Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
O jej, nie wiem czy dam rady jeszcze jedna deklaracje i jezeli to dopiero na lipiec.........

wiem, każdy ma dużo deklaracji, ale jak dasz radę jakiś grosik to będę wdzięczna. Dziękuję za przybycie na wątek

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Redpit napisał(a):
Moją dyszkę też dorzuć Zosiu ;)

Super, super, super :)

Bazarek skończyłam. Jednak mam jeszcze dwie bluzki i dwie torebki na bazarek (w tym jedna nowa a druga witchen - najwyżej raz używana, jeśli nie nowa) to wystawię też na Ciapusia.

Póki co podrzucam chłopczyka i trzymam kciuki za domek i deklaracje.

Posted

Witam, jestem na zaproszenie Zofiji. Niestety nie dam rady dołożyć deklaracji. Jeśli jednak wyekspediuję Rudego z podpisu (a pojawiła się szansa) to dorzucę jakieś jednorazówki. Powodzenia życzę!

Posted

santino napisał(a):
Witam, jestem na zaproszenie Zofiji. Niestety nie dam rady dołożyć deklaracji. Jeśli jednak wyekspediuję Rudego z podpisu (a pojawiła się szansa) to dorzucę jakieś jednorazówki. Powodzenia życzę!

Bardzo Ci dziękuję.

Posted

Ten piesek to na moim osiedlu... mogę potwierdzić tylko, że nic nie chciał jeść (choć miał pełne miski pod drzewem, gdzie spał) ani podejść do mnie, bał się uciekał... ale widziałam przez okno, że do pewnego pana (przy samochodzie - bo pewnie on też został nocą przywieziony i wyrzucony) właśnie podchodził i machał ogonkiem, co mnie zdziwiło. Widocznie przypominał mu jego pana... I jeszcze kotami, które karmię, się zainteresował - podszedł do nich i szczekał na nie. Nie wiedziałam, że jest taki młodziutki, myślałam, że kilkuletni co najmniej, wyglądał marnie, chudziutki i zaniedbany... Nie mogę niestety zadeklarować żadnych stałych wpłat, jedynie jednorazowo parę gorszy, bo sama teraz nie mam żadnych dochodów...
Smutne to wszystko cholernie, a ludzi, którzy go wyrzucili, wysłałabym na księżyc :/

Posted

Axa napisał(a):
Ten piesek to na moim osiedlu... mogę potwierdzić tylko, że nic nie chciał jeść (choć miał pełne miski pod drzewem, gdzie spał) ani podejść do mnie, bał się uciekał... ale widziałam przez okno, że do pewnego pana (przy samochodzie - bo pewnie on też został nocą przywieziony i wyrzucony) właśnie podchodził i machał ogonkiem, co mnie zdziwiło. Widocznie przypominał mu jego pana... I jeszcze kotami, które karmię, się zainteresował - podszedł do nich i szczekał na nie. Nie wiedziałam, że jest taki młodziutki, myślałam, że kilkuletni co najmniej, wyglądał marnie, chudziutki i zaniedbany... Nie mogę niestety zadeklarować żadnych stałych wpłat, jedynie jednorazowo parę gorszy, bo sama teraz nie mam żadnych dochodów...
Smutne to wszystko cholernie, a ludzi, którzy go wyrzucili, wysłałabym na księżyc :/

:( ...

Mam nadzieję, że Ciapuś zaczął coś jeść w schronisku... .

Posted

Zosiu :), wpłynęła Twoja deklaracja. Dopisałam Ciapusiowi. Ma już 45 zł. Axa :) wpłaciła też 20,00 zł dla niego. Jak tylko pieniążki wpłyną, dopiszę je do rozliczenia.
Na bazarku natomiast jest już 90,50 zł :lol:

Posted

cioteczki wyciagajcie go ... bidulek... juz wiele deklaracji nie trzeba, jeszcze wpadna jakies cioteczki, zawsze te paredziesiat zloty mozna jednorazowymi wplatami zalatac, czy tez bazarkami, ja tez pomoge, ale konkretnie poki co nie wiem ile moge wplacic,

Posted

monika083 napisał(a):
cioteczki wyciagajcie go ... bidulek... juz wiele deklaracji nie trzeba, jeszcze wpadna jakies cioteczki, zawsze te paredziesiat zloty mozna jednorazowymi wplatami zalatac, czy tez bazarkami, ja tez pomoge, ale konkretnie poki co nie wiem ile moge wplacic,

Mam nadzieję, że Zosia da radę go wyciągnąć. Trochę deklaracji już jest. Ja też zawsze coś tam na bazarek dla Ciapka znajdę. Od lipca do października będę miała zakuwanie i niestety pewnie mniej czasu na dogo, ale na pewno Ciapusia nie zostawię. Byleby tylko trafił na jakiś tymczas.

Posted

inga.mm napisał(a):
o ile wiem, nie na jakiś, tylko do mnie.
Chyba, że od czwartku coś się zmieniło.

Inga :) Nie wiedziałam. Bardzo mnie ucieszyłaś :) Znaczy, że te plany co do Ciapusia nabierają bardzo realnych kształtów :lol: Więc dlatego napisałeś wyżej, że czekacie na niego... Super! :multi: