Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cimi']Nie martw się, bo mi też na śniegu nie wychodzą :evil_lol: :eviltong:.[/quote]

Ale przy najmniej u ciebie widać na zdjęciu Fionkę:p , bo u mnie jest tylko jasna plama:razz:

[quote name='AgusiaTerierka']Może trzeba ustawić na "auto", ja jestem samoukiem - metoda prób i błędów:cool3: .[/quote]

No właśnie mam nastawione na auto, ale i tak nie wychodzą. No ale będę jeszcze próbować :razz: ...Tak łatwo sie nie poddam:diabloti:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3526/p1040491zn1.jpg[/IMG]

witam ten pomarscony nosek!!!
a ja mam ustawione na panoramę, bo ładniejsze są kolorki (przynajmniej w moim aparacie:cool3:)

Posted

Ja niestety nie powiem zupełnie nic na temat ustawień aparatu. Od kiedy mamy tego "mądrego" nikona to Łukasz musi mi ustawić wszystko, a ja tylko pstrykam. 99% fot robi on :roll: :roll: :roll:
ALe za to ja lepiej niż on znam się na kompie :evil_lol:

Posted

A może masz włączoną lampę?

Wątek dwóch biduś z Ostródy - zerkajcie, podbijajcie:modla:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2907812#post2907812"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...12#post2907812[/URL]

Posted

a jaki masz aparacik?
ja robie Tigrze zdiecia na trybie SCN -dzieci i zwierzeta i przy ladnej pogodzie ladnie wychodza na sniegu przy brzydkiej nie wiem bo enie robilam.

Posted

[quote name='leemonca']

witam ten pomarscony nosek!!!
a ja mam ustawione na panoramę, bo ładniejsze są kolorki (przynajmniej w moim aparacie:cool3:)[/quote]

No u mnie chyba sie nie da:razz:

[quote name='Kate I Luka']Ja niestety nie powiem zupełnie nic na temat ustawień aparatu. Od kiedy mamy tego "mądrego" nikona to Łukasz musi mi ustawić wszystko, a ja tylko pstrykam. 99% fot robi on :roll: :roll: :roll:
ALe za to ja lepiej niż on znam się na kompie :evil_lol:[/quote]

A Ja ani na aparacie ani na kompie się za bardzo nie znam:roll: :evil_lol:

[quote name='evaxon']a jaki masz aparacik?
ja robie Tigrze zdiecia na trybie SCN -dzieci i zwierzeta i przy ladnej pogodzie ladnie wychodza na sniegu przy brzydkiej nie wiem bo enie robilam.[/quote]

No właśnie przy ładnej pogodzie,słoneczku zdjecia wychodzą ładne a jak jest brzydko to są koszmarne:roll: . A aparacik to panasonic lumix DMC-FZ7.

Posted

[quote name='DORRAG']

A tak chciałam sie zapytać jak wy robicie zdjęcia na śniegu, bo mi kompletnie nie wychodzą i już nie wiem co robie źle...
Jedyne zdjęcie które wczoraj jakoś wyszło:shake:

[/quote]

Ja mam Canona, robie opcją Program i sama ustawiam wszystko, ale mi też niektóre nie wychodzą... mam też opcje śnieg...ale jakoś nieładne w niej wychodzą zdj.

Posted

qrcze masz calkie,m fajniutki aparacik:cool3: nierozumie czemu ci zdiecia nie wychodza...musisz poprobowac troszke:) no a jak pogoda kiepska i pies ci nie biega to rob z lampa napewno ladnie wyjda:)

Posted

[quote name='Kiłi']Ja mam Canona, robie opcją Program i sama ustawiam wszystko, ale mi też niektóre nie wychodzą... mam też opcje śnieg...ale jakoś nieładne w niej wychodzą zdj.[/quote]

No u mnie też jest taka opcja... ale ja chciałam sama poustawiać:evil_lol:

[quote name='Kitka20']Hej DARĄG wreszcie tu dotarłam ale świetna Fiona hehe (wszystkie boksie są świetne)[/quote]

Witaj :multi: [B]Kitka20[/B] u nas i zapraszam częściej:p

[quote name='evaxon']qrcze masz calkie,m fajniutki aparacik:cool3: nierozumie czemu ci zdiecia nie wychodza...musisz poprobowac troszke:) no a jak pogoda kiepska i pies ci nie biega to rob z lampa napewno ladnie wyjda:)[/quote]

No muszę troszkę popróbować;) , ale chyba już nie zdąże bo śnieg powoli znika.

[quote name='tygra']jaki śpioszek słodki
[/quote]

cześc Tygra:p no śpioszek się ostatnio z Fiony zrobił:cool3:

Posted

Hmmm.... dlaczego nie mamy w Walentynkowym wątku Walentynki [B]DORRAGowej :mad: [/B]

Zerknijcie w mój podpis jakie cudeńka już mamy, ZAPRASZAMY do pomocy :loveu:
[SIZE=1]...ide dalej spamować[/SIZE] :evil_lol:

Posted

Cześć dziewczynki :multi: :multi:

[quote name='AgusiaTerierka']No i jak? Gdzie fotki cudnej mordki?[/quote]

[quote name='Kitka20']Ja też ja też proszę o więcej fotencji:multi:[/quote]

Dziewczyny postaram sie jakieś nowe fotki zrobić...obiecuję:p

[quote name='bonita'][B]Dobrywieczór :)[/B][/quote]

Już dzień dobry:evil_lol:

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: czy was zasypało? bo mnie już prawie:cool3:[/quote]

Nas nie zasypuje tylko zalewa, bo pada deszczyk.

[quote name='AgaiTheta']Hmmm.... dlaczego nie mamy w Walentynkowym wątku Walentynki [B]DORRAGowej :mad: [/B]

Zerknijcie w mój podpis jakie cudeńka już mamy, ZAPRASZAMY do pomocy :loveu:
[SIZE=1]...ide dalej spamować[/SIZE] :evil_lol:[/quote]

Widziałam już wczoraj te cudeńka :loveu: , ale ja takich pięknych walentynek nie potrafię zrobić....A wogóle to nie mam w domu żadnego serca:oops: żeby zrobić Fionie fotkę:placz:

[quote name='Kate I Luka']Cześć Fioncie :loveu: :loveu: :loveu:

Co tam słychować u Was? U nas znów sypie i sypie...[/quote]

A u mnie leje deszcz

[quote name='evaxon']czesc Fionkowe:multi:[/quote]

Cześć :p