Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak będzie dalej taki przerażony to będzie kiepsko...
może by go poogłaszać na lokalnych stronach (ox) może ktoś go szuka, albo znajdzie się nowy dom?

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te zdjęcia ze schronu... Taka kupeczka nieszczęścia :shake: Ciapuś jest taki nieszczęśliwy, jak śliczny... . Widać, że to bardzo młody piesek.

Posted

dusje napisał(a):
Trzymam nadal kciuki :lol:

Na fotkach widze,ze psiak ma obroze.Moze komus zwial? Zofija,wrzuc ogloszenia z info o znalezionym psiaku i aktualnym miejscu jego pobytu.Moze ktos go szuka :-(
Czy w schronisku sprawdzano ewent.chip?

nie, na pewno był wyrzucony

Posted

Zofija napisał(a):
dziękuję!!! już dzwonię!!!

I jak tam Zosiu? Ma Ciapek jakieś szanse gdzieś się dostać, gdyby były deklaracje?

Posted

asl napisał(a):
I jak tam Zosiu? Ma Ciapek jakieś szanse gdzieś się dostać, gdyby były deklaracje?

Jeden domek nie moze bo Pani idzie do szpitala na 2 tygodnie, a od drugiego czekam na odpowiedź....

Posted

Zosiu jakby ten domek za 210 zł wypalił, to byłoby super... Tzn. wiem, że nie ma deklaracji, ale mam nadzieję, że się znajdą.

Ja swoją deklarację stałą - co miesiąc 10,00 zł podtrzymuję. 20,00 zł jednorazowo właśnie dał mi tu mój mąż dla Ciapka.

I zamierzam zrobić dla niego bazarek. Wiem, że jednorazowe wpłaty z bazarków przy opłatach na domek, to nie jest dobre rozwiązanie, ale zawsze to coś. Może jeszcze dziś "obfocę" te rzeczy co mam do wystawienia dla Ciapka. Poza tym może ktoś poprzez bazarek ktoś tutaj zajrzy. Taką mam przynajmniej nadzieję... :roll: Ja swego czasu na wątki trafiałam tylko przez bazarki.

Posted

asl napisał(a):
Zosiu jakby ten domek za 210 zł wypalił, to byłoby super... Tzn. wiem, że nie ma deklaracji, ale mam nadzieję, że się znajdą.

Ja swoją deklarację stałą - co miesiąc 10,00 zł podtrzymuję. 20,00 zł jednorazowo właśnie dał mi tu mój mąż dla Ciapka.

I zamierzam zrobić dla niego bazarek. Wiem, że jednorazowe wpłaty z bazarków przy opłatach na domek, to nie jest dobre rozwiązanie, ale zawsze to coś. Może jeszcze dziś "obfocę" te rzeczy co mam do wystawienia dla Ciapka. Poza tym może ktoś poprzez bazarek ktoś tutaj zajrzy. Taką mam przynajmniej nadzieję... :roll: Ja swego czasu na wątki trafiałam tylko przez bazarki.

Aniu, czy możesz zbierać na Ciapusia????

Posted

Zofija napisał(a):
Aniu, czy możesz zbierać na Ciapusia????

Zosiu, oczywiście, że tak!

W takim razie już wpisuję mu te 30,00 zł: moje 10,00 za czerwiec i Marka jednorazowe 20,00 zł

Posted

asl napisał(a):
Zosiu, oczywiście, że tak!

W takim razie już wpisuję mu te 30,00 zł: moje 10,00 za czerwiec i Marka jednorazowe 20,00 zł

bardzo Ci dziękuję!

Posted

Zofija napisał(a):
Moja znajoma ze Szwecji prawdopodobnie zadeklaruje 50zł, ale czekam na 100% odp. a druga 20zł m-cznie

Zosiu... byłoby fantastycznie :)

Posted

Zofija napisał(a):
Ewa ze Szwecji zadeklarowała 80zł miesięcznie - uzupełniłam deklarację. Dzisiaj będę rozsyłała wątek z prośbą o składki

Super :multi: Zosiu :) Bardzo się cieszę.

A czy wiadomo jak Ciapuś się tam ma... ? Dalej nie chce jeść...?

Posted

hej, wreszcie wpisuję się na watku.
Pytałam kolegę, który jest teraz w Cieszynie czy nie zabrałby Ciapunia, niestety, jedzie wyładowany po dach.
Ma zorientowac się, czy może ktoś inny nie wybiera się w te okolice.
Gdzieś, gdzie mogłabym przechwycić dzieciaczka.
Czekam na informacje.
Wpisze się dzis na miau. Może tam ktoś pomoże.
Udało mi się znaleźć dom w ciągu kilku godzin dla dużego psa, którego dziś w nocy znalazłam.
Jestem dumna do pęknięcia.

Posted

inga.mm napisał(a):
hej, wreszcie wpisuję się na watku.
Pytałam kolegę, który jest teraz w Cieszynie czy nie zabrałby Ciapunia, niestety, jedzie wyładowany po dach.
Ma zorientowac się, czy może ktoś inny nie wybiera się w te okolice.
Gdzieś, gdzie mogłabym przechwycić dzieciaczka.
Czekam na informacje.
Wpisze się dzis na miau. Może tam ktoś pomoże.
Udało mi się znaleźć dom w ciągu kilku godzin dla dużego psa, którego dziś w nocy znalazłam.
Jestem dumna do pęknięcia.

rzeczywiście akcja błyskawiczna:) gratulacje!:)

Posted

:shake::shake:matenko jaka historia , jakie oczeta:shake:cioteczki , serce placze:bye::thumbs:zapisuje i trzymam za ninia mocnoo! cudzik z tym dt , aby sie wszystko udalo!

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:shake::shake:matenko jaka historia , jakie oczeta:shake:cioteczki , serce placze:bye::thumbs:zapisuje i trzymam za ninia mocnoo! cudzik z tym dt , aby sie wszystko udalo!

no te jego oczęta nie dają mi spokoju