Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=darkorchid][I][B]Cioteczki fajnie było ale ja już musze leciec. Idę na pizze z koleżanką i z Tinkową na spacerek, także papapa :buzi::buzi::buzi:[/B][/I][/COLOR][/quote]
mniam pizza:D
nie mów że z sosem czosnkowm jeszcze:mad:
to miłej zabawy życze:cool3:
i smaaaaaacznego:D

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']mniam pizza:D
nie mów że z sosem czosnkowm jeszcze:mad:
to miłej zabawy życze:cool3:
i smaaaaaacznego:D[/quote]

no pewnie że z czosnkowym :D z innym nie jem :cool3:

Posted

Z moją ulubienicą na dogo musi byc wszystko OK (mam na myśli Tinkę)
Witam.
A w ogóle to jestem tak zabiegana, że szkoda gadac. Mam nadzieję, że uda mi się jednak posiedziec na DGM. Chociaż troszkę.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']To dobrze że wygrali oni...mnie sie najbardziej to podobało co śpiewali...a reszta kanał:roll:[/quote]
Też tak uważam.. :roll:

Posted

Witaj:multi: moja Perełeczka jest po sterylce, ale ja się decydowałam chyba ze 3 lata :razz: tak się bałam ją ciachnąć:evil_lol:

czy mogłabyś się pochwalić jaki macie teraz chodnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/17.jpg[/IMG]

Posted

Witam cioteczki :)
No ale żeście nagadały łohoho :D Troszke sie wczoraj zasiedziałam, ale po pizzy poszliśmy jeszcze do koleżanki na piwko :D Posiedziałsmy do 22 i poszłam do domQ a jak wróciłam to już mi się na Dogo nie chciało wchodzić, więc poszlam spać :D

[quote name='anka11']tio smacznego i milej zabawy :smile:
bllleeee nie lubie czosnku :roll: :p[/QUOTE]

mmmm uwielniam czosnek, sos czosnkowy i wszystko związane z czosnkiem :D

[quote name='Paulina_mickey'] ale pyszności:cool3:
mniam ja tez bez innego nie zjem...:evil_lol:
Gosia znalazła domek:multi: zobacz do niej na wątek:cool3:[/QUOTE]

Gosia od g_o_n_i ?

[QUOTE =g_o_n_i_a]Witaj Mielonko :cool3:[/QUOTE]

Cześć zaspo :evil_lol:

[quote name='Ewa&kumpel']Z moją ulubienicą na dogo musi byc wszystko OK (mam na myśli Tinkę)
Witam.[/QUOTE]

Cześć Ewuś :)
Jak miło ze Tinka to Twoja ulubienica :) napewno będzie z nią wszystko ok :) moja siostra powiedziala mi ze ona ta "kulke" na brzuszku ma juz od dawna, ale do weta i tak sie wybiore. Odrazu dowiem sie o steylke.

[quote name='wiq']witam!
oj, widze, ze jakies problemy zdrowotne...:/[/QUOTE]

Cześc kochana jak miło Cię widzieć :buzi:
Problemów jako takich wiekszych nie ma... i niech tak zostanie,

[quote name='Paulina_mickey'] ciekawe czy przyniesie chociaż kawałek nie wspominając już o czosnQ:mad:[/QUOTE]

ojeQ takie dobre było ze wszystko zjadłam :diabloti:

[quote name='Samturia']The jet set...
Ale po prostu piosenki były żałosne.. <hahaha>[/QUOTE]

Fajni oni są :D

[quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Witanko ;-)....ja tak na szybciutko ale obiecuje od poniedziałku bywac systematycznie ;-)
Buziaczki [/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

3mam Cie za słowo :):):)

Posted

[quote name='barbara.h']Witaj:multi: moja Perełeczka jest po sterylce, ale ja się decydowałam chyba ze 3 lata :razz: tak się bałam ją ciachnąć:evil_lol:

czy mogłabyś się pochwalić jaki macie teraz chodnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/17.jpg[/IMG][/quote]

Czeeeść Basiu :) oczywiście zrobie dla Ciebie to zdjęcie :)
Ja własnie tez sie zastanawiam co do sterylki, ale jutro pujde do wetki i sie wszystkiego dowiem :):):)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Dawno cos tu chyba foteczek nie widzialam....:eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red][B]ja tez cos fotkoof dawno nie wiidzialam.....chyba mi sie komp psuje:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Kochane postaram sie dzisiaj popykać jakieś foteczki, no chyba ze pojade do cioci to nie za bardzo :roll: