DORRAG Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Kiłi'][SIZE=3][COLOR=red]Cześć![/COLOR][/SIZE] Buziaczki dla przepięknej rozmarzonej Fioneczki:loveu: :loveu:[/quote] Cześć Kiłi:p Buziaki przekazane:p [quote name='Wyjątek']Ale Ci dobrze :roll: A ja czekam na wypłatę TZa do poniedziałku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A mi w poniedziałek już niewiele z tej wypłaty zostanie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Doberek... Ale Ci dobrze z tą wypłatką... Ja już zapomniałam, że miałam ostatniego, dawno wszystko wydane :shake: Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='DORRAG']Ja już wróciłam z pracy :multi: wypłaciłam sobie wypłatkę i będę szaleć:cool3:[/quote] Witajcie Fioneczki...:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sobotni dzieńdoberek Milusińscy :multi: Quote
KarolaBox Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [IMG]http://img169.imageshack.us/img169/5247/p1040643ey4.jpg[/IMG] Widać, że kosteczka smakuje :) Witajcie w sobotnie południe :) Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 CZeść ci mówie w tą wspaniałą sobótke:multi: :multi: Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Dobrywieczór :)[/I][/B][/quote] Dzień dobry:p [quote name='AgusiaTerierka']Witajcie Fioneczki...:evil_lol:[/quote] Witaj :p [quote name='evaxon']czesc Fioneczki:cool3:[/quote] Cześć Ewusia:p [quote name='Kate I Luka']Sobotni dzieńdoberek Milusińscy :multi:[/quote] dzień dobry:p [quote name='KarolaBox'][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/5247/p1040643ey4.jpg[/IMG] Widać, że kosteczka smakuje :) Witajcie w sobotnie południe :)[/quote] Cześć :p [quote name='Kiłi']CZeść ci mówie w tą wspaniałą sobótke:multi: :multi:[/quote] Witaj Kiłi:p Quote
tygra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cześć co słychać u Was bo Tygra miała dziś spotkanko z Gerą Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cześć Fioneczki, co tam u was słychać? Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Fioneczki skąpo się wypowiadają:evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='tygra']cześć co słychać u Was bo Tygra miała dziś spotkanko z Gerą[/quote] A widziałam fotorelacje :p zazdroszcze fajnego spacerku. [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki, co tam u was słychać?[/quote] A u nas nic ciekawego sie nie dzieje...Fionula zaczeła cieczkować i chyba się źle czuje bo dużo więcej śpi i jakaś taka markotna sie zrobiła. Dzisiaj na dogo jestem tak z doskoku bo troszkę pomagam piec ciasta:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='DORRAG']Dzisiaj na dogo jestem tak z doskoku bo troszkę pomagam piec ciasta:evil_lol:[/quote] Życzenia składać?:lol: Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Fioneczki skąpo się wypowiadają:evil_lol:[/quote] Bo my mało mówne jesteśmy:evil_lol: Coś mi chyba :roll: komputer dzisiaj nawala bo wcześniej nie widziałam twojego posta;) Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Życzenia składać?:lol:[/quote] Nie trzeba :p bo to na żadną okazję te ciasta, tak po prostu...chociaż Ja się cały czas odchudzam:evil_lol: Quote
izka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wiam Fionkową rodzinkę ,zaległości nadrobione:lol: Śliczna Fioneczka:loveu: No to gorsze dni nadeszły :cool3: ,czy Fionka próbuje uciekac podczas cieczki? czy na smyczy ja prowadzasz? No i mizianko dla Fionki:loveu: Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='izka']Wiam Fionkową rodzinkę ,zaległości nadrobione:lol: Śliczna Fioneczka:loveu: No to gorsze dni nadeszły :cool3: ,czy Fionka próbuje uciekac podczas cieczki? czy na smyczy ja prowadzasz? No i mizianko dla Fionki:loveu:[/quote] W te gorsze dni nigdy jej nie puszczam ze smyczy ale szczerze Ci powiem że za Fioną tak psy nie biegają, a ona też nie jest zainteresowana kawalerami. Mizianko przekazane:loveu: Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Fioneczki:cool3: i od Nas też wymiziać:cool3: Quote
tygra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a za Tygrą latają jak opętane od prawie 3 miesięcy a cieczki wciąż nie ma - zgłupłam już. Przymierza się do tej dojrzałości opieszale Quote
izka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 DORRAG a pytam tak z ciekawosci, jak wziełam faze ze schroniska ,to w pierwszym miesiacu pobytu u nas dostała cieczkę ,była normalnie spuszczana ze smyczy ,trzymała się blisko i nie miała zamiaru zwiewac,przy kolejnej cieczce ,poł roku pózniej jej zachowanie bardzo sie zmieniło ,tak jak za pierwszym razem byla puszczana ale oddalała sie bardzo i poprostu zwiewał ,sama sobie szukała kawalerów ,musielismy jej szukac przez dwie godziny ale na szczescie nie bylo zadnych konsekwencji tej ucieczki .Mysle ze zmiana w jej zachowaniu była spowodowana tym ze poczuła sie pewniej ,oswoila sie z nami i poprostu na wiecej sobie pozwalała.Następnej cieczki juz nie było, i problemy z ucieczkami sie skonczyly.:lol: Quote
mar....ka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kana w czasie cieczki wziecia u psów tez nie miała. Chyba nie podoba sie psom, nie licząc jamnika sąsiadów hehehe. A tak w ogóle, to cześć Gremlinki. Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [B][I]Ja jak zwykle ciemną nocą Was odwiedzam :)[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [B][I]Ja jak zwykle ciemną nocą Was odwiedzam :)[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] Quote
Jagoda1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='DORRAG']szczerze Ci powiem że za Fioną tak psy nie biegają, a ona też nie jest zainteresowana kawalerami. [/quote] Prawdziwa Dama;) Quote
Recommended Posts