Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']kurczę, nas też tak zasypało!!!
fajne fotki!!! a jak masz jakiś program graficzny, to spróbuj pobawić się cieniem i światłem, albo kontrastem :cool3:[/quote]

No właśnie nie mam żadnego progamu i nie mogę nic poprawić:shake:
Ale nie wiem czemu nie wychodzą mi te fotki...Ja chce wiosnę i słoneczko;)

[quote name='Imbir1']ooooooooo, śnieżna Fioneczka:multi::multi::multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='a_ga.isk']Jak jeszcze raz zobacze sniezne fotki to sie zalamie :( *zazdrosna*
Ale slicznie Fionka wyszla ;)[/quote]

[quote name='evaxon']sniegowe foteczki:multi: :multi: :multi:[/quote]

Było by więcej tych zdjęć ale ze 100 wyszło tylko 20:razz:

I jak tam u Was dalej śnieżek sypie? bo u mnie bardzo mocno i wcale nie zamierza przestawać:roll: i nie wiem jak Ja sie jutro do pracy dostane.

Posted

Cześć dziewczynki:p

Wy tu już od rana zagladacie a Ja mogę dopiero wpaść do Was tak z rana bo siedzie w pracy a tam nie mają internetu :diabloti: bo odłączyli....Ale najbardziej sie cieszę z tego że jutro już piątek a potem weekendzik:multi: i się porządnie wyśpie:multi: .

Posted

[FONT="Tahoma"]Czeeeeść :multi:

Wstałam wreszcie z łóżka, bo ile można leżeć, tym bardziej, że pozostają mi tylko 2 pozycje - plecy i lewy bok... A cała noc przedemną, więc musze się troche rozruszać ....

Fionka jak zwykle piękna, a śnieżek chyba coś bardzo pyszny tam u Was padał ;) [/FONT]
[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/8360/p10404711ku.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='madzia i medor']Dobrry bry bry brryyyy:lol: Śnieżna Fiona jest cudaśna:lol:[/quote]

cześć:p

[quote name='Kate I Luka'][FONT=Tahoma]Czeeeeść :multi: [/FONT]

[FONT=Tahoma]Fionka jak zwykle piękna, a śnieżek chyba coś bardzo pyszny tam u Was padał ;) [/FONT]
[/quote]

cześć kasiu:p śnieżek u nas jest wyjątkowo smaczny:evil_lol: , ale powoli topnieje.

[quote name='bonita'][B][I]A ja Was witam już piątkowo, prawie weekendowo :D[/I][/B][/quote]

Ja Już po pracy:multi: dla mnie weekendzik już sie zaczął:multi: :multi:

[quote name='Imbir1']cześć zapracowane Fioneczki:multi:[/quote]

Cześć imbirki :p

Posted

[quote name='DORRAG']cześć:p
Ja Już po pracy:multi: dla mnie weekendzik już sie zaczął:multi: :multi:
[/QUOTE]
[FONT="Tahoma"]
A ja od czwartku się byczę, i byczyć będę jeszcze dłuuuuugo ! Mam 2 tyg L4 :multi: :multi: :multi: :multi: [/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka']
[FONT=Tahoma]A ja od czwartku się byczę, i byczyć będę jeszcze dłuuuuugo ! Mam 2 tyg L4 :multi: :multi: :multi: :multi: [/FONT][/quote]

No proszę ale masz fajnie 2 tygodnie odpoczynku,a Ja co ...muszę się mordować w pracy:grab: :sadCyber:

Posted

[quote name='leemonca']a ja nie lubię weekendów :placz:, bo mi rodzinka zabiera kompa :placz: :placz: :placz:[/quote]

A u mnie jest tak że jak Ja jestem w pracy to oni siedza sobie na internecie a jak wracam to komputerek jest mój:cool3:

[quote name='Imbir1']
a my się już umówiliśmy na spacerek i bedziemy szaleć:diabloti:[/quote]

Ale fajnie macie, ja nie mam z kim się umówić na taki spacerek:razz:

Posted

[quote name='DORRAG']
Ale fajnie macie, ja nie mam z kim się umówić na taki spacerek:razz:[/quote]
ja tez nie mam sie z kim umowic:roll: do łodzi daleko ...