e.v.a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 oooo ale sniegu u was jeszcze :D slodziutka mordzia:loveu: czesc:multi: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Domagam sie nowych zdjęć Gremlinki..... Quote
DORRAG Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']ano mało, zobacz ile u mnie jest:p ja bym sobie chciała jeszcze Fioneczkę pooglądać:lol: No Ciebie to ja w życiu nie przebije z ilością zdjeć:cool3: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Śliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: , ale popieram moja Imbirkową córcię; malutko:cool3: No to jeszcze dzisiaj będą nowe:p [quote name='bonita']Tylko Merol chrapie, nikt więcej, ani troszkę:cool3: Ale Merol chrapie za 3-psy:evil_lol: Cześć Wam Fajne fotki Gremlinkowe :D Cześć Bonita:p [quote name='Kiłi']hahah ja dzisiaj spałam z chrapiącym mi do ucha Magnusem:evil_lol: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZI:loveu: Przekazane całusy:cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Jak ja uwielbiam jej miny!!!! Ja też kocham jej minki:loveu: Muszę odpowiadać na raty bo coś mi sie psuje:mad: Quote
DORRAG Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Fioneczki:multi::multi::multi::multi: Cześć imbirki:p :multi: madzia i medor napisał(a):Doberek:):):) Córuś znowu Cię śledzę :D Cześć:p evaxon napisał(a): oooo ale sniegu u was jeszcze :D slodziutka mordzia:loveu: czesc:multi: Cześć:p :multi: No u nas są jeszcze resztki śniegu majoka napisał(a):Domagam sie nowych zdjęć Gremlinki..... A będą nowiutkie fotki:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: co CI sąsiedzi tam wyprawiają? :eviltong: Niedzielne pozdrowienia... Fotki obejrzane, Fioneczka śliczna jak zwykle :) Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 bardzo ladna boksiowata sucz:loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Kate I Luka napisał(a): Niedzielne pozdrowienia... Fotki obejrzane, Fioneczka śliczna jak zwykle :) My również pozdrawiamy niedzielnie:evil_lol: ewelinabuck napisał(a):bardzo ladna boksiowata sucz:loveu: :loveu: :loveu: Witaj u Nas w galeryjce:multi: :multi: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Z Gremlinki to wścibska baba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , ale Kanalia nie lepsza. Jak we wsi wesele (na wiejskiej świetlicy:), to ta moja sucz siedzi pod płotem i tak przynajmniej z godzinę nasłu****e.....:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak tu nie wyściskać takiego pyszczydła? Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super foteczki ciekawskiej Fioneczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć zapracowane Fioneczki:multi::multi::multi::multi: Quote
DORRAG Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Super foteczki ciekawskiej Fioneczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :p Wyjątek napisał(a):Dzieńdoberek !!! :D :multi: dzień dobry:p Imbir1 napisał(a):cześć zapracowane Fioneczki:multi::multi::multi::multi: Cześć Imbirki:p :multi: evaxon napisał(a):czesc Fioneczki nasze male :multi: Cześć Tigrunie:p :multi: AgaiTheta napisał(a):ślicznie tu u Was :loveu: :p Miło Mi że sie podoba:p Kiłi napisał(a):Dzieńdybry:cool3: ząbki:loveu: :loveu: Dzień dobry:multi: Quote
limoncia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Dziendobry:lol: Quote
DORRAG Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='limoncia']:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Dziendobry:lol: Cześć Limoncia:multi: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Doberek Fioncie, co u Was? Jeszcze tylko 4 dni i znów weekend :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kate I Luka napisał(a):Doberek Fioncie, co u Was? Jeszcze tylko 4 dni i znów weekend :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: juz blizej niz dalej hahahhaa:evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Doberek Fioncie, co u Was? Jeszcze tylko 4 dni i znów weekend :cool3: :cool3: :evil_lol: No i z tego sie najbardziej ciesze:multi: dziewczyny potrzebuje porady z cos mi sie przed chwila zepsulo w klawiaturze i zamiast z wpisuje mi sie y i nie da sie zrobic wszystkie klawisze zwariowaly:shake: . zmienilam klawiature na inna i to samo. pomocy. Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 musisz zmienic na jezyk polski z polski(214) :) jesli jest na polski to przełącz na polski (214) a potem na polski :) pasek jezyka powinnas miec na pasku jesli nie ma na pasku to kliknij na pasek prawym przyciskiem myski i najedz na pasek narzedzi a nastepnie zaznacz pasek jezyka :) Quote
DORRAG Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):musisz zmienic na jezyk polski z polski(214) :) jesli jest na polski to przełącz na polski (214) a potem na polski :) pasek jezyka powinnas miec na pasku jesli nie ma na pasku to kliknij na pasek prawym przyciskiem myski i najedz na pasek narzedzi a nastepnie zaznacz pasek jezyka :) No i działa z powrotem :multi: Dziękuję Ewusia:Rose: :Rose: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 DORRAG napisał(a):No i działa z powrotem :multi: Dziękuję Ewusia:Rose: :Rose: :evil_lol: nie ma za co dziekowac :D fajnie ze czasami moge komus pomoc:loveu: az łezka w oku mi sie zakrecila:evil_lol: Quote
Recommended Posts