Imbirka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: i jak Fionka dzisiaj? Quote
DORRAG Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 evaxon napisał(a):witanko :D ojojjj biedna Fioneczka:shake: ja czasami sie zastabawiam czy Tigra aby glucha ni ejest :evil_lol: ale chyba ona tak specjalnie mnie olewa:evil_lol: Cześć:p Imbir1 napisał(a):cześć dziewczyny, życzymy Fionce zdrówka, biedna malutka:loveu::loveu::loveu::loveu: bonita napisał(a):My też zyczymy szybkiego wyleczenia uszka :) I pozdrawiamy, i całuski ślemy ( nie w uszko bo boli) :) madzia i medor napisał(a):Dużo zdrówka dla niuńki :loveu: Dziękujemy , ucałuje Fione od Was wszystkich:cool3: drzalka napisał(a):Hejo..:multi: :loveu: Cześć:p Kate I Luka napisał(a):CZeść Fionusie... Chore uszko? Niedobrze.... Po kropelkach powinno szybko przejść, oby tylko pannica dała sobie bezproblemowo zakropić.... Cześć Gastonki:multi:Ja też myśle ze jej szybciutko przejdzie, a przy aplikacji kropelek nawet sie nie wyrywa...taka mam odważną Boksie:niedowia: Kiłi napisał(a)::diabloti: My tyż życzymy królewnie Fionce zdrówka!:loveu: Dziękujemy:multi: AgusiaTerierka napisał(a):Fionusia, trzymaj się, pozwól sobie zapuścić kropelki do uszka:razz: . A nawet się za bardzo nie broni... wystarczy że jedna osoba ją troszku przytrzyma a druga zapuści kropelki, i już :evil_lol: tygra napisał(a):o ja zaglądam a tu takie wieści... leczcie uszko Cześć Tygierki po długiej, bardzo długiej nieobecności:multi: Imbir1 napisał(a):cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: i jak Fionka dzisiaj? Dzisiaj już troszku lepiej:multi: za 10 dni mamy się pokazać na kontrole i mam nadzieję że będzie wszystko Ok. Quote
tygra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no fakt długo mnie na dogo nie było... ale teraz mam w planie choć raz na tydzień rekonesans robić :) Quote
Kate I Luka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 DORRAG napisał(a): Cześć Gastonki:multi:Ja też myśle ze jej szybciutko przejdzie, a przy aplikacji kropelek nawet sie nie wyrywa...taka mam odważną Boksie:niedowia: No.... to masz szczęście... Ja Gastkowi do kleszcza robiłam jakieś godzinne podchody zanim padł, i mogłam mu go wyrwać :shake: Hello Fonulki :multi: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cześć Dziewczęta :) Bosh, jak ja się kleszczów boję! Quote
Magda-Amir Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 czeeeść Fioneczki :multi: :loveu: i ja zycze zdrówka Fionci :buzi: bo doczytalam ze uszko chore ma biedulka Quote
DORRAG Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Witam dziewczyny:multi: Dzisiaj mamy piękną pogode to prawie cały dzień siedzimy na polu, Fionie już dużo lepiej bo całą noc przespała pewnie juz uszko nie boli:multi: A teraz dam troszkę nowych fotek:cool3: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :turn-l: :turn-l: DORRAG napisał(a): A kto to tak piesenia rozłościł:mad::loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzien dobry Fioneczki w sliczne niedzielne poludnie :multi: :multi: :multi: Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 DORRAG napisał(a): Jakie zaciekawienie :cool3: Uwielbiam te bokserowe miny :loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć, cześć wpadłam się przywitać i miłego dzionka życzyć :cool3: Quote
Recommended Posts