rano nie było problemu z założeniem . Uwielbia spacery gdy tylko powiem -idziemy na spacerek- podskakuje i biega wokół mnie.nie opuszcza mnie na krok. Ludzi się boi ale z innymi pieskami dogaduje się świetnie. Pozdrawiam !!![/quote]

I tak trzymaj Filipku!!!!!! Masz kochającą Cię rodzinkę.
agusia35, dziękujemy Ci za FILIPKA. [IMG]http://www.grzegomonia.com/gify/natura/kwiaty/140.gif[/IMG]

Posted

[quote name='agusia35']Filipek z dnia na dzień robi postępy, wczoraj na noc miał ściągnięte szelki i dziś rano nie było problemu z założeniem . Uwielbia spacery gdy tylko powiem -idziemy na spacerek- podskakuje i biega wokół mnie.Nie opuszcza mnie na krok. Ludzi się boi ale z innymi pieskami dogaduje się świetnie. Pozdrawiam !!![/QUOTE]

Takie wiadomości cieszą najbardziej. Z tak kochającymi ludźmi, zacierają się w jego główce ze złe wspomnienia.

Posted

[quote name='agusia35']Filipek z dnia na dzień robi postępy, wczoraj na noc miał ściągnięte szelki i dziś rano nie było problemu z założeniem . Uwielbia spacery gdy tylko powiem -idziemy na spacerek- podskakuje i biega wokół mnie.Nie opuszcza mnie na krok. Ludzi się boi ale z innymi pieskami dogaduje się świetnie. Pozdrawiam !!![/QUOTE]

Tak się bałam o Filipunia,że rozstanie będzie przeżywać z nami,kłopot z założeniem szelek itp. - a tu takie wspaniałe wieści -no ale to tylko zasługa kochanej Agnieszki i jej wspaniałej rodziny.Cieszę się ogromnie,każda taka wiadomość to pozytywizm,który przemawia za tym, aby działać dalej,a Filipek był przypisany do psów nieadopcyjnych no i proszę.

Posted

Pani Agnieszko -bardzo proszę aby Pani nie spuszczała Filipka ze smyczy i aby miał adresówkę,ponieważ gdyby zaginął to już przepadnie.Teraz na Dogo jest dosyć głośno o Olkuskim schronie i o Pałce.Bardzo Panią proszę.Oto wątek.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/127970-OLKUSZ-ob%C3%B3z-zag%C5%82ady-zwierz%C4%85t-WYSLIJ-LIST[/url]!!!!!

Posted

[quote name='edyseja']Czy Tola już wróciła z urlopu?[/QUOTE]

Juz wróciłam i właśnie dotarłam do watku Filipka.
Bardzo cieszę się, ze piesio ma dom; [B]jeszcze raz bardzo dziękuję Anuli za wspaniałą opiekę:Rose:[/B]
Ania jestem pod wielkim wrażeniem Twojego profesjonalizmu, serca i zaangażowania:loveu:
Bardzo dziekuję za wpłaty na Filipka.
Jutro przeleję pieniadze za transport - 313zł

Doszły jeszcze kolejne wpłaty:
[B]edyseja - 50 zł[/B]
[B]p Barbara - Strzelce Krajeńskie - 50 zł[/B]

Bardzo dziękujemy:)

Trochę martwi mnie ten brak informacji z DS...

Posted

Dziękuję za miłe słowa. A o Filipka nie martwcie się Cioteczki,mam kontakt z Panią Agnieszką.Filipek czuje się jak w prawdziwym już domku i ma wspaniałych właścicieli,którzy go bardzo kochają.Pani Agnieszka napisała mi,że ma wrażenie,że Filipek z nami jest już od bardzo dawna,a to o czymś świadczy.

Posted

Skoro Anula pisze, że Filipek ma super dom tzn. że tak jest. :) Choć przyznam, że chętnie bym w przyszłości obejrzała fotki z nową rodziną - miło jest patrzeć na jego uśmiechniętą mordkę.

A co do moich 50 zł - jeśli można to proszę Tolu aby zostały przeznaczone na PON-ka.

Posted

[quote name='edyseja']Skoro Anula pisze, że Filipek ma super dom tzn. że tak jest. :) Choć przyznam, że chętnie bym w przyszłości obejrzała fotki z nową rodziną - miło jest patrzeć na jego uśmiechniętą mordkę.

A co do moich 50 zł - jeśli można to proszę Tolu aby zostały przeznaczone na PON-ka.[/QUOTE]

Nie ma problemu - potrzebna tylko faktura i to wypisana na Fundację - skontaktuję sie z Anulą:)
Ja tez jestem juz spokojna o Filipka - dostałam PV od anuli - wszytsko jest w najlepszym porządku:loveu:

Posted

A mi odżyły wspomnienia.Filipek i ja.Bardzo pokochałam Filipunia mojego niunia,może dlatego,że wymagał opieki,czułości,nauki nowego życia,mojego zaangażowania aby był wspaniałym psem i wierzcie mi Kochane Cioteczki,że tak jest.On jest wspaniały i będę do niego wracać myślami.Ech rozkleiłam się ale o każdym tymczasowiczku myślę.Nawet wczoraj dzwoniła do mnie Pani Cecylki z ciepłymi słowami i wiadomościami o niej, też tymczasowiczki,która choruję na Cushinga.Jednak wszystkich tymczasowiczków kochałam i kocham na swój sposób,zawsze pozostaną w moich myślach.

Posted

[quote name='Anula']A mi odżyły wspomnienia.Filipek i ja.Bardzo pokochałam Filipunia mojego niunia,może dlatego,że wymagał opieki,czułości,nauki nowego życia,mojego zaangażowania aby był wspaniałym psem i wierzcie mi Kochane Cioteczki,że tak jest.On jest wspaniały i będę do niego wracać myślami.Ech rozkleiłam się ale o każdym tymczasowiczku myślę.Nawet wczoraj dzwoniła do mnie Pani Cecylki z ciepłymi słowami i wiadomościami o niej, też tymczasowiczki,która choruję na Cushinga.Jednak wszystkich tymczasowiczków kochałam i kocham na swój sposób,zawsze pozostaną w moich myślach.[/QUOTE]
Aniu - one wszystkie tez Ciebie kochają - dałaś im szansę na nowe, szczęśliwe życie, nauczyłaś na nowo ufac człowiekowi.
Jesteś wspaniałą osobą o wielkim sercu dla zwierzat.

Posted

[quote name='Tola']Aniu - one wszystkie tez Ciebie kochają - dałaś im szansę na nowe, szczęśliwe życie, nauczyłaś na nowo ufac człowiekowi.
Jesteś wspaniałą osobą o wielkim sercu dla zwierzat.[/QUOTE]

Anula jestem z Ciebie dumna , pamiętam jak zostałysmy w zasadzie we trzy u naszego Twixa .......Kto by wtedy pomyslał , ze dasz szczęscie tylu psiakom jako bdt.