Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ooooooooo, śnieżna Fioneczka:multi::multi::multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jak jeszcze raz zobacze sniezne fotki to sie zalamie :( *zazdrosna* Ale slicznie Fionka wyszla ;) Quote
DORRAG Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='leemonca']kurczę, nas też tak zasypało!!! fajne fotki!!! a jak masz jakiś program graficzny, to spróbuj pobawić się cieniem i światłem, albo kontrastem :cool3:[/quote] No właśnie nie mam żadnego progamu i nie mogę nic poprawić:shake: Ale nie wiem czemu nie wychodzą mi te fotki...Ja chce wiosnę i słoneczko;) [quote name='Imbir1']ooooooooo, śnieżna Fioneczka:multi::multi::multi::multi::multi::lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='a_ga.isk']Jak jeszcze raz zobacze sniezne fotki to sie zalamie :( *zazdrosna* Ale slicznie Fionka wyszla ;)[/quote] [quote name='evaxon']sniegowe foteczki:multi: :multi: :multi:[/quote] Było by więcej tych zdjęć ale ze 100 wyszło tylko 20:razz: I jak tam u Was dalej śnieżek sypie? bo u mnie bardzo mocno i wcale nie zamierza przestawać:roll: i nie wiem jak Ja sie jutro do pracy dostane. Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 u nas tez syypie i sypie i przestac nie moze:shake: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [B][I]Sjuper taka śniegulińska Fionka :)[/I][/B] [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/8329/p10404117ip.jpg[/IMG] Quote
DORRAG Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Cześć dziewczynki:p Wy tu już od rana zagladacie a Ja mogę dopiero wpaść do Was tak z rana bo siedzie w pracy a tam nie mają internetu :diabloti: bo odłączyli....Ale najbardziej sie cieszę z tego że jutro już piątek a potem weekendzik:multi: i się porządnie wyśpie:multi: . Quote
Kiłi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/8339/p10404785uq.jpg[/IMG] och jaki uchachany piechol:p U nas też pada i pada. I piechy się cieszą:jumpie: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [FONT="Tahoma"]Czeeeeść :multi: Wstałam wreszcie z łóżka, bo ile można leżeć, tym bardziej, że pozostają mi tylko 2 pozycje - plecy i lewy bok... A cała noc przedemną, więc musze się troche rozruszać .... Fionka jak zwykle piękna, a śnieżek chyba coś bardzo pyszny tam u Was padał ;) [/FONT] [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/8360/p10404711ku.jpg[/IMG] Quote
Medorowa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dobrry bry bry brryyyy:lol: Śnieżna Fiona jest cudaśna:lol: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [B][I]A ja Was witam już piątkowo, prawie weekendowo :D[/I][/B] Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jaka śnieżynka :) [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/8329/p10404117ip.jpg[/IMG] Quote
DORRAG Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Dobrry bry bry brryyyy:lol: Śnieżna Fiona jest cudaśna:lol:[/quote] cześć:p [quote name='Kate I Luka'][FONT=Tahoma]Czeeeeść :multi: [/FONT] [FONT=Tahoma]Fionka jak zwykle piękna, a śnieżek chyba coś bardzo pyszny tam u Was padał ;) [/FONT] [/quote] cześć kasiu:p śnieżek u nas jest wyjątkowo smaczny:evil_lol: , ale powoli topnieje. [quote name='bonita'][B][I]A ja Was witam już piątkowo, prawie weekendowo :D[/I][/B][/quote] Ja Już po pracy:multi: dla mnie weekendzik już sie zaczął:multi: :multi: [quote name='Imbir1']cześć zapracowane Fioneczki:multi:[/quote] Cześć imbirki :p Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='DORRAG']cześć:p Ja Już po pracy:multi: dla mnie weekendzik już sie zaczął:multi: :multi: [/QUOTE] [FONT="Tahoma"] A ja od czwartku się byczę, i byczyć będę jeszcze dłuuuuugo ! Mam 2 tyg L4 :multi: :multi: :multi: :multi: [/FONT] Quote
DORRAG Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='Kate I Luka'] [FONT=Tahoma]A ja od czwartku się byczę, i byczyć będę jeszcze dłuuuuugo ! Mam 2 tyg L4 :multi: :multi: :multi: :multi: [/FONT][/quote] No proszę ale masz fajnie 2 tygodnie odpoczynku,a Ja co ...muszę się mordować w pracy:grab: :sadCyber: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a ja się cieszę, że jest weckend i chociaz przez 2 dni się pobyczę:cool3: Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a ja nie lubię weekendów :placz:, bo mi rodzinka zabiera kompa :placz: :placz: :placz: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 uuuuuuuu, biedna sister:shake: a my się już umówiliśmy na spacerek i bedziemy szaleć:diabloti: Quote
DORRAG Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='leemonca']a ja nie lubię weekendów :placz:, bo mi rodzinka zabiera kompa :placz: :placz: :placz:[/quote] A u mnie jest tak że jak Ja jestem w pracy to oni siedza sobie na internecie a jak wracam to komputerek jest mój:cool3: [quote name='Imbir1'] a my się już umówiliśmy na spacerek i bedziemy szaleć:diabloti:[/quote] Ale fajnie macie, ja nie mam z kim się umówić na taki spacerek:razz: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='DORRAG'] Ale fajnie macie, ja nie mam z kim się umówić na taki spacerek:razz:[/quote] ja tez nie mam sie z kim umowic:roll: do łodzi daleko ... Quote
Recommended Posts