DORRAG Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć Fioneczki:cool3: i od Nas też wymiziać:cool3: Od ciebie też Wymiziałam:cool3: [quote name='tygra']a za Tygrą latają jak opętane od prawie 3 miesięcy a cieczki wciąż nie ma - zgłupłam już. Przymierza się do tej dojrzałości opieszale A co się będzie spieszyć do tej dojrzałości:evil_lol: [quote name='izka']DORRAG a pytam tak z ciekawosci, jak wziełam faze ze schroniska ,to w pierwszym miesiacu pobytu u nas dostała cieczkę ,była normalnie spuszczana ze smyczy ,trzymała się blisko i nie miała zamiaru zwiewac,przy kolejnej cieczce ,poł roku pózniej jej zachowanie bardzo sie zmieniło ,tak jak za pierwszym razem byla puszczana ale oddalała sie bardzo i poprostu zwiewał ,sama sobie szukała kawalerów ,musielismy jej szukac przez dwie godziny ale na szczescie nie bylo zadnych konsekwencji tej ucieczki .Mysle ze zmiana w jej zachowaniu była spowodowana tym ze poczuła sie pewniej ,oswoila sie z nami i poprostu na wiecej sobie pozwalała.Następnej cieczki juz nie było, i problemy z ucieczkami sie skonczyly.:lol: Fiona jest naszą pierwszą suczką i mam dużo ludzi mówiło że będzie uciekać za kawalerami, więc nigdy jej nie puszczałam, a zresztą ona w te dni jest strasznie ociężała i nie ma ochoty na długie spacery. [quote name='majoka']Kana w czasie cieczki wziecia u psów tez nie miała. Chyba nie podoba sie psom, nie licząc jamnika sąsiadów hehehe. A tak w ogóle, to cześć Gremlinki. Cześć Majoka:multi: Moja Fiona też się psom nie podoba:evil_lol: [quote name='bonita']Ja jak zwykle ciemną nocą Was odwiedzam :) Pozdrowionka Cześć bonitko:p [quote name='AgusiaTerierka']Prawdziwa Dama;) A jak pewnie że dama:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czesc:multi: ooo cieczkowe tematy:evil_lol: z suczka jest na tyle fajnie ze w czasie cieczki tylko tydzien jest taki ze z checia da dupy:evil_lol: w inne zazwyczaj odstrasa kawalerow:cool3: oczywiscie Tigra sie nie zalicza do nich:evil_lol: ona za kazdym razem mysli ze piec chce sie bawic a nie ja..ten teges:evil_lol: niezly swir z niej pewnie jak by ja jakis dosiadl to by spanikowala:evil_lol: ach moja kochana cnotka niewydymka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='evaxon'] z suczka jest na tyle fajnie ze w czasie cieczki tylko tydzien jest taki ze z checia da dupy:evil_lol: w inne zazwyczaj odstrasa kawalerow:cool3: oczywiscie Tigra sie nie zalicza do nich:evil_lol: ona za kazdym razem mysli ze piec chce sie bawic a nie ja..ten teges:evil_lol: niezly swir z niej pewnie jak by ja jakis dosiadl to by spanikowala:evil_lol: ach moja kochana cnotka niewydymka:loveu: Ewcia pojechałaś po bandzie :evil_lol: Doberek Piękne Fioneczki co to się psiakom nie podobają ;) Quote
Cimi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja puszczalam moja Fionę w czasie cieczki na 10-metrowej lince i sobie swobodnie biegała :lol:.. Zresztą co tam Fiona jak narazie miała 2 cieczki i chyba na tym pozostaniemy :lol:. Quote
tygra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja pierwszy raz mam takie akcje z tą nibycieczką. oglądam ja oglądam a tu nawet kropelki. Cimi to Twoja sunia coś mało tych cieczek miała co ile się cieka? Quote
Cimi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tygra napisał(a):Cimi to Twoja sunia coś mało tych cieczek miała co ile się cieka? Raz na rok .. tak w okresie letnim, dlatego już w okresie wiosennym pozbędziemy się tych sprawek :lol:. Quote
mar....ka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześć Gremlinki, cholera cos cieczkowo na dgm. Zdjęcia powstawiałabyś jakieś nowe, my własnie zgrywamy po spacerku. W ogóle, to dzisiaj wiosna, obecnie 9,1 stopnia i to bez słońca.Kana wylatała sie po błocku i musiałam ja wykapać. Z jednej strony fajnie, ze ciepło, ale wszędzie ciapa. Quote
leemonca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja tylko na chwileczkę, dzieńdoberek!!! Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzieńdoberek po okrutnej separacji... Trzeba to uczcić :) Ciekawe czy teraz już z dogo będzie spokój , czy nadal będzie płatać figle. Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cześć Fioneczki :multi: czy wam też brakowało dogo?:cool3: Quote
DORRAG Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Cześć dziewczyny:multi: :multi: [quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek po okrutnej separacji... Trzeba to uczcić :) Ciekawe czy teraz już z dogo będzie spokój , czy nadal będzie płatać figle. No pewnie że trzeba to uczcić:multi: Mam nadzieje ze już będzie spokój. [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki :multi: czy wam też brakowało dogo?:cool3: Cześć Imbirki:multi: , Brakowało Mi dogo i to nawet bardzo, nie ma co mówić jestem uzależniona:roll: :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc Fionkowe stworki:multi: Cześć Ewcia:multi: Quote
DORRAG Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja też stęskniłam się za Wami... Cześć :multi: Ja też sie bardzo stęskniłam:p Quote
Kiłi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Heloł, Heloł, Heloł:multi: :multi: Uff... nie mogłam bez dogomanii wytrzymać:roll: HIhihi Quote
leemonca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 to od Hakerka dla Fionki cześć walentynkowo Quote
Imbirka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 przyszliśmy się przywitać w ten Walentynkowy dzionek Quote
Kate I Luka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Fioneczko, to dla Ciebie na Walentynki... Gastuś... Quote
Jagoda1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Fionusiu mizianko i buziaczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Cześć Dziewczyny:p Dziekuję za wszystkie Walentynkowe życzenia. Quote
Recommended Posts