Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: nie ma za co dziekowac :D fajnie ze czasami moge komus pomoc:loveu: az łezka w oku mi sie zakrecila:evil_lol:

Jest, jest za co :p bo ze mnie taki tępak internetowy że sama bym na to w życiu nie wpadła:razz:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORRAG napisał(a):
Jest, jest za co :p bo ze mnie taki tępak internetowy że sama bym na to w życiu nie wpadła:razz:

:evil_lol: mi sie tak czesto robi :roll: kiedys tez sie glowilam jak to naprawic i resetowalam kompa:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
musisz zmienic na jezyk polski z polski(214) :)
jesli jest na polski to przełącz na polski (214) a potem na polski :)

pasek jezyka powinnas miec na pasku jesli nie ma na pasku to kliknij na pasek prawym przyciskiem myski i najedz na pasek narzedzi a nastepnie zaznacz pasek jezyka :)

Ewka jaka Ty mądra jesteś :loveu:

PS. Wystarczy nacisnąć kombinację klawiszy - lewy alt + shift. Daje ten sam rezultat a szybciej załatwia sprawę :cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ewka jaka Ty mądra jesteś :loveu:

PS. Wystarczy nacisnąć kombinację klawiszy - lewy alt + shift. Daje ten sam rezultat a szybciej załatwia sprawę :cool3:

haha no wiesz... teraz poczulam sie gorsza:evil_lol:
musze zapamietac:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
no a juz myslalam ze sie bede miala za co napic:evil_lol:

Ewka Tobie tylko imprezki w głowie :cool1:

to wypijmy jakiegos aperitifa na zaostrzenie smaku przed tą bibą :p :eviltong:
:knajpa:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::popcorn::popcorn::popcorn::laola:

Mam nadzieję, że u mnie tez już niedługo bedzie można pić za setkę :)

Buziole dla FIONKI!!!!!:loveu:

Posted

Gratuluję setnej stronki :multi: :multi: :multi:
Oby następne 100 było jeszcze lepszych (ciężko będzie, bo te są super :razz: )

[SIZE="2"]P.S. Może i mi ktoś pomoże? Jak pszę posta prawie za każdym razem jak chcę postawić jakiś polski znak przerywa mi pisanie i otwierają mi się jakieś stronki typu "odnośniki", albo rozwijają mi się na górze "edycja" albo "zakładki" i robi mi się to tylko jak jestem na dogomanii :(

Posted

[quote name='monia&Tofi']Gratuluję setnej stronki :multi: :multi: :multi:
Oby następne 100 było jeszcze lepszych (ciężko będzie, bo te są super :razz: )

P.S. Może i mi ktoś pomoże? Jak pszę posta prawie za każdym razem jak chcę postawić jakiś polski znak przerywa mi pisanie i otwierają mi się jakieś stronki typu "odnośniki", albo rozwijają mi się na górze "edycja" albo "zakładki" i robi mi się to tylko jak jestem na dogomanii :(

Monia Ja sie wogóle nie znam na interecie wiec Ci nie pomogę :razz: ale może wpadnie tu ktoś mądrzejszy to Ci podpowie jak sobie z tym problemem poradzić.