DORRAG Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Cimi']Nie martw się, bo mi też na śniegu nie wychodzą :evil_lol: :eviltong:.[/quote] Ale przy najmniej u ciebie widać na zdjęciu Fionkę:p , bo u mnie jest tylko jasna plama:razz: [quote name='AgusiaTerierka']Może trzeba ustawić na "auto", ja jestem samoukiem - metoda prób i błędów:cool3: .[/quote] No właśnie mam nastawione na auto, ale i tak nie wychodzą. No ale będę jeszcze próbować :razz: ...Tak łatwo sie nie poddam:diabloti: Quote
leemonca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3526/p1040491zn1.jpg[/IMG] witam ten pomarscony nosek!!! a ja mam ustawione na panoramę, bo ładniejsze są kolorki (przynajmniej w moim aparacie:cool3:) Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja niestety nie powiem zupełnie nic na temat ustawień aparatu. Od kiedy mamy tego "mądrego" nikona to Łukasz musi mi ustawić wszystko, a ja tylko pstrykam. 99% fot robi on :roll: :roll: :roll: ALe za to ja lepiej niż on znam się na kompie :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A może masz włączoną lampę? Wątek dwóch biduś z Ostródy - zerkajcie, podbijajcie:modla: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2907812#post2907812"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...12#post2907812[/URL] Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a jaki masz aparacik? ja robie Tigrze zdiecia na trybie SCN -dzieci i zwierzeta i przy ladnej pogodzie ladnie wychodza na sniegu przy brzydkiej nie wiem bo enie robilam. Quote
DORRAG Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='leemonca'] witam ten pomarscony nosek!!! a ja mam ustawione na panoramę, bo ładniejsze są kolorki (przynajmniej w moim aparacie:cool3:)[/quote] No u mnie chyba sie nie da:razz: [quote name='Kate I Luka']Ja niestety nie powiem zupełnie nic na temat ustawień aparatu. Od kiedy mamy tego "mądrego" nikona to Łukasz musi mi ustawić wszystko, a ja tylko pstrykam. 99% fot robi on :roll: :roll: :roll: ALe za to ja lepiej niż on znam się na kompie :evil_lol:[/quote] A Ja ani na aparacie ani na kompie się za bardzo nie znam:roll: :evil_lol: [quote name='evaxon']a jaki masz aparacik? ja robie Tigrze zdiecia na trybie SCN -dzieci i zwierzeta i przy ladnej pogodzie ladnie wychodza na sniegu przy brzydkiej nie wiem bo enie robilam.[/quote] No właśnie przy ładnej pogodzie,słoneczku zdjecia wychodzą ładne a jak jest brzydko to są koszmarne:roll: . A aparacik to panasonic lumix DMC-FZ7. Quote
Kiłi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='DORRAG'] A tak chciałam sie zapytać jak wy robicie zdjęcia na śniegu, bo mi kompletnie nie wychodzą i już nie wiem co robie źle... Jedyne zdjęcie które wczoraj jakoś wyszło:shake: [/quote] Ja mam Canona, robie opcją Program i sama ustawiam wszystko, ale mi też niektóre nie wychodzą... mam też opcje śnieg...ale jakoś nieładne w niej wychodzą zdj. Quote
Kitka20 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej DARĄG wreszcie tu dotarłam ale świetna Fiona hehe (wszystkie boksie są świetne) Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 qrcze masz calkie,m fajniutki aparacik:cool3: nierozumie czemu ci zdiecia nie wychodza...musisz poprobowac troszke:) no a jak pogoda kiepska i pies ci nie biega to rob z lampa napewno ladnie wyjda:) Quote
tygra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jaki śpioszek słodki [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/9969/p1040495hw1.jpg[/IMG] Quote
DORRAG Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kiłi']Ja mam Canona, robie opcją Program i sama ustawiam wszystko, ale mi też niektóre nie wychodzą... mam też opcje śnieg...ale jakoś nieładne w niej wychodzą zdj.[/quote] No u mnie też jest taka opcja... ale ja chciałam sama poustawiać:evil_lol: [quote name='Kitka20']Hej DARĄG wreszcie tu dotarłam ale świetna Fiona hehe (wszystkie boksie są świetne)[/quote] Witaj :multi: [B]Kitka20[/B] u nas i zapraszam częściej:p [quote name='evaxon']qrcze masz calkie,m fajniutki aparacik:cool3: nierozumie czemu ci zdiecia nie wychodza...musisz poprobowac troszke:) no a jak pogoda kiepska i pies ci nie biega to rob z lampa napewno ladnie wyjda:)[/quote] No muszę troszkę popróbować;) , ale chyba już nie zdąże bo śnieg powoli znika. [quote name='tygra']jaki śpioszek słodki [/quote] cześc Tygra:p no śpioszek się ostatnio z Fiony zrobił:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Siemanko :) Byłam ,ale uciekam szybciutko aby Was nie zarazić. Buziaki. Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='DORRAG'] No muszę troszkę popróbować;) , ale chyba już nie zdąże bo śnieg powoli znika.[/quote] No i jak? Gdzie fotki cudnej mordki? Quote
Kitka20 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja też ja też proszę o więcej fotencji:multi: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cześć Fioneczki:multi: czy was zasypało? bo mnie już prawie:cool3: Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hmmm.... dlaczego nie mamy w Walentynkowym wątku Walentynki [B]DORRAGowej :mad: [/B] Zerknijcie w mój podpis jakie cudeńka już mamy, ZAPRASZAMY do pomocy :loveu: [SIZE=1]...ide dalej spamować[/SIZE] :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć Fioncie :loveu: :loveu: :loveu: Co tam słychować u Was? U nas znów sypie i sypie... Quote
DORRAG Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Cześć dziewczynki :multi: :multi: [quote name='AgusiaTerierka']No i jak? Gdzie fotki cudnej mordki?[/quote] [quote name='Kitka20']Ja też ja też proszę o więcej fotencji:multi:[/quote] Dziewczyny postaram sie jakieś nowe fotki zrobić...obiecuję:p [quote name='bonita'][B]Dobrywieczór :)[/B][/quote] Już dzień dobry:evil_lol: [quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: czy was zasypało? bo mnie już prawie:cool3:[/quote] Nas nie zasypuje tylko zalewa, bo pada deszczyk. [quote name='AgaiTheta']Hmmm.... dlaczego nie mamy w Walentynkowym wątku Walentynki [B]DORRAGowej :mad: [/B] Zerknijcie w mój podpis jakie cudeńka już mamy, ZAPRASZAMY do pomocy :loveu: [SIZE=1]...ide dalej spamować[/SIZE] :evil_lol:[/quote] Widziałam już wczoraj te cudeńka :loveu: , ale ja takich pięknych walentynek nie potrafię zrobić....A wogóle to nie mam w domu żadnego serca:oops: żeby zrobić Fionie fotkę:placz: [quote name='Kate I Luka']Cześć Fioncie :loveu: :loveu: :loveu: Co tam słychować u Was? U nas znów sypie i sypie...[/quote] A u mnie leje deszcz [quote name='evaxon']czesc Fionkowe:multi:[/quote] Cześć :p Quote
e.v.a Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 bryyyy czy u was tez taka wstretna pogoda??:razz: Quote
Recommended Posts