Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo :D No żebym przetrwała pierwszy rok to już pójdzie jakoś.
Polibuda Rzeszowska słynie z tego że w miare idzie się dostać, ale póżniej przesiew jest straszliwy ;)

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki ludziska, właśnie o to chodzi że budownictwo to dobry fach, a mi się to nawet podoba ;)
Lubię projekty,planować itp. tym bardziej że moja siostra skończyła budownictwo, a teraz kończy magisterke z Architektury.
Więc będę miała wsparcie, a może i w przyszłości razem coś pomyślimy ;)

Alicja dziękuje, kaska doszła ;)

Dzisiaj kładłam z tatkiem styropian w pokoju na podłogę,chwilka przerwy bo surowca brak :p

A ci dalej leniuchują..

[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/1050/dsc0045um.jpg[/IMG]

[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/484/dsc0008bs.jpg[/IMG]

[IMG]http://img202.imageshack.us/img202/4614/dsc0016tw.jpg[/IMG]

Posted

nie przeszkadzaj ...śpimu :lol:
[url]http://img189.imageshack.us/img189/484/dsc0008bs.jpg[/url]

napisz tylko na wątku boxerkowym -bazarkowym ( z mojego podpisu ,) że kasiorka dotarła :)

Posted

Hej, foczki, pobudka! Wiecie jaka to fajna zabawa... pogryźć styropian! A jak się potem fajnie Pańci przeszkadza w jego sprzątaniu :) Słuchajcie Ciotki Nutusi - wie co pisze :)

Posted

[quote name='Nutusia']Hej, foczki, pobudka! Wiecie jaka to fajna zabawa... pogryźć styropian! A jak się potem fajnie Pańci przeszkadza w jego sprzątaniu :) Słuchajcie Ciotki Nutusi - wie co pisze :)[/QUOTE]

:lol::lol::lol:

Posted

hahaha, już widzę ten wzorek : fala kropka fala, fala kropka fala :P

Oj psiaki to pokoju stępu nie mają ;p Na razie tracę na nich ost. pary skarpetek - najlepsza zabawka ;P

Posted

co to za superowe wyro?
ja szukam nowych już x lat i ciągle się nie mogę zdecydować :evil_lol:
dobrze, że stare są takie trwałe :evil_lol:

Posted

Hej Kapsel, dziękujemy i witamy w galerii :)

wig to jest kanapa firmy Sentina. Zdecydowanie polecam. Ja podobnie dluugo szukalam takiej kanapy jeszcze dla samej Leny. Mialam kupować z Meduzy skórzaną, ale potem nie było już.

Polecam kanape z ekoskóry. Higieniczna, super się czyści, kłaczki i ewentualny piach, kurz pozostaje na wieszchu. Zapach "nie wsiąka" w legowisko, wystarczy przetrzeć wilgotną rękawicą/szmatką by odświerzyć legowisko. Kanapa jest miękka, całkowicie rozbieralna, nie odksztalca się zbytnio. Ja kładę jeszcze kocyki psom, co by było milej, a doteo wystarczy je wytrzepać i spokój na chwilę.

Wczesniej dla Leny miałam ponton z materiału tapicerskiego, ale chmm materiał nie dla mnie (ślina, czy zapaszek zostaje, trzeba szorować) wolę zdecydowanie skórkę, codure czy inny śliski materiał.

Się opisalam :p

Posted

A pod spodem też masz eko czy materiał ?? bo u Ozzulka pod spodem jest materiał . Co do utrzymania czystości to racja , fajnie sie czyści posłanko , Ozzy miał wiecznie oślimtane :roll: teraz spoko ;)

Posted

dzięki za odpowiedź :)
hm, może ta ekoskóra to jakaś myśl... faktycznie materiałowe capią - ja często piorę...
a nie niszczy się od wilgoci? ale domyślam się, że nie :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']dzięki za odpowiedź :)
hm, może ta ekoskóra to jakaś myśl... faktycznie materiałowe capią - ja często piorę...
a nie niszczy się od wilgoci? ale domyślam się, że nie :evil_lol:[/QUOTE]

ja wycieram często ściereczką , najczęściej z płynem do higieny intymnej :lol: ale on bezzapachowy i bezpieczny , nic się z łóżeczkiem nie dzieje

Posted

czeeeeeść :D

Pod spodem jest materiał, mam nadzieje że się nie wytrze, dla bespieczenstwa dałam mate/siatkę gumową antypoślizg taką jak pod dywan.

Na wilgoć narazie spoko, czesto pryskam legowisko preparatem na zapaszek i nie wycieram... I wszystko okej ;)

Posted

[quote name='Alicja']najczęściej z płynem do higieny intymnej :lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='drzalka']czeeeeeść :D

Pod spodem jest materiał, mam nadzieje że się nie wytrze, dla bespieczenstwa dałam mate/siatkę gumową antypoślizg taką jak pod dywan.

Na wilgoć narazie spoko, czesto pryskam legowisko preparatem na zapaszek i nie wycieram... I wszystko okej ;)[/QUOTE]

to spoko, bo psom każę leżeć po spacerze na wyrach do wyschnięcia :evil_lol: i byłoby mi przykro jakby popękała ta ekoskóra czy co tam :P

Posted

[quote name='wiq']:evil_lol:

to spoko, bo psom każę leżeć po spacerze na wyrach do wyschnięcia :evil_lol: i byłoby mi przykro jakby popękała ta ekoskóra czy co tam :P[/QUOTE]

Moje np. mamlają prasowane kostki, niby na ręcznikach, ale i tak obślinią legowisko na bokach, ale wilgotną szmatką wszystko ladnie schodzi i się nie klei, nie zostają plamy ;)

Posted

[quote name='Alicja']ja wycieram często ściereczką , najczęściej z płynem do higieny intymnej :lol: ale on bezzapachowy i bezpieczny , nic się z łóżeczkiem nie dzieje[/QUOTE]

O tym jeszcze nie słyszałam :P
Trzeba będzie spróbować :D