Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Śliczne foteczki Śpiącej Królowej:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Księżniczka Fionnella:lol: cuuuuuuuudna:loveu::loveu::loveu: śpiszka:lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='DORRAG'] az mi sie spac zachcialo:evil_lol: :cool3: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='evaxon']az mi sie spac zachcialo:evil_lol: :cool3: Wiesz że mi też:evil_lol: Witam śpiacą Fionkę i jej pańcię:loveu: A czy Fionka chrapie, jak tak słodko sobie nyna:cool3: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']Wiesz że mi też:evil_lol: Witam śpiacą Fionkę i jej pańcię:loveu: A czy Fionka chrapie, jak tak słodko sobie nyna:cool3: haha co do chrapania to... Tigre nawet przez zamkniete drzwi slychac... Bonitko... a czy twoje statdko chrapie?? hahaha pewnie z zatyczkami do uszu spisz:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Heloł:lol: Spot też strasznie chrapie...aż spać nie można:evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dzień dobry wszystkim:p [quote name='bonita']Wiesz że mi też:evil_lol: Witam śpiacą Fionkę i jej pańcię:loveu: A czy Fionka chrapie, jak tak słodko sobie nyna:cool3: [quote name='evaxon']haha co do chrapania to... Tigre nawet przez zamkniete drzwi slychac... Bonitko... a czy twoje statdko chrapie?? hahaha pewnie z zatyczkami do uszu spisz:evil_lol: Fiona też strasznie chrapie czasem tak mocno że potrafi obudzić:evil_lol: A Ja mam bardzo dużo nowiutkich foteczek :cool3: tylko muszę je jeszcze pozmniejszać:p Quote
e.v.a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 DORRAG napisał(a): A Ja mam bardzo dużo nowiutkich foteczek :cool3: tylko muszę je jeszcze pozmniejszać:p :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: czesc:multi: Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 DORRAG napisał(a):Dzień dobry wszystkim:p Fiona też strasznie chrapie czasem tak mocno że potrafi obudzić:evil_lol: A Ja mam bardzo dużo nowiutkich foteczek :cool3: tylko muszę je jeszcze pozmniejszać:p to nie gadaj tyle, tylko idź i zmniejszaj :evil_lol: a mój Haker nie chrapie :razz: , tylko biega i szczeka :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Moja Tequila tylko czasem, np teraz sobie śpi na łóżeczku i nie chrapie ale za to bąki puszcza:lol: Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='evaxon']:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: czesc:multi: Cześć:p [quote name='leemonca']to nie gadaj tyle, tylko idź i zmniejszaj :evil_lol: a mój Haker nie chrapie :razz: , tylko biega i szczeka :evil_lol: No już powolutku biorę się za zmniejszanie zdjęć:p [quote name='AgusiaTerierka']To typowe dla tej rasy!!! Oj tak:p [quote name='Kitka20']Moja Tequila tylko czasem, np teraz sobie śpi na łóżeczku i nie chrapie ale za to bąki puszcza:lol: Oj to wole chrapanie niz bączki:evil_lol: , choć te też sie zdarzają:evil_lol: [quote name='limoncia'] Ale wygoda:evil_lol: Muszę Ci powiedzieć że strasznie z niej wygodny pies ...a jak sie jej nie przykryje to piszczy:razz: i nie wiem czy jej jest naprawdę zimno czy nie:evil_lol: no i pora na troszkę fotek na początek kotek nie wiem czyj bo go pierwszy raz widzę i fotki z polka Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ooooooooo, zdjęcia Gremlinki:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko czemu tak mało?:cool3: Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']ooooooooo, zdjęcia Gremlinki:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko czemu tak mało?:cool3: Jak to mało :mad: :evil_lol: [quote name='majoka'] Witamy Gremlinkę i jej pancię! Cześć Majoka:multi: :p Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 DORRAG napisał(a):Jak to mało :mad: :evil_lol: ano mało, zobacz ile u mnie jest:p ja bym sobie chciała jeszcze Fioneczkę pooglądać:lol: Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Śliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: , ale popieram moja Imbirkową córcię; malutko:cool3: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='evaxon']haha co do chrapania to... Tigre nawet przez zamkniete drzwi slychac... Bonitko... a czy twoje statdko chrapie?? hahaha pewnie z zatyczkami do uszu spisz:evil_lol: Tylko Merol chrapie, nikt więcej, ani troszkę:cool3: Ale Merol chrapie za 3-psy:evil_lol: Cześć Wam Fajne fotki Gremlinkowe :D Quote
Kiłi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hahah ja dzisiaj spałam z chrapiącym mi do ucha Magnusem:evil_lol: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZI:loveu: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć Fioneczki:multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Doberek:):):) Córuś znowu Cię śledzę :D Quote
Recommended Posts