Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć Fioneczki:multi::multi::multi::multi: a może jakieś foteczki bo dawno nie było?:razz: Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Fioneczki:multi::multi::multi::multi: a może jakieś foteczki bo dawno nie było?:razz: Cześć Imbirki:p A foteczki będą :cool3: , bo właśnie wróciliśmy ze spacerku. Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 DORRAG napisał(a): A foteczki będą :cool3: , bo właśnie wróciliśmy ze spacerku. :bigcool: :bigcool: :bigcool: będzie Fioncia :bigcool: :bigcool: :bigcool: Witajcie Dziewczyny:) U Was też tak zimno i mrożno? Trawa cała zamarznięta u nas, kałuże w lód przemienione :roll: Quote
Kitka20 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witamy Fioneczki:multi: w ten słoneczny a zarazem jakże zimny dzionek:lol: Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Kitka20']Witamy Fioneczki:multi: w ten słoneczny a zarazem jakże zimny dzionek:lol: Cześć Kitka:p [quote name='Kate I Luka']:bigcool: :bigcool: :bigcool: będzie Fioncia :bigcool: :bigcool: :bigcool: Witajcie Dziewczyny:) U Was też tak zimno i mrożno? Trawa cała zamarznięta u nas, kałuże w lód przemienione :roll: Cześć Kasia:p U nas też bardzo mroźno,ale najważniejsze że słoneczko świeci:multi: reszta później:cool3: Quote
e.v.a Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 czesc:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czekamy na wiecej:multi: Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No kto tam jest! Uwaga, Ja jestem pies obronny!:evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 tu wygląda jak mój kochany Basterek (za TM :-() Śliczna jest Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A na kogo to Fioneczka tak pyskuje?:cool3::evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='evaxon']czesc:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czekamy na wiecej:multi: Cześć:p Więcej zdjeć będzie za chwilkę tylko muszę je zmniejszyć. [quote name='Kiłi'] No kto tam jest! Uwaga, Ja jestem pies obronny!:evil_lol: :evil_lol: No niezły z niej jest pies obronny:evil_lol: :roll: [quote name='leemonca']tu wygląda jak mój kochany Basterek (za TM :-() Śliczna jest Leemonca , a Ty wklejałaś zdjecia swojego Basterka bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć, idę poprzeglądać twoją galerię. [quote name='Imbir1']A na kogo to Fioneczka tak pyskuje?:cool3::evil_lol: A na Pana, bo nie chciał rzucić piłeczki:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 DORRAG napisał(a): A na Pana, bo nie chciał rzucić piłeczki:evil_lol: No to nie dziwota, że pyskuje :D Quote
izka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć :lol: Dzis piekna pogoda na dłuuugi spacerek:lol: Fionka napewno sie ucieszy:lol: Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hej fioneczki zdjęcia nowe z dzisiejszego spacerq proszę, bo potem to będzie praca i że nie macie czasu:diabloti: Quote
arystokratka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Piękny bokserek :loveu:. Jak ja kocham tą rasę :loveu:. Oczywiście zaraz po terierkach :evil_lol:. Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Moja kochana mordeczka!!!! No w ostateczności mogę się nią podzielić:evil_lol: arystokratka napisał(a):Witajcie :multi: Przyszłam się przywitać :D:D:D:D:D Witaj w naszej Galerii:multi: izka napisał(a):Cześć :lol: Dzis piekna pogoda na dłuuugi spacerek:lol: Fionka napewno sie ucieszy:lol: O pogoda dzisiaj rzeczywiście jest piękna:multi: Kitka20 napisał(a):Hej fioneczki zdjęcia nowe z dzisiejszego spacerq proszę, bo potem to będzie praca i że nie macie czasu:diabloti: Cześć Kitka:p a dzisiaj też będą nowe fotki;) Quote
leemonca Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a kiedy będą te fotki?, bo ja zaraz muszę kompa odstąpić córce i nie wiem kiedy znowu przed nim zasiądę :roll: Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 leemonca napisał(a):a kiedy będą te fotki?, bo ja zaraz muszę kompa odstąpić córce i nie wiem kiedy znowu przed nim zasiądę :roll: A za chwilkę dodam nowe fotki. Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hehe moja ostatnio też zaczeła wystawiać ząbki ale akurat z prawej strony Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witajcie Fioneczki:multi::multi::multi::multi::multi: jakie cuuuuuuudne ząbeczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 runn Fionka runn:multi: :evil_lol: ee co tak malo???:mad: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale bowska drakulinka:evil_lol: Witajcie Fioneczki :) Quote
Recommended Posts