Kinia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jak będzie dalej taki przerażony to będzie kiepsko... może by go poogłaszać na lokalnych stronach (ox) może ktoś go szuka, albo znajdzie się nowy dom? Quote
asl Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Te zdjęcia ze schronu... Taka kupeczka nieszczęścia :shake: Ciapuś jest taki nieszczęśliwy, jak śliczny... . Widać, że to bardzo młody piesek. Quote
Zofija Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 dusje napisał(a):Trzymam nadal kciuki :lol: Na fotkach widze,ze psiak ma obroze.Moze komus zwial? Zofija,wrzuc ogloszenia z info o znalezionym psiaku i aktualnym miejscu jego pobytu.Moze ktos go szuka :-( Czy w schronisku sprawdzano ewent.chip? nie, na pewno był wyrzucony Quote
asl Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zofija napisał(a):dziękuję!!! już dzwonię!!! I jak tam Zosiu? Ma Ciapek jakieś szanse gdzieś się dostać, gdyby były deklaracje? Quote
Zofija Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 asl napisał(a):I jak tam Zosiu? Ma Ciapek jakieś szanse gdzieś się dostać, gdyby były deklaracje? Jeden domek nie moze bo Pani idzie do szpitala na 2 tygodnie, a od drugiego czekam na odpowiedź.... Quote
Zofija Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Może byłby dt-7 zł za dzień, ale składki!!!! Quote
Zofija Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Będę miałam wieczorem odpowiedź co i jak, no i gdzie i trzeba będzie zbierać kasę! Quote
asl Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zosiu jakby ten domek za 210 zł wypalił, to byłoby super... Tzn. wiem, że nie ma deklaracji, ale mam nadzieję, że się znajdą. Ja swoją deklarację stałą - co miesiąc 10,00 zł podtrzymuję. 20,00 zł jednorazowo właśnie dał mi tu mój mąż dla Ciapka. I zamierzam zrobić dla niego bazarek. Wiem, że jednorazowe wpłaty z bazarków przy opłatach na domek, to nie jest dobre rozwiązanie, ale zawsze to coś. Może jeszcze dziś "obfocę" te rzeczy co mam do wystawienia dla Ciapka. Poza tym może ktoś poprzez bazarek ktoś tutaj zajrzy. Taką mam przynajmniej nadzieję... :roll: Ja swego czasu na wątki trafiałam tylko przez bazarki. Quote
Zofija Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 asl napisał(a):Zosiu jakby ten domek za 210 zł wypalił, to byłoby super... Tzn. wiem, że nie ma deklaracji, ale mam nadzieję, że się znajdą. Ja swoją deklarację stałą - co miesiąc 10,00 zł podtrzymuję. 20,00 zł jednorazowo właśnie dał mi tu mój mąż dla Ciapka. I zamierzam zrobić dla niego bazarek. Wiem, że jednorazowe wpłaty z bazarków przy opłatach na domek, to nie jest dobre rozwiązanie, ale zawsze to coś. Może jeszcze dziś "obfocę" te rzeczy co mam do wystawienia dla Ciapka. Poza tym może ktoś poprzez bazarek ktoś tutaj zajrzy. Taką mam przynajmniej nadzieję... :roll: Ja swego czasu na wątki trafiałam tylko przez bazarki. Aniu, czy możesz zbierać na Ciapusia???? Quote
asl Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zofija napisał(a):Aniu, czy możesz zbierać na Ciapusia???? Zosiu, oczywiście, że tak! W takim razie już wpisuję mu te 30,00 zł: moje 10,00 za czerwiec i Marka jednorazowe 20,00 zł Quote
Zofija Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 asl napisał(a):Zosiu, oczywiście, że tak! W takim razie już wpisuję mu te 30,00 zł: moje 10,00 za czerwiec i Marka jednorazowe 20,00 zł bardzo Ci dziękuję! Quote
asl Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zofija napisał(a):bardzo Ci dziękuję! W ogóle nie ma o czym mówić Zosiu. Podrzucam misiunia... Quote
Zofija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Moja znajoma ze Szwecji prawdopodobnie zadeklaruje 50zł, ale czekam na 100% odp. a druga 20zł m-cznie Quote
asl Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zofija napisał(a):Moja znajoma ze Szwecji prawdopodobnie zadeklaruje 50zł, ale czekam na 100% odp. a druga 20zł m-cznie Zosiu... byłoby fantastycznie :) Quote
Zofija Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Ewa ze Szwecji zadeklarowała 80zł miesięcznie - uzupełniłam deklarację. Dzisiaj będę rozsyłała wątek z prośbą o składki Quote
asl Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zofija napisał(a):Ewa ze Szwecji zadeklarowała 80zł miesięcznie - uzupełniłam deklarację. Dzisiaj będę rozsyłała wątek z prośbą o składki Super :multi: Zosiu :) Bardzo się cieszę. A czy wiadomo jak Ciapuś się tam ma... ? Dalej nie chce jeść...? Quote
inga.mm Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 hej, wreszcie wpisuję się na watku. Pytałam kolegę, który jest teraz w Cieszynie czy nie zabrałby Ciapunia, niestety, jedzie wyładowany po dach. Ma zorientowac się, czy może ktoś inny nie wybiera się w te okolice. Gdzieś, gdzie mogłabym przechwycić dzieciaczka. Czekam na informacje. Wpisze się dzis na miau. Może tam ktoś pomoże. Udało mi się znaleźć dom w ciągu kilku godzin dla dużego psa, którego dziś w nocy znalazłam. Jestem dumna do pęknięcia. Quote
Zofija Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 inga.mm napisał(a):hej, wreszcie wpisuję się na watku. Pytałam kolegę, który jest teraz w Cieszynie czy nie zabrałby Ciapunia, niestety, jedzie wyładowany po dach. Ma zorientowac się, czy może ktoś inny nie wybiera się w te okolice. Gdzieś, gdzie mogłabym przechwycić dzieciaczka. Czekam na informacje. Wpisze się dzis na miau. Może tam ktoś pomoże. Udało mi się znaleźć dom w ciągu kilku godzin dla dużego psa, którego dziś w nocy znalazłam. Jestem dumna do pęknięcia. rzeczywiście akcja błyskawiczna:) gratulacje!:) Quote
Zofija Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Figu jedzie w przyszłym tygodniu do Warszawy, więc trzeba szybko działac Quote
Szarotka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 O jej, nie wiem czy dam rady jeszcze jedna deklaracje i jezeli to dopiero na lipiec......... Quote
Nadziejka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 :shake::shake:matenko jaka historia , jakie oczeta:shake:cioteczki , serce placze:bye::thumbs:zapisuje i trzymam za ninia mocnoo! cudzik z tym dt , aby sie wszystko udalo! Quote
asl Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zosiu, zrobiłam Ciapusiowi bazarek. Może coś się z niego uzbiera. Tutaj adres http://www.dogomania.pl/threads/209992-Bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-rzeczy-u%C5%BCytkowe-dla-wyrzuconego-CIAPUSIA-do-29-czerwca?p=17120441#post17120441 Na razie zrobiłam jakąś 1/4 ale może dzisiaj skończę. Quote
Zofija Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 ewa gonzales napisał(a)::shake::shake:matenko jaka historia , jakie oczeta:shake:cioteczki , serce placze:bye::thumbs:zapisuje i trzymam za ninia mocnoo! cudzik z tym dt , aby sie wszystko udalo! no te jego oczęta nie dają mi spokoju Quote
Recommended Posts