Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia&Tofi napisał(a):
Ale z tego co zauważyłam to pojawiają się zpowrotem :lol: Ciekawe ile jeszcze będzie trwał ten burdel na dogo :shake:

A to zarezykuje :cool3: najwyżej fotki znikną...no trudno

Posted

Hej Dorrag:multi:

Ale śliczniutka i kochaniutka pannica:) Powiedz mi gdzie kupiłaś taką śliczną obróżkę i czy w komplecie można dokupić taką samą smycz???
I najważniejsze czy jest wytrzymała bo Tequila już mi 2 obroże zepsuła łańcuszkową rozerwała, a parcianą hmm zapięcie pękło bo tak ciągła

Posted

Cześć Kitka:multi: :multi:

Kitka20 napisał(a):
Hej Dorrag:multi:

Ale śliczniutka i kochaniutka pannica:) Powiedz mi gdzie kupiłaś taką śliczną obróżkę i czy w komplecie można dokupić taką samą smycz???
I najważniejsze czy jest wytrzymała bo Tequila już mi 2 obroże zepsuła łańcuszkową rozerwała, a parcianą hmm zapięcie pękło bo tak ciągła

Obroze kupiłam przez internet w krakvecie, Ja kupiłam samą obróżkę ale oczywiście mozna kupić smycz w ten sam wzorek.
Obroża jest mocna a i smycz ma bardzo porządny karabińczyk więc nie powiniem się popsuć.

Mam nadzieję że post nie zniknie:placz:

Posted

hejka, Fioneczki:multi: :multi:

śliczna pomarszczona gremlinka:loveu: :loveu: :loveu:

a tak w ogóle coraz bardziej zaczyna mi się podobać ta wasza obróżka, doszłam do wniosku, że Bimrowi też by było w niej dopyszcznie:p :diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):

a tak w ogóle coraz bardziej zaczyna mi się podobać ta wasza obróżka, doszłam do wniosku, że Bimrowi też by było w niej dopyszcznie:p :diabloti:

Córciu mamy ten sam gust:loveu::loveu:Mnie też się ona strasznie podoba:loveu:
Tylko, że jest w rozmiarze L:roll:

Posted

[quote name='Imbir1']hejka, Fioneczki:multi: :multi:

śliczna pomarszczona gremlinka:loveu: :loveu: :loveu:

Cześć:p

No pewnie ze Imbirastemu było by w niej ślicznie:loveu: zresztą boksiom we wszystkim ładnie

[quote name='Agnieszka PPP']HEJ FIONECZKI JAK MNIE TU U wAS DAWNO NIE BYŁO BUZIACZKI:loveu: :loveu:

Witaj:multi:

[quote name='AgusiaTerierka']Elegancka Fionka...

Cześć:p

Wiecie co mam dużo nowych fotek ale nie chce mi się wstawiać ...mam strasznego lenia:razz: No i jutro już do pracy:placz: :placz:

Posted

DORRAG napisał(a):

Wiecie co mam dużo nowych fotek ale nie chce mi się wstawiać ...mam strasznego lenia:razz: No i jutro już do pracy:placz: :placz:

Ty sobie nie żartuje i dawaj fotki:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Córciu mamy ten sam gust:loveu::loveu:Mnie też się ona strasznie podoba:loveu:
Tylko, że jest w rozmiarze L:roll:
dzisiaj oglądałam rogzy na wystawie i nie widziałam takiej obróżki:placz: :placz: :placz:
[quote name='DORRAG']wygibasy-wykrętasy:evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wszystkie cuuuudne Fioneczki:p