Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Fioneczki:cool3: i od Nas też wymiziać:cool3:

Od ciebie też Wymiziałam:cool3:

[quote name='tygra']a za Tygrą latają jak opętane od prawie 3 miesięcy a cieczki wciąż nie ma - zgłupłam już. Przymierza się do tej dojrzałości opieszale

A co się będzie spieszyć do tej dojrzałości:evil_lol:

[quote name='izka']DORRAG a pytam tak z ciekawosci, jak wziełam faze ze schroniska ,to w pierwszym miesiacu pobytu u nas dostała cieczkę ,była normalnie spuszczana ze smyczy ,trzymała się blisko i nie miała zamiaru zwiewac,przy kolejnej cieczce ,poł roku pózniej jej zachowanie bardzo sie zmieniło ,tak jak za pierwszym razem byla puszczana ale oddalała sie bardzo i poprostu zwiewał ,sama sobie szukała kawalerów ,musielismy jej szukac przez dwie godziny ale na szczescie nie bylo zadnych konsekwencji tej ucieczki .Mysle ze zmiana w jej zachowaniu była spowodowana tym ze poczuła sie pewniej ,oswoila sie z nami i poprostu na wiecej sobie pozwalała.Następnej cieczki juz nie było, i problemy z ucieczkami sie skonczyly.:lol:

Fiona jest naszą pierwszą suczką i mam dużo ludzi mówiło że będzie uciekać za kawalerami, więc nigdy jej nie puszczałam, a zresztą ona w te dni jest strasznie ociężała i nie ma ochoty na długie spacery.

[quote name='majoka']Kana w czasie cieczki wziecia u psów tez nie miała. Chyba nie podoba sie psom, nie licząc jamnika sąsiadów hehehe.

A tak w ogóle, to cześć Gremlinki.

Cześć Majoka:multi:

Moja Fiona też się psom nie podoba:evil_lol:

[quote name='bonita']Ja jak zwykle ciemną nocą Was odwiedzam :)
Pozdrowionka

Cześć bonitko:p

[quote name='AgusiaTerierka']Prawdziwa Dama;)

A jak pewnie że dama:evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc:multi:
ooo cieczkowe tematy:evil_lol:

z suczka jest na tyle fajnie ze w czasie cieczki tylko tydzien jest taki ze z checia da dupy:evil_lol: w inne zazwyczaj odstrasa kawalerow:cool3: oczywiscie Tigra sie nie zalicza do nich:evil_lol: ona za kazdym razem mysli ze piec chce sie bawic a nie ja..ten teges:evil_lol: niezly swir z niej pewnie jak by ja jakis dosiadl to by spanikowala:evil_lol: ach moja kochana cnotka niewydymka:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']
z suczka jest na tyle fajnie ze w czasie cieczki tylko tydzien jest taki ze z checia da dupy:evil_lol: w inne zazwyczaj odstrasa kawalerow:cool3: oczywiscie Tigra sie nie zalicza do nich:evil_lol: ona za kazdym razem mysli ze piec chce sie bawic a nie ja..ten teges:evil_lol: niezly swir z niej pewnie jak by ja jakis dosiadl to by spanikowala:evil_lol: ach moja kochana cnotka niewydymka:loveu:
Ewcia pojechałaś po bandzie :evil_lol:

Doberek Piękne Fioneczki co to się psiakom nie podobają ;)

Posted

Ja puszczalam moja Fionę w czasie cieczki na 10-metrowej lince i sobie swobodnie biegała :lol:.. Zresztą co tam Fiona jak narazie miała 2 cieczki i chyba na tym pozostaniemy :lol:.

Posted

ja pierwszy raz mam takie akcje z tą nibycieczką. oglądam ja oglądam a tu nawet kropelki.
Cimi to Twoja sunia coś mało tych cieczek miała co ile się cieka?

Posted

tygra napisał(a):
Cimi to Twoja sunia coś mało tych cieczek miała co ile się cieka?

Raz na rok .. tak w okresie letnim, dlatego już w okresie wiosennym pozbędziemy się tych sprawek :lol:.

Posted

Cześć Gremlinki, cholera cos cieczkowo na dgm. Zdjęcia powstawiałabyś jakieś nowe, my własnie zgrywamy po spacerku. W ogóle, to dzisiaj wiosna, obecnie 9,1 stopnia i to bez słońca.Kana wylatała sie po błocku i musiałam ja wykapać. Z jednej strony fajnie, ze ciepło, ale wszędzie ciapa.

Posted

Cześć dziewczyny:multi: :multi:

[quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek po okrutnej separacji... Trzeba to uczcić :)

Ciekawe czy teraz już z dogo będzie spokój , czy nadal będzie płatać figle.

No pewnie że trzeba to uczcić:multi: Mam nadzieje ze już będzie spokój.

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki :multi:
czy wam też brakowało dogo?:cool3:

Cześć Imbirki:multi: , Brakowało Mi dogo i to nawet bardzo, nie ma co mówić jestem uzależniona:roll: :evil_lol:
[quote name='evaxon']czesc Fionkowe stworki:multi:

Cześć Ewcia:multi: