Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leemonca napisał(a):
witam o brzasku ;-)

leemonca o takiej porze siedzisz sobie na dogo, ja jak bym mogła to bym sobie jeszcze smacznie spała:cool3:

Imbir1 napisał(a):
cześć Foneczki:multi: :multi: :multi:

Cześć imbirki:p

Kitka20 napisał(a):
Dzieńdoberek jak tam się macie??

A bardzo dobrze bo jutro już czwartek:cool3: i coraz bliżej do weekendziku:multi:

evaxon napisał(a):
bryyyy

czy u was tez taka wstretna pogoda??:razz:

U nas też okropna pogoda.

Kiłi napisał(a):
Dzieńdybry:multi: :multi: :multi:

Cześć:p

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Cześć,
a fotki nowe kiedy będą ?

Dzień dobry Bonitko:p A fotki będa ale chyba dopiero w weekendzik:evil_lol: Chociaż może dzisiaj trochę zdjeć zrobie:roll:

[quote name='Kate I Luka']Doberek Pani Laborantko...

Pracuje Pani z takimi rzeczami?

A dzień dobry:p

A pracuje sobie i z takimi rzeczami ale u Nas nie ma takiego sprzętu i nie jest tak czysto:cool3: :evil_lol: Bo my badamy wszystkie benzyny , oleje, parafiny i nie wiadomo co jeszcze:evil_lol: więc jak przychodzę z pracy to pachnę jak stacjia benzynowa :evil_lol: A wogóle to jak wracam z roboty to nie mam na nic siły( poprostu padam) a wcale sie tam dużo nie napracuje;)

[quote name='madzia i medor']Cześć i czołem; kluchy z rosołem:razz: :razz:

cześć:p

Posted

leemonca napisał(a):
a ja od nadmiaru zapachu benzyny, wymiotuję :cool1:. Nie mogę sama tankować i wsiadać do świeżo zatankowanego samochodu :cool1:. I to tak na stare lata mi się porobiło

Widzisz leemoncio a ja muszę w takim zapaszku przebywać po osiem godzin dziennie...na ale nia zawsze tak mocno smierdzi:roll: raz bardziej a raz mniej. Ale muszę ci powiedzieć ze juz sie trochę przyzwyczaiłam bo w pierwsze dni było strasznie cięzko ....aż mi żołądkiem ruszało:razz:

evaxon napisał(a):
a feeee nie lubie zapachu benzyny
czesc:multi:

Cześć Ewuś:p

Posted

DORRAG napisał(a):

A pracuje sobie i z takimi rzeczami ale u Nas nie ma takiego sprzętu i nie jest tak czysto:cool3: :evil_lol: Bo my badamy wszystkie benzyny , oleje, parafiny i nie wiadomo co jeszcze:evil_lol: więc jak przychodzę z pracy to pachnę jak stacjia benzynowa :evil_lol: A wogóle to jak wracam z roboty to nie mam na nic siły( poprostu padam) a wcale sie tam dużo nie napracuje;)

A ja lubię zapach benzyny :p Choc pewnie co za duzo to nie zdrowo by było...

Posted

[quote name='Imbir1']a ja lubie zapaszek benzynki:p

[quote name='Kate I Luka']A ja lubię zapach benzyny :p Choc pewnie co za duzo to nie zdrowo by było...

[quote name='bonita']Ja też :D
Dobrywieczór

[quote name='madzia i medor']A ja tam lubię zapach farby:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Oj dziewczyny ale Wy w zapaszkach gustujecie:evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek Fionulki :multi:

cześć kasiu ...piękny Gifek:loveu: :loveu:
[quote name='evaxon']czesc Fioneczki:multi:
Dzień dobry :p

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki,:multi: bardzo dawno nie było tutaj foteczek:cool3:

Kasia skąd ty bierzesz takie fajne gify?:lol:

Cześć Imbirki :p No bardzo dawno fotek nie było:oops: , ale po prostu nie ma na nic czasu, ale coś dzisiaj pstrykne:cool3: