Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hej :) Śliczna Fionka jest jak na boskerkę przystało :loveu::loveu: zapraszamy do nas :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431 Quote
DORRAG Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 matusz5 napisał(a):hej :) Śliczna Fionka jest jak na boskerkę przystało :loveu::loveu: zapraszamy do nas :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431 Witaj u nas:multi: :multi: A Ja mam troszkę nowych fotek i nawet wkleje:cool3: Quote
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witanko Fionkowce :loveu: Fotki dręczenia smyczy :grin: fajowe Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 taka droga smycz sponiewierac:shake: :shake: :shake: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 cześć Fioneczki :multi::multi::multi::multi::multi: hehehehe, słodka Gremlinka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 co? Co mówisz, bo nie słyszę :D Siemanko Fionulki :multi: Quote
DORRAG Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='matusz5'] śliczna Fionka :loveu::loveu::loveu: :p [quote name='bonita']Witanko Fionkowce :loveu: Fotki dręczenia smyczy :grin: fajowe Cześć Bonitko:multi: [quote name='evaxon']taka droga smycz sponiewierac:shake: :shake: Cześć Ewunia:p Smycz wcale nie została sponiewierana:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Ale mordka uśmiechnięta:p Cześć:multi: [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki :multi::multi::multi: hehehehe, słodka Gremlinka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć:multi: [quote name='Kate I Luka']co? Co mówisz, bo nie słyszę :D Siemanko Fionulki :multi: Cześć Kasieńko:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witaj Fioneczko:loveu: Pesio śliczności:loveu: :loveu: U nas też tylko jęzor na zewnątrz:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 DORRAG napisał(a): Cześć Ewunia:p Smycz wcale nie została sponiewierana:evil_lol: aaaaaa juz rozumie... biedna Fionka tak sponiewierana przez smycz:shake: :shake: :shake: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Berek doberek :) Jeszcze tylko 1 dzień pracy i znów się weekendujemy :multi: Quote
DORRAG Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='evaxon']aaaaaa juz rozumie... biedna Fionka tak sponiewierana przez smycz:shake: :shake: :shake: No właśnie tak:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Berek doberek :) Jeszcze tylko 1 dzień pracy i znów się weekendujemy :multi: I już weekendzik:multi: :multi: [quote name='bonita']Hejka dziewczyny :) Melduję że byłam :D Cześć:multi: Quote
Matusz Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witamy ;) i życzymy miłego weekendu :multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 buuu.... a wszysyc mają już weekenda, a ja jutro do pracy muszę się przywlec :placz: buuuuuuuu :placz: Ale co tam, złość piękności szkodzi - więc miłej sobótki i niedzieli :) Odpocznij Mirciu, by od poniedziałku znów pilnie w pracy siedzieć :cool3: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 aaaaa... i opijamy [SIZE="5"]200 setną stronkę :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :laola: :laola: :laola: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ooo ja tez ja tez:multi: [CENTER]:laola: :laola: :drinka: :drinka: :drink1: :drinka: :drinka: [/CENTER] Quote
DORRAG Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 evaxon napisał(a):czesc weekendowe Fioneczki:multi: matusz5 napisał(a):Witamy ;) i życzymy miłego weekendu :multi::multi: Kate I Luka napisał(a):buuu.... a wszysyc mają już weekenda, a ja jutro do pracy muszę się przywlec :placz: buuuuuuuu :placz: Ale co tam, złość piękności szkodzi - więc miłej sobótki i niedzieli :) Odpocznij Mirciu, by od poniedziałku znów pilnie w pracy siedzieć :cool3: Cześć Wszystkim:multi: :multi: Strasznie czekałam na ten weekendzik:multi: :multi: , bo w piatki już ledwie żyje:shake: Mam nadzieję tylko że będzie ładna pogoda, nie tak parno i duszno jak było dzisiaj :razz: Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 To ja też się napiję!:drinka: A u nas zdjątka malutkie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hej ho, hej ho... Nie załikendujcie śię za bardzo ;) Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to ja też za 200 setną stronke pije i za moje 5 gwiazdek też:diabloti: :smilecol: :drinka: :drinka: :beerchug: :drink1: :laola: Quote
Recommended Posts