DORRAG Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje:Buhahahaha:mdleje::evil_lol: Śliczne foteczki:loveu: No i następna się ze mnie śmieje:razz: A foteczek jeszcze troszkę mam :cool3: Magda-Amir napisał(a):bry wieczór Fionki :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć:p AgusiaTerierka napisał(a):Kochana Mordusia:loveu: :loveu: :loveu: Cześć:p evaxon napisał(a):witanko:multi: Cześć Ewcia:p Quote
Agnieszka PPP Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam:pJak ja dawno u Ciebie nie byłam:placz: :placz: Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześć Kochane prawiesąsiadeczki :multi: :multi: :multi: Fioncia ślicznie się prezentuje [SIZE="1"]jak zawsze zresztą Quote
DORRAG Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam:pJak ja dawno u Ciebie nie byłam:placz: :placz: Cześć:multi: AgusiaTerierka napisał(a):Witam, nareszcie dotarłam... Cześć:multi: bonita napisał(a):Witajcie śliczne Fionki :loveu: Witajcie Bonitki:multi: Kate I Luka napisał(a):Cześć Kochane prawiesąsiadeczki :multi: :multi: :multi: Fioncia ślicznie się prezentuje jak zawsze zresztą Cześć Kasiu:multi: :multi: Quote
Magda-Amir Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 witajcie :cool3: jak tam mijają początku długiego weekendu? :razz: :p Quote
DORRAG Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Magda-Amir napisał(a):witajcie :cool3: jak tam mijają początku długiego weekendu? :razz: :p Cześć:multi: Ja w ten długi weekendzik muszę chodzić do pracy:placz: urlop dostane może :razz: dopiero w piątek. Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 A ja tu rano byłam :( i pozdrowionka słałam... i jednak wcina moje posty też :placz: Quote
DORRAG Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Chciałam powiedzieć wszystkim dzień dobry:p Czemu te posty wciąż znikają:placz: :angryy: Quote
Cimi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 DORRAG napisał(a): Ja w ten długi weekendzik muszę chodzić do pracy:placz: urlop dostane może :razz: dopiero w piątek. A ja rozpoczęłam wakacje :evil_lol: :lol:. Miłej pracy :evil_lol: :eviltong:. Quote
e.v.a Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 DORRAG napisał(a):Chciałam powiedzieć wszystkim dzień dobry:p Czemu te posty wciąż znikają:placz: :angryy: :placz: moje tez znikaja:placz: witaj :D Quote
DORRAG Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Cimi napisał(a):A ja rozpoczęłam wakacje :evil_lol: :lol:. Miłej pracy :evil_lol: :eviltong:. Ale masz fajnie i wcale Ci nie zazdroszcze:diabloti: evaxon napisał(a)::placz: moje tez znikaja:placz: witaj :D Cześć:p Quote
DORRAG Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 madzia i medor napisał(a):WItam:p:p:p:p Gasnik napisał(a):Witam śliczną morduchnę:) Witam:multi: :multi: Quote
mar....ka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hej Fioneczki!!!! Mam nadzieję, że moje powitanie nie zniknie.... Quote
Kitka20 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hej dawno niewitani co tam słychać, mnie też już nie chcę się pisać bo i tak posty znikają Quote
bonita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cześć Fionki :) Jak tu się pusto zrobiło na dogo :( Quote
DORRAG Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Witam wszystkich którzy zaglądneli :multi: I chcę się pochwalić ze od dziś ma urlop:multi: :multi: Quote
monia&Tofi Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 DORRAG napisał(a):Witam wszystkich którzy zaglądneli :multi: I chcę się pochwalić ze od dziś ma urlop:multi: :multi: cześć ;) O, widzę urlopik, będzie duuuużo zdjęć Fionki :loveu: Quote
DORRAG Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Cześć:multi: Mam bardzo dużo zdjeć Fionuli tylko nie wstawiam bo i tak znikną:placz: Quote
Recommended Posts