DORA1020 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dzwonilam na te numery z 1 postu,ale nikt sie nie zglasza,byc moze bedzie dom dla Stefcia/moja Tinka nie skorzysta/ale jesli nie Stefcio to pomyslimy nad naszym innym psiakiem,bo tez niestety mam sporo do adopcji.Dom jest w Dabrowie Gorniczej,ale mieszkanie w bloku,pani nie przeszkadza,ze psiak bedzie duzy,ale jest tam kot i suczka/nie wiem czy wysterylizowana/ale domek trzeba sprawdzic,jesli nie Stefcio to pomysle nad psiakiem od nas/chociaz to strasznie daleko/Moj numer tel.664500434 Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='DORA1020']Dzwonilam na te numery z 1 postu,ale nikt sie nie zglasza,byc moze bedzie dom dla Stefcia/moja Tinka nie skorzysta/ale jesli nie Stefcio to pomyslimy nad naszym innym psiakiem,bo tez niestety mam sporo do adopcji.Dom jest w Dabrowie Gorniczej,ale mieszkanie w bloku,pani nie przeszkadza,ze psiak bedzie duzy,ale jest tam kot i suczka/nie wiem czy wysterylizowana/ale domek trzeba sprawdzic,jesli nie Stefcio to pomysle nad psiakiem od nas/chociaz to strasznie daleko/Moj numer tel.664500434[/QUOTE] Byłoby wspaniale!! Ewcia gdzie jesteś?? Quote
Iljova Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='AniaGucio']Byłoby wspaniale!! Ewcia gdzie jesteś??[/QUOTE] Może popołudniu się pojawi. Quote
Havanka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Aż sie boję cieszyć... Gdyby tylko się udało, bo z ogłoszeń cisza.:shake: Quote
Nadziejka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Jestem kochane jestem , o matuluuuu juz czytam:crazyeye::loveu: Quote
Nadziejka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 :thumbs::cool2:[quote name='DORA1020']Dzwonilam na te numery z 1 postu,ale nikt sie nie zglasza,byc moze bedzie dom dla Stefcia/moja Tinka nie skorzysta/ale jesli nie Stefcio to pomyslimy nad naszym innym psiakiem,bo tez niestety mam sporo do adopcji.Dom jest w Dabrowie Gorniczej,ale mieszkanie w bloku,pani nie przeszkadza,ze psiak bedzie duzy,ale jest tam kot i suczka/nie wiem czy wysterylizowana/ale domek trzeba sprawdzic,jesli nie Stefcio to pomysle nad psiakiem od nas/chociaz to strasznie daleko/Moj numer tel.664500434[/QUOTE] Madzienko:modla:dziekuje ogromnie ze pomyslalas , niewiem czemu nikt nie odbiera?:shake::crazyeye: kochana Madziu Stefu moze byc z sunia , ale czy z kocikiem w jednym domku- niewiemy tego dokladnie , trzeba bedzie sprawdzic domek w Dabrowie , byloby blisko ..... trzymajcie kciuki , ja teraz dzwonie i odebrala p Malgosia , mowi ze nie slyszlala o telefonie , a miala moze wylaczony wczesniej - poprosilam aby teraz do nas przyszli - Arek z mama i Stefulem , teraz czekamy , ja mam 1 zl na tel znow , do Dory wysle smsa, ciotenki ja bym jechala ten domus sprawdzic ale najlepiej byloby jechac ze Stefciem, zobaczyc jak zareaguje itd , juz sle smsa do Dory1020 czyli Madzienki kochanej! [B][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/209595-Prosimy-sercem-o-grosiki-na-wetaPomocy!-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-!!!/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT]Zapraszam na bazarek poświęcony Chmurce i Stefciowi [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/209595-Prosimy-sercem-o-grosiki-na-wetaPomocy!-Sosnowiec-duzy-Stefcio-szuka-domu-!!!/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210460-Wakacyjna-bi%C5%BCuteria-na-Chmurk%C4%99-i-Stefcia-do-12.07-godz.-22.59-!!-ZAPRASZAMY-!!?p=17181946#post17181946"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2104...6#post17181946[/COLOR][/URL] :multi::buzi::modla::iloveyou:Anus dziekiiiii stokrotne :multi::loveu::multi:, [SIZE=5][COLOR=darkred]kochani ja dodam jeszcze na pierwsza str num tel tego chlopca Arka- ... [SIZE=2]skoro panie nie laskawe odbierac czy oddzwonic , to moze najpredzej Arek odbierze! [COLOR=green]kochani mam juz num tej babeczki z Dabrowy Gorniczej , bede dzwonic , trzymajcie kciuki! Dora1020:modla::modla::iloveyou:dziekuje kochana![/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorchid]godz 17.40- zadzwonilam kochani do pani do Dabrowy , pani starsza , chetna na piesia , moze byc duzy , ale musi byc wykastrowny bo sunia jest nie sterylizowana w domku , umowilam sie z pania , ze potem zadzwonie znow i umowimy sie na jakas wizyte , a Stefunio narazie sie nie nadaja do sterylizacji bo jest za chudziutenki:shake::shake:dobrze byloby , gdyby laskaaaaaaaaaaaswie obie panie odbieraly telefony - skoro zalezy im na domku dla stefanka- p Jagoda i p Malgosia- ludzie odbierajcie telefony! nie wiadomo nawet czy juz ktos nie dzwonil .....[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [/INDENT] Quote
DORA1020 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Trzymam kciuki,zeby to byl dobry domek,pani psio i kociolubna,no i Ewunia blisko,zajrzy do Stefcia czasami,oby sie tylko udalo. Quote
DORA1020 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Napewno pani poczeka,porozmawiaj z nia Ewuniu,powiedz co i jak,i napewno poczeka,mnie sie wydaje,ze to wrazliwa osoba. Quote
Mysza2 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 I ja też. Mam nadzieję że te telefony ktoś jednak odbiera Quote
Nadziejka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Cioteczki dziekuje dziekuje:buzi::iloveyou::modla: ja zdwonilam znow , ale krociutenko , pani chce psinulka wykastrowanego , ja krociunko rozmawialam , przeprosilam i powiedzialam ze zadzwonie , jak bede miec telefon doladowany , jutro zadzwonie dopoludnia i umowie sie z pania , czy bylaby mozliwosc , aby zobaczyc mogla Stefanka , byloby tak najlepiej , wtedy ocenilaby czy da rade np ze spacerkami , z pojsciem do weterynarza itd ,. bo Stefunio duzutki jest:painting::thumbs:ciotenki ja sama sciskam kciuki ile moge , narazie nie napisze wiecej , ale wiecie , ja juz nerwuskow dostaje powoli , bo wychodzi na to ze o wiesci jakiekolwiek musze sie dopraszac :shake:nikt nie przychodzi i nic nie mowi , my tu czekamy przeciez wszyscy , w kazdem razie kochane moje - dziekuje wam ogromnie , w imieniu tego cudnego psinula , ja jutro dzwonie na sto procent i umawiam sie z pania z Dabrowy na najblizszy dzien , abysmy sie spotkaly , moze do Sosnowca przyjechaly razem . Quote
dorobella Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja też trzymam kciuki. Dobrze,że chce wykastrowanego psa. Quote
Mysza2 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='dorobella']Ja też trzymam kciuki. Dobrze,że chce wykastrowanego psa.[/QUOTE] pewnie że dobrze. Jak trzeba będzie to zbierzemy jakoś kaskę na zabieg. Zresztą niezaleznie od decyzji tej Pani i tak trzeba będzie to zrobić Quote
diana79 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 oby pani się w nim zakochała :loveu: Ewuniu umawiaj się jak najszybciej bo my chyba jajko zniesiemy :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 :iloveyou::modla:Dzieki stokrotne moje wy serca:multi::multi:juz zaraz dzwonic bede . ciotenki podnoscie bazarus cudny od AniGucio:multi::modla::modla::iloveyou:[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210460-Wakacyjna-biżuteria-na-Chmurkę-i-Stefcia-do-12.07-godz.-22.59-!!-ZAPRASZAMY-!!/page2[/URL] ciotenki dzwonie , ale narazie nikt nie odbiera , napewno w sklepiku pani jest , albo na spacerku z sunia. zadzwonie za godzinke. Quote
Nadziejka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [FONT=Arial Narrow][COLOR=darkred]Kochane moje juz jestem dodzwonilam sie do p Krystyny do Dabrowy okolo 12. 30 , polecialam do pewnej starszej pani , ktora ma stacjonarny i uprosilam , pozwolila dzwonic:loveu::multi:kochane wiec tak - p Krystyna jednak chce sunie oneczke , albo b podobna do oneczki , musi byc po sterylizacji , rozmawailysmy dlugo, miala pani kiedys dwie sunki ale jedna odeszla na nowotwor:-(wiec pani Krysia z sunia i kociukiem sa gotowi na kolejna sunke , ale musi byc bardzo oneczkowata , ja zaproponowalam pani ze napewno jakas sunke znajdziemy i musimy sie spotkac , wtedy napewno aby sie spotakly , zobaczyly , natomiast dla Stefunka szukamy dalej:modla::modla:pani ma kuzynke z Sosnowca , ktora chce malego pieseczka , wiec poprosilam o num tej kuzynki , i pani Krystyna ma mi ten num przyslac , doradzilam tez pani , aby , jesli ma mozliwosc - weszla na dogomanie i tam na psiaki w potrzebie - napewno wtedy mialaby wiecej informacji i zdjec psinki , ktora by sie spodobala , ma syna p Krysia , wiec moze syn mamie znajdzie rozne wateczki psiaczkow. Pani pytala jeszcze razy kilka o te Tinke :loveu:od Dory1020 , czy wysterylizowana i czy duza? kochani ja najpierwej proponowalam abysmy sie mogly spotkac razem ze Stefuniem , ale nie wiemy jak by sie zachowal o obcym domku do kotka , bo kotek p Krysi czasem lubi skoczyc znienacka na psiaka .[/COLOR][COLOR=olive]Szukamy dalej dla Stefanka.[/COLOR][/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Narrow][COLOR=darkred]Kochane moje juz jestem dodzwonilam sie do p Krystyny do Dabrowy okolo 12. 30 , polecialam do pewnej starszej pani , ktora ma stacjonarny i uprosilam , pozwolila dzwonic:loveu::multi:kochane wiec tak - p Krystyna jednak chce sunie oneczke , albo b podobna do oneczki , musi byc po sterylizacji , rozmawailysmy dlugo, miala pani kiedys dwie sunki ale jedna odeszla na nowotwor:-(wiec pani Krysia z sunia i kociukiem sa gotowi na kolejna sunke , ale musi byc bardzo oneczkowata , ja zaproponowalam pani ze napewno jakas sunke znajdziemy i musimy sie spotkac , wtedy napewno aby sie spotakly , zobaczyly , natomiast dla Stefunka szukamy dalej:modla::modla:pani ma kuzynke z Sosnowca , ktora chce malego pieseczka , wiec poprosilam o num tej kuzynki , i pani Krystyna ma mi ten num przyslac , doradzilam tez pani , aby , jesli ma mozliwosc - weszla na dogomanie i tam na psiaki w potrzebie - napewno wtedy mialaby wiecej informacji i zdjec psinki , ktora by sie spodobala , ma syna p Krysia , wiec moze syn mamie znajdzie rozne wateczki psiaczkow. Pani pytala jeszcze razy kilka o te Tinke :loveu:od Dory1020 , czy wysterylizowana i czy duza? kochani ja najpierwej proponowalam abysmy sie mogly spotkac razem ze Stefuniem , ale nie wiemy jak by sie zachowal o obcym domku do kotka , bo kotek p Krysi czasem lubi skoczyc znienacka na psiaka .[/COLOR][COLOR=olive]Szukamy dalej dla Stefanka.[/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ewuniu czy Pani określiła w jakim wieku chciała by zaadoptować ONeczkę ? Quote
Nadziejka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 :painting:Stefankowo wedrujemy w gorenke Quote
Nadziejka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Martusiu nie okreslila:bye:witajcie ciotenki , pani mowi ze na sto procent sunia , napewno w jakiejs sie zakocha , ktora pani Krysi zaproponujemy , tylko musi tolerowac kotka. Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='ewa gonzales']Martusiu nie okreslila:bye:witajcie ciotenki , pani mowi ze na sto procent sunia , napewno w jakiejs sie zakocha , ktora pani Krysi zaproponujemy , tylko musi tolerowac kotka.[/QUOTE] A to blok czy domek jednorodzinny ? Quote
Nadziejka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Pani mieszka w bloku , tak mysle po glosie , ze to starsza pani , bardzo mila :thumbs:i mozna sie umowic telefonicznie na spotkanie, p Krysia mowi , ze da sobie rade z wychodzeniem z duzymi psinkami , bo zawsze miala duze psiaczki w domu:painting:Marusiu sle ci num tej pani , ale byloby cudnie , gdyby jakas ninia domus ..... ciiii ....... Quote
Recommended Posts