Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to był mój pierwszy w życiu plakat :multi: i przyniósł takie szczęście :loveu:
ja właśnie jestem w trakcie drugiego plakatu i następnych bo widać one przynoszą większa szansę do adopcji :multi:

wiele ludzi nawet kompa w domu nie ma a szczególnie starsze osoby, które raczej na necie nie siedzą a właśnie mogą zaadoptować psiaki :multi:
warto wieszać plakaty :multi:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisze Myszka Stefanek to piękny psiak .....troszkę chudziutki ale apetyt mu dopisuje i z czasem nabierze masy :)
Myszko:oops: dziękuję :oops: ale mnie nie ma za co dziękować :oops:
Cieszę się że Stefciu bezpieczny a Ewunia w końcu spokojna :lol:

Posted

[quote name='diana79']to był mój pierwszy w życiu plakat :multi: i przyniósł takie szczęście :loveu:
ja właśnie jestem w trakcie drugiego plakatu i następnych bo widać one przynoszą większa szansę do adopcji :multi:

wiele ludzi nawet kompa w domu nie ma a szczególnie starsze osoby, które raczej na necie nie siedzą a właśnie mogą zaadoptować psiaki :multi:
warto wieszać plakaty :multi:[/QUOTE]

Oj tak plakaty trzeba rozwieszać .....masz cioteczko szczęśliwą ręke ;) Pani jak zobaczyła ogłoszenie Stefcia od razu zerwała plakat i zadzwoniła do córki :) przychodź szybko Stefanek jest do adopcji :) Córce się spodobał i rach ciach ciach i Stefcio grzeje doopkę w swoich domku ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Oj tak plakaty trzeba rozwieszać .....masz cioteczko szczęśliwą ręke ;) Pani jak zobaczyła ogłoszenie Stefcia od razu zerwała plakat i zadzwoniła do córki :) przychodź szybko Stefanek jest do adopcji :) Córce się spodobał i rach ciach ciach i Stefcio grzeje doopkę w swoich domku ;)[/QUOTE]

to jest niesamowite szczęście :loveu::multi:

ale pozostałe plakaty które wieszałam w Katowicach to większość pozrywana :shake:
i to zaraz na drugi dzień już ich nie było, dobrze, że Pani zdążyła je przeczytać
w Świętochłowicach nikt nie zrywa wszystkie wiszą ale w Katowicach to zaraz poniszczą...

Posted

Dziewczynki bardzo przepraszam, ale Majeczka nie miała tyle szczęścia i trafiła do schroniska.

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/23/20110705170139.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9893/20110705170139.jpg[/IMG][/URL]

URL="http://imageshack.us/photo/my-images/839/20110705170805.jpg/"][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/6359/20110705170805.jpg[/IMG][/URL]

Dziewczynki próbują znaleśc jej domek, ale ogłoszenia nie przynoszą rezultatu

orginalny link do jej plakaciku może możecie rozwiesic u siebie w okolicy

[url]http://img811.imageshack.us/img811/3882/slajd1.png[/url]

ilink do wątku tej bidulki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211377-MAJA_-malutka-zwykła-choć-NIEZWYKŁA_-WIERNA-UFNA...PORZUCONA!_pomózcie-ogłaszać!/page5[/url]

Posted

biedna sunia porozwieszam plakaty może znów się coś uda

wpłynęło na konto Stefanka:
20zł od pola53
oraz 50zł od daga31081980
bardzo dziękujemy :loveu:
cioteczki dajcie znać czy zwrócić Wam pieniążki czy przekazać na jakąś konkretną bidę? bo mam nadzieję, że Stefanek zostanie już w DS na zawsze :-)

wczoraj przelałam Martice@Aischa 40zł które trzeba było zapłacić za hotel

rozliczenia w 5 poście

jak będzie już pewne, że Stefanek zostaje w DS to podacie mi gdzie przelać pieniążki po Stefanku które się wcześniej uzbierały :Cool!: ale na razie musimy mieć pewność że zostaje na zawsze :multi:

Posted

[quote name='diana79']biedna sunia porozwieszam plakaty może znów się coś uda

wpłynęło na konto Stefanka:
20zł od pola53
oraz 50zł od daga31081980
bardzo dziękujemy :loveu:
cioteczki dajcie znać czy zwrócić Wam pieniążki czy przekazać na jakąś konkretną bidę? bo mam nadzieję, że Stefanek zostanie już w DS na zawsze :-)

wczoraj przelałam Martice@Aischa 40zł które trzeba było zapłacić za hotel

rozliczenia w 5 poście

jak będzie już pewne, że Stefanek zostaje w DS to podacie mi gdzie przelać pieniążki po Stefanku które się wcześniej uzbierały :Cool!: ale na razie musimy mieć pewność że zostaje na zawsze :multi:[/QUOTE]

Tak, tak potwierdzam otrzymanie od Dianki 40 zł na hotelik :) został opłacony przy odbiorze Stefanka ...z pieniążkami jeszcze chwilkę się wstrzymajmy tak na wszelki wypadek ......w poniedziałek będziemy na pewno wiedziały czy Stefanek zostaje :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Wczoraj po 22 rozmawiałam z Panią ....Stefanek wulkan energii na dworze ....w domku bardzo grzeczny :) zajął miejsce na kaflach w przedpokoju :) przerażony panelami na których bardzo się ślizga postanowił więcej nie korzystać ze ślizgawki ;) Zapraszany do pokoju odmawia :) Ładnie zjadł ....poprosił o wodę rzucając się na zlew ;) potem był spacerek z nowym Panem który ostatecznie zadecydował że imienia mu nie będzie zmieniał bo Stefan do niego pasuje:evil_lol: Pani pytała czy można zmienić mu imię ze względu na męża ...nie wyobrażała sobie męża o 5 rano na spacerze w parku wołającego STEFAN WRÓĆ!!!!! :cool3: Ale Panu to nie przeszkadza :) więc Stefanek pozostanie Stefankiem przynajmniej na razie :lol: :loveu:[/QUOTE]

Aż serce rośnie, jak się czyta takie wiadomości :multi: :multi: :multi:
Cioteczko Martika&Aischa pisz tak częściej i więcej :):):)

Posted

[quote name='DONnka']Aż serce rośnie, jak się czyta takie wiadomości :multi: :multi: :multi:
Cioteczko Martika&Aischa pisz tak częściej i więcej :):):)[/QUOTE]

Wierzę że tylko takie wiadomości będę miała przyjemność przekazywać :)

Posted

Bardzo się cieszę, że tak wszystko się ułożyło. Oby do poniedziałku. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Jeśli chodzi o moją wpłatę, to została przeznaczona na pomoc psiakowi i niech tak zostanie. Jest dużo takich biedaków w potrzebie, wybierzcie jakiegoś :).

Posted

[quote name='Martika@Aischa']:( matko jaka przestraszona dziewczynka :( powieszę w lecznicy u Molickich Aguś :( i w zaprzyjaźnionych zoologicznych :([/QUOTE]

[quote name='diana79']biedna sunia porozwieszam plakaty może znów się coś uda:multi:[/QUOTE]

Pięknie dziękuje kochane :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ewcia cała szczęśliwa bo sms-owała z nową właścicielką Stefanka i wszystko jest w porządku :) dostała nawet MMS-a z uśmiechniętym pycholem naszego Stefcia:loveu::loveu::loveu:
Może dziś będzie już miała dostęp do internetu to napisze coś więcej :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ewcia cała szczęśliwa bo sms-owała z nową właścicielką Stefanka i wszystko jest w porządku :) dostała nawet MMS-a z uśmiechniętym pycholem naszego Stefcia:loveu::loveu::loveu:
Może dziś będzie już miała dostęp do internetu to napisze coś więcej :)[/QUOTE]
To się cieszę jak nie wiem co :multi::lol:

Posted

Ewa,mowilam ze trzeba wierzyc:)
Diana dziekujemy:):0
Ewa ,jestes wielka ...walczylas o niego
Szczescia Stefanku.... [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/209595-szukamy-pilnie-dt!!-inaczej-schron!Pomocy!-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-!!!/images/smilies/Cool!!.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/209595-szukamy-pilnie-dt!!-inaczej-schron!Pomocy!-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-!!!/images/smilies/sweetCyberM.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ewcia cała szczęśliwa bo sms-owała z nową właścicielką Stefanka i wszystko jest w porządku :) dostała nawet MMS-a z uśmiechniętym pycholem naszego Stefcia:loveu::loveu::loveu:
Może dziś będzie już miała dostęp do internetu to napisze coś więcej :)[/QUOTE]

[B]Tak się cieszę :multi: :multi: :multi: nie tylko ze względu na Stefcia, ale także cioteczkę Ewę !!![/B]
Nie znam Jej, ale czuję intuicyjnie, że pokochała Stefcia i strasznie przeżywała to, że nie może wziąć Go do siebie (bo munż sie nie zgadza). Też tak mam z moim munżem, więc rozumiem Ją. Powiem Wam w tajemnicy, że czasem to się zastanawiam, czy nie pora, żeby zmienić munża ;) :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='DONnka'][B]Tak się cieszę :multi: :multi: :multi: nie tylko ze względu na Stefcia, ale także cioteczkę Ewę !!![/B]
Nie znam Jej, ale czuję intuicyjnie, że pokochała Stefcia i strasznie przeżywała to, że nie może wziąć Go do siebie (bo munż sie nie zgadza). Też tak mam z moim munżem, więc rozumiem Ją. Powiem Wam w tajemnicy, że czasem to się zastanawiam, czy nie pora, żeby zmienić munża ;) :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]
mam ten sam problem:)
ale i tak go kofam.
Moje pieniążki też niech zasilą inną bidę.Trzymam mocno kciuki za Stefanka i....JESTEŚCIE WIELKIE!!!

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=olive][COLOR=magenta]b[/COLOR]Kochane mojeeeeee juz jezdem kochane i ja kocham bardzo bardzo :thumbs::iloveyou::modla::modla::modla::iloveyou:i tak sie modle i nie spie i nie jem .....bo sie modle o zycie godne , o milosci , dla Stefunia , ktoren jest cudownym stworzeniem- Monisiu dzieki twym plakatommmmmmmmmmmm ,pani Terenia , czyli mama panci nowej Ste:iloveyou:fankowej , ujrzala w zoologocznym , ten najnowszy plakacik ! Dziekuje wam postokroc calem serduchem swym , i za to , ze mnie ciotenki Myszka2 i Martika Aiszunia-:multi:cierpliwie znosily , prawie podtrzymywaly na zyciu , bom ja juz w nic nie wierzyla :shake:kochane moje wszystkie janioly , modlmy sie aby ten domus pokochal na zaboj:thumbs: mialam zapchana skrzynke i wyczyscilam , ale bylo tam duzo wiadomosci , kochane piszcie znow prosze , :multi:ciotenki niechaj los nam zesle sile jeszcze wieksza - dla naszych serc i rak , wszak trza ratowac ciagle , a powiem wam kochane janioly , ze [IMG]http://www.e-gify.com/gify/2033.gif[/IMG]serce moje odzylo - wlasnie dzieki wam , nadziejkowo cioteczki myslmy , aby sen sie spelnil , sen o los nowym lepszym , prawdziwej dloni kochajacej i serc wielkich przy kazdym stworzeniu , ktorego zadna sila nam nie pozwoli opuscic . Monisiuuuuuuuuu kochana przyszly plakaty nowe juz do mnie , ale trzymamy je .[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

cudowne wiadomości :multi: bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze :multi:

Ewuni walczyłaś o Stefanka bardzo mocno i wywalczyłaś nowe życie dla niego :multi::multi::multi: