DORRAG Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):przyszlam zobacyc wiecej fot a ich nie ma :niewiem: Jak to nie ma:razz: przecież są:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='DORRAG']Jak to nie ma:razz: przecież są:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fioneczko czemu ci pani łapki poobcinala??:loveu: Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Fionka jest sliczna:loveu: :loveu: :loveu: Ps; zapraszam do mnie Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 piwne oczy masz , komu je dasz??? :loveu: Cześć Fioncie :multi: Cieplusi weekendzik nam się udał na całego :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kate I Luka']piwne oczy masz , komu je dasz??? :loveu: Ze niby piwne :hmmmm: ? Ja widzę , że one brązowe :evil_lol: . Quote
a_ga.isk Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Doberek w ten ciepły wieczór po upalnym dniu ;) Kto szuka ten znajdzie ? ;) Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dziś prawie wszystkie boksie pomęczone :razz: ... Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fionka z buszu :loveu: Witajcie Fionki cieplutko :) Quote
DORRAG Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Kate I Luka']piwne oczy masz , komu je dasz??? :loveu: Cześć Fioncie :multi: Cieplusi weekendzik nam się udał na całego :multi: Cześć Gastusie:multi: My też życzymy udanego weekendziku:loveu: [quote name='Kamcia_14']Ze niby piwne :hmmmm: ? Ja widzę , że one brązowe :evil_lol: . [quote name='niki_ill']Ja tam widze tez piwne oczeta :loveu: Cześć dziewczyny:multi: dawno Was nie było... [quote name='madzia i medor']Śliczności:loveu: :loveu: Cześć:p [quote name='a_ga.isk']Doberek w ten ciepły wieczór po upalnym dniu ;) Kto szuka ten znajdzie ? ;) O bardzo cieplutko było:p [quote name='AgusiaTerierka']Dziś prawie wszystkie boksie pomęczone :razz: ... [quote name='AgusiaTerierka']Pięknie, słonecznie, spacerowo:lol: . My też witamy słonecznie:multi: [quote name='bonita'] Fionka z buszu :loveu: Witajcie Fionki cieplutko :) Cześć Bonitko:multi: Quote
Kate I Luka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Złociste słońce świeci na niebie Maluje promienie na błękitnym tle A ja z daleka ze szczerym uśmiechem Moc gorących pozdrowień Wam śle. Quote
Agnieszka PPP Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fioneczki pozdrowienia:loveu: :loveu: wybieracie sie na dni boksera???:p Quote
tygra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cześć Fioneczki ale ona słodka szczeżujka jest Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć dziewczyny:multi: dawno Was nie było... No jakiś miesiąc :razz: . Bo ja straciłam rachubę czasu :placz: .! Myślałam że zaglądam do ciebie regularnie , a tu nie było mnie aż miesiąc :evil_lol: . Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='tygra']Cześć Fioneczki ale ona słodka szczeżujka jest słodka faktycznie, ale nie szczeżujka, tylko gremlinka:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hejka Fionulki Kochane :) Jak weekendzik minął ???? [RIGHT]Gdzie się podziewacie???[/RIGHT] Quote
DORRAG Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Hejoł;):loveu: Cześć:p [quote name='Kate I Luka']Złociste słońce świeci na niebie Maluje promienie na błękitnym tle A ja z daleka ze szczerym uśmiechem Moc gorących pozdrowień Wam śle. Jakie śliczne:loveu: [quote name='Agnieszka PPP']Fioneczki pozdrowienia:loveu: wybieracie sie na dni boksera???:p cześć:p Chciałabym ale trochę daleko i nie ma mnie kto zawieźć. [quote name='tygra']Cześć Fioneczki ale ona słodka szczeżujka jest Cześć Tygrunie:multi: [quote name='evaxon']słoneczne dziendobry :multi: cześć:p [quote name='Kamcia_14']No jakiś miesiąc :razz: . Bo ja straciłam rachubę czasu :placz: .! Myślałam że zaglądam do ciebie regularnie , a tu nie było mnie aż miesiąc :evil_lol: . No właśnie, cały miesiąc:mad: :evil_lol: [quote name='majoka']słodka faktycznie, ale nie szczeżujka, tylko gremlinka:eviltong: Tak właśnie gremlinkowata Fionka:evil_lol: [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: Cześć Imbirki:p U nas też takie słoneczko:multi: [quote name='evaxon']witanko Fioneczki:multi: Cześć Ewcia:multi: [quote name='Kate I Luka']Hejka Fionulki Kochane :) Jak weekendzik minął ???? Gdzie się podziewacie??? Cześć Kasiu :multi: Weekendzik bardzo udany, tylko strasznie szybko minął. Jesteśmy, tylko miałam troche dzisiaj załatwiania...musiałam PITy oddać:razz: [quote name='tygra']szczeżujkowata Gremlinka niech będzie :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts