Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć Fionki!!! To dla Was z okazji dzisiejszego dnia: Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 przez te pączki już mi się zaczynają mieszać galerie :fadein:, wszędzie pączki :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Możemy się teraz na faworki przerzucić:evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cześć dziewczyny:multi: [quote name='Wyjątek']Cześć Fionki!!! To dla Was z okazji dzisiejszego dnia: [quote name='Kate I Luka']Witajcie pączusiowo Ja nie mogę ale smakowite pączusie:p [quote name='tygra']czesć w dniu obrzarstwa Witaj Tygra:p [quote name='leemonca']przez te pączki już mi się zaczynają mieszać galerie :fadein:, wszędzie pączki :evil_lol: No właśnie wszędzie pączki:evil_lol: [quote name='Wyjątek']Możemy się teraz na faworki przerzucić:evil_lol: A Ja i pączusie i faworki dzisiaj już jadłam:cool3: Quote
e.v.a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 czesc:multi: zycze wam wesolego pączka:cool3: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 helloł Fioneczki:multi: a ja właśnie z pączkami skończyłam na dziś, ale zaczełam faworki:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dużo sie w nich zmieściło?? Bo ja to wczoraj tylko jednego pączka zjadłam... Dziś nadrabiam;) Quote
teqquila Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witajcie jak tam po wczorajszym dniu :razz: Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 U nas słonko, można na spacerze spalić wczorajsze dwa pączusie:razz: Quote
DORRAG Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='evaxon']czesc:multi: zycze wam wesolego pączka:cool3: Cześć Ewusia:p [quote name='Imbir1']helloł Fioneczki:multi: a ja właśnie z pączkami skończyłam na dziś, ale zaczełam faworki:evil_lol: A ja też z pączkami skończyłam;) [quote name='AgusiaTerierka']A Fionusia dostała pączusia? A Ja jestem straszny chytrus i sie nie podzieliłam z Fionką. [quote name='bonita']Cześć jeszcze tłusto-czwartkowo :) Cześć Bonitko piątkowo- weekendowo:multi: [quote name='madzia i medor']Cześć:loveu: :loveu: Cześć:p [quote name='tygra']cześć jak brzuszki po wczoraj ? A brzuszek się bardzo dobrze czuje :evil_lol: ale chyba trochę większy sie zrobił:evil_lol: [quote name='Wyjątek']Dużo sie w nich zmieściło?? Bo ja to wczoraj tylko jednego pączka zjadłam... Dziś nadrabiam;) Nawet nie liczyłam, ale trochę tego było:cool3: [quote name='Kate I Luka']Hej Foneczki Cześć kasiu:p [quote name='teqquila']Witajcie jak tam po wczorajszym dniu :razz: Cześć:p a nawet dobrze sie dzisiaj czuje, tak bardzo sie nie objadłam:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']U nas słonko, można na spacerze spalić wczorajsze dwa pączusie:razz: A u nas strasznie zimno. Quote
Agnieszka PPP Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witam;) Ja dzisiaj zjadłam tylko jedną bułeczkę i cztery jabłka :placz: :placz: a wczoraj cztery pączki,czekoladę :eviltong: :eviltong: hmm oj sporo Quote
DORRAG Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Cześć:p Agnieszka PPP napisał(a):Witam;) Ja dzisiaj zjadłam tylko jedną bułeczkę i cztery jabłka :placz: :placz: a wczoraj cztery pączki,czekoladę :eviltong: :eviltong: hmm oj sporo Co tak dzisiaj malutko zjadłaś... Ja od wczoraj jem trochę więcej;) niż zazwyczaj:evil_lol: Quote
Recommended Posts